Blog

FDL buikwandcorrectie en Borstlift met vergroting

By June 2, 2021November 29th, 2022No Comments

Buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie en borst operaties

Hallo ik ben Coby en ik ben 54 jaar en ik ga een buikwandcorrectie en borst operaties doen via FlyHealth. Na het zoeken op het internet ben ik bij FlyHealth terecht gekomen en na de gesprekken met FlyHealth die met haar kantoor in Leiden zit is mijn keus gemaakt om via hun me operatie in Istanbul te doen.

Wat over mezelf

Ik heb verschillende operaties ondergaan die erg zichtbaar zijn op de buik waaronder galblaas 33 jaar geleden, maagverkleining 32 jaar geleden dat is een litteken verticaal groot en lelijk. Blindedarm er uit ook een groot litteken. borstvergroting met prothese en dan tot slot weer een GP dus je snap het wel lekker op gewicht maar alles hangt en is slap. Dat gaat ook niet veranderen met sporten daar is te veel huid overschot voor.

Dus nu een stabiel gewicht en een gezond BMI maar nog steeds niet te vrede met wat ik in de spiegel zie, daarom mijn keuze om deze stap te gaan nemen door met FlyHealth dit avontuur te beginnen voor buikwandcorrectie en borst operaties.

PCR test

Test gedaan, wachten op de Uitslag binnen en we zijn negatief. Ook de HES code is binnen. Al ingecheckt voor het vliegen.

Ook nog even contact gehad met FlyHealth dat als we landen op Istanbul weten naar wie we uit moeten kijken voor de transfer (dat was wel iets waar ik zelf niet aan had gedacht ) dus super dat FlyHealth daar wel aan dacht .

De koffers inpakken , heb wat tips gekregen dus dat moet wel goed komen.

Bijna op weg voor buikwandcorrectie en bost operaties

Taxi v Schiphol ✅

Koffers ✅

Papieren + Paspoorten ✅

Me hele trip uit geprint ✅

En natuurlijk me goede humeur 😁

Istanbul Here I Come ❗

20 mei 2021 buikwandcorrectie en bost operaties

We zijn op weg na Schiphol, over een paar uurtjes zijn we in Istanbul.

Om 16:05 geland  en toen door de douane daar was het best wel druk maar verder zonder oponthoud.

Ook onze taxi was netjes geregeld door FlyHealth die zelfs mij een foto stuurde van waar hij zou staan. Nu een paar dagen voor me zelf om Istanbul te verkennen.

22 mei 2021 buikwandcorrectie en bost operaties

We zijn nog steeds in Istanbul en wat is het hier groot, we hebben er heel wat kilometers op zitten.

Jammer dat het gisteren erg regende en was het niet te doen om foto’s te maken maar verder hebben we heel veel gezien. Zo zijn we in de Blauwe moskee geweest en natuurlijk ook in het Hagia Sophia moskee wat mooi om gezien te hebben .

De Grote bazaar zijn we ook in geweest en daar was het erg druk omdat het buiten erg hard regende, maar je komt ogen tekort en ook koffers.

Ook weer contact gehad met ozge van FlyHealth voor de PCR test  omdat we maandag heel vroeg richting het ziekenhuis gaan voor buikwandcorrectie en borst dus wachten op de uitslag .

23 mei 2021

Vandaag zijn we op pad gegaan en zijn we naar het Topkapi Palace Museum geweest zeer mooi en echt een aanrader voor de mensen wie Istanbul willen verkennen.

Ook onze uitslag van de PCR test is binnen die door FlyHealth netjes geregeld is en we zijn weer negatief getest dus morgen de grote dag 😁

24 mei 2021

De grote dag van mijn operatie begint om 6:00

De transfer stond voor ons klaar ook geregeld door FlyHealth en op na het zieken huis daar stond Anil onze begeleider ons op te wachten om alles te regelen voor de incheck. Daarna door na de ziekenhuis kamer die er prima uit zag en ook voor man lief was er een plek.

Meteen kwamen ze bloed afnemen en hoorden we al dat de chirurg al onderweg was en wat een super lieve vrouw ze ging eerst wat dingen uit leggen en toen was het moment daar van aftekenen voor buikwandcorrectie en borst, ook kwam de narcotiseur een praatje maken en wat vragen stellen dus best wel heel relaxed ging ik op weg na de operatie kamer ik kreeg in de lift al wat in gespoten dus was snel al onder zeil.

Na wat ik niet heb mee gekregen was ik 8 uur later op de kamer en voelde me eigenlijk heel goed. De mensen in het ziekenhuis waren echt super lief en stonden echt steeds voor ons klaar echt top.

25 mei 2021

Het is nu 1 dag na de operatie en ik voel me goed ik loop al een kleinstukje en de chirurg is de wonden na komen kijken en ik kon nu zelf ook zien wat er allemaal gebeurd was en wat ik zag was veel ik moest er even van bij komen maar me man zei wat ongelofelijk mooi gaat dat worden dus daar wachten we dan maar op .

26 mei 2021

Dag 2 na de operatie voel me nu wat minder goed infuus doen zeer en drains doen zeer nu maar wacht op de chirurg. Zo chirurg is geweest alles weer verschoond en al me controles waren goed dus nu met alleen nog met twee na het hotel .

Anil van FlyHealth stond ook weer paraat om ons te begeleiden na de transfer richting het hotel .

Hotel ziet er super netjes uit en alles weten ze al als je aan komt van ozge van FlyHealth. Eenmaal in de kamer gekomen dan ben je wel even helemaal kapot maar goed nu maar proberen een stand te vinden in bed om goed te kunnen liggen .

Nu komt het moment om zelf in en uit het bed te komen dat is nog even een gedoe maar goed we leren het wel en natuurlijk ook af en toe een stukje de gang op om te lopen .

Ga nu lekker slapen 😴

27 mei 2021

Dag 3 na de operatie ik heb overal pijn denk door het vocht maar gelukkig. Hebben we ook pijn stilling en antibiotica mee gekregen .

Morgen ga ik op controle weer na de chirurg dus ik ben benieuwd hoe het er voor staat hoop dat de drains er uit mogen want die voel je toch ook steeds .

Net met Anil besproken over de transfer voor morgen en ook dat is weer netjes geregeld door FlyHealth dus op na morgen .

28 mei 2021

Ook nu weer netjes  is de transfer besproken door FlyHealth en die maken ook de afspraak voor na de chirurg dus daar heb ik verder geen zorgen om .

Nu op weg na de chirurg voor controle beetje zenuwachtig voor wat er gaat gebeuren en hoe het er uit nu en natuurlijk ook de grote vraag kunnen de drains er uit .

De chirurg was prima te vrede en ik ook dus de drains gingen er uit waar ik zo tegen op zag maar echt niks van heb gevoeld wat een opluchting,wel bond en blauw maar dat is ook normaal .

Dus zoals het er nu uit ziet gaat het super , maandag weer op controle en  de PCR test staat ook gepland op maandag.

Ook moet nu me lichaam zelf het wond vocht gaan verwerken dus dat vind ik dan ook wel weer een spannend iets .

Istanbul

29 mei 2021

Het gaat steeds wat beter met veel rust en hier en dan een rondje lopen wel zo krom als een banaan, aan pijn medicatie is een paracetamol genoeg ik vind zelf het strak staan van de buik het meest lastig denk dat daar ook een stukje angst bij zit met in je gedachten dat het kan open scheuren, maar de chirurg verzekerde dat dat niet kan gebeuren als je de rust neemt die je lichaam nodig heeft .

30 mei 2021

Vandaag onder het verband kijken of daar waar de drains hebben gezeten ook alles netjes dicht is want daar kan nog wat vocht uit lopen .

Van de wondjes van de drains is er 1 nog maar een beetje open maar tot nu droog dus dat gaat ook de goede kant op. Heb ook even voor de spiegel gestaan en moet nog zo aan mezelf wennen maar ben ook heel erg blauw en op geblazen.

Wist ook niet dat je vel zo strak kon staan , verder vandaag rustig aan doen veel rusten en morgen weer een nieuwe dag om te bespreken.

31 mei 2021

Ik ben wezen douchen gelukkig hadden ze hier in het hotel een bad dus kon ik op de rand gaan zitten , en ook weer mezelf met hulp in me pak gehesen.

De transfer bellen netjes dat hij voor het hotel stond te wachten natuurlijk geregeld door FlyHealth.

Daar ging ik op na de laatste checks de chirurg is echt een super top dokter, ze zei dat alles er goed uit zag en of ik nog vragen had die had ik ook en daar is netjes op geantwoord, toch een soort geruststelling.

Ook was Anil van FlyHealth hier aanwezig ook echt een topper en als je het even niet begrijpt dan vertaalt hij het net even wat anders dat je het echt goed snapt alhoewel ze goed Engels spreken .

Heb aan de chirurg gevraagd wat voor verband ik moest hebben zei heeft het op geschreven voor de apotheek, dus dat nemen we gelijk mee hier vandaan, ook een stuk goedkoper.

Ook heeft zei mij medicijnen mee gegeven en heb ik nog contact met haar via Whatsapp en Anil als er nog vragen zijn of verandering intreedt.

Zo nu nog wachten op de PCR test die komen ze afnemen hier in hotel en dan morgen richting Nederland 🇳🇱

Ik ben heel blij dat ik deze stap heb durven te nemen en dat ik met FlyHealth in zee bent gegaan geen minuut spijt van wat zijn jullie een super team , van het begint tot het einde staan jullie klaar voor iedereen .

Alles is gewoon goed geweest Hotels/ Transfers/ Ziekenhuis/en natuurlijk het team van FlyHealth.

Bedankt 🙏🏻