Buikwandcorrecties turkije, liposuctie, tummy-tuck, abdominoplasty turkije - Flyhealth

Liposuctie in Turkije is een veelgebruikte cosmetische ingreep waarbij overtollig vet wordt verwijderd uit specifieke gebieden van het lichaam, zoals de buik, heupen, benen, armen en kin.

Daarbij is Turkije een populaire bestemming voor Nederlanders die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige liposuctie behandelingen tegen een betaalbare prijs.

Onze liposuctie behandeling in Turkije biedt naast de kwaliteit en lage kosten nog andere voordelen. Lees alles over de ‘Liposuctie Turkije‘ hieronder.

Liposuctie behandeling in Turkije

De Flyhealth liposuctie behandeling in Turkije is een goedkope maar kwalitatief hoogwaardige medische ingreep.

Deze techniek kan worden gebruikt om vet uit verschillende delen van het lichaam te verminderen. Denk hierbij aan dijen, heupen, billen, buik, taille, bovenarmen, rug, innerlijke knie, borst, wangen, kin, nek, kuiten en enkels.

Het voornaamste doel van deze procedure is om het lichaam te hervormen, en niet om het lichaamsgewicht te verminderen. Liposuctie Turkije wordt meestal gebruikt wanneer er niet goe genoeg is gereageerd op dieet en oefeningen.

5 belangrijke feiten die je moet weten als je overweegt om een liposuctie te doen

De verschillende soorten liposuctie behandelingen

Meestal hebben onze klanten de traditionele, vaser of laser liposuctie behandeling.

Onze liposuctie behandeling in Turkije wordt uitgevoerd door ervaren artsen. Naar aanleiding van de foto’s wordt besloten welke soort liposuctie behandeling het best uitgevoerd kan worden.

De Vaser Liposuctie behandeling wordt het meest ingezet. Er zal altijd in onderling overleg een behandelplan gemaakt worden.

Na de liposuctie is een goed dieet en sport belangrijk. Ook is het dragen van een corset voor de vereiste tijd belangrijk.

Wij leggen de verschillen uit tussen de verschillende liposuctie behandelingen.

Vaser Liposuctie

De Vaser liposuctie werkt erg goed omdat het een geavanceerde technologie is. Bij deze behandeling kan de huid een beetje meer uitgerekt worden dan de andere methoden.

Waarom een Vaser Liposuctie?

Als je het gevoel dat je lichaam niet langer in een perfecte vorm is, dan het normaal moet hebben, zijn er vele verschillende opties voor u te overwegen: oefeningen, dieet of behandeling.

Als oefeningen en dieet hebben gefaald en er is toch de wens om uw vroeger vorm terug te krijgen, dan is Vaser Liposuctie de perfecte oplossing.

Vaser (Vibration Amplificatie van geluidsenergie bij resonantie) maakt gebruik van zeer geavanceerde ultrasone technologie om vetcellen af te breken die later worden verwijderd uit het lichaam door afzuiging.

Het is een minimale – invasieve soort behandeling, waardoor er zeer goede resultaten zijn en het vrijwel pijnloos is als het wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving.

Het is ook erg handig voor drukke mensen, want u moet niet noodzakelijk een nacht in het ziekenhuis blijven. Dit soort behandeling kan worden gebruikt voor zowel mannelijke als vrouwelijke patiënten en is zeer effectief.

Voor en na de liposuctie behandeling

Hieronder zie je enkele foto’s van voor en na de liposuctie behandeling in Istanboel:

Traditionele Liposuctie

Terwijl de traditionele liposuctie een heel oude methode is, is het verwijderen van overtollig vet uit het lichaam nog steeds algemeen beschouwd als een effectieve oplossing.

Er wordt vaak gekozen door mensen die geen bevredigend resultaat kunnen krijgen door gewoon te sporten en diëten, of voor deze delen van het lichaam die het meest resistent zijn aan oefeningen, zoals de dijen.

De traditionele liposuctie wordt uitgevoerd onder een algemene verdoving. Deze wordt toegediend via een infuus.

Tijdens deze procedure worden canules gebruikt, waarmee overtollig vetweefsel wordt afgeschraapt van de huid. Canule is verbonden met een afzuiging die het afgeschraapte vet wegzuigt uit het lichaam.  Vaak krijgen de patiënten tijdens deze procedure IV vloeistof toegediend om het verloren lichaamsvloeistof te vervangen.

Na de procedure is een hersteltijd van ongeveer 6 weken waarin de patiënt de regels strikt moet opvolgen en de patiënt moet ook een compressie kledingstuk dragen om de laatste resultaten te maken. Gedurende die periode kunnen patiënten ook last hebben van pijn en ongemak in die delen van het lichaam die zijn behandeld met traditionele liposuctie.

Laser Liposuctie

De laser liposuctie is een zeer effectieve behandeling voor lichaamsdelen zoals: buik, enkels, armen, billen, wangen, kin, heupen, nek, dijen, bovenarmen, taille.

Het maakt gebruik van een verwarmde laserstralen door vloeibaar vet in bepaalde gebieden van het lichaam te gieten. Deze worden later verwijderd door middel van afzuiging.

Deze methode is volkomen veilig, er is geen overnachting nodig in het ziekenhuis. Onze laser liposuctie is pijnloos of vrijwel pijnloos. In de meeste gevallen wordt het uitgevoerd onder plaatselijke verdoving.

Het grote voordeel van laser liposuctie in tegenstelling tot de traditionele liposuctie is dat het heel erg goed werkt. Niet alleen voor degenen die een stevige huid hebben, maar ook voor degenen wiens huid meer uitgezakt is omdat het geen losse huid heeft.

Tumescente Liposuctie

Met deze techniek kunnen grote hoeveelheden vet worden verwijderd met gebruik van slechts een plaatselijke verdoving. Grote hoeveelheden anestheticum lidocaïne en epinefrine worden geïnjecteerd in het vetweefsel voordat traditionele liposuctie wordt uitgevoerd.

Ultrasound Assisted Liposuctie

Deze techniek vereist het gebruik van een groot hoeveelheid vloeistof tumescent en levert ultrasone energie en warmte in het vet. Het kan bijzonder nuttig zijn bij het verwijderen van vet uit de bovenbuik, zijkanten en achterkant.

Wat moet je nog meer weten over onze liposuctie behandeling?

Ondanks dat de liposuctie in Turkije weinig risico’s kent, moet je je wel aan bepaalde regels houden. Hierbij doelen wij vooral op de momenten na de behandeling.

  • Operatie wordt uitgevoerd onder algemene verdoving
  • Misschien voel je staat weer aan het werk binnen één tot vijf dagen
  • U kan desgewenst sporten of oefenen na twee weken.

U kunt ons een berichtje sturen wanneer u tijd heeft. Dit kan zijn om u vragen te beantwoorden of om makkelijk een behandeling te boeken! Wij zijn nu beschikbaar via Whatsapp. +31 686078924

Wij zijn nu beschikbaar via WhatsApp

Veel gestelde vragen over betaalbare liposuctie in Turkije

Het is logisch dat er vragen zijn over onze liposuctie behandeling in Turkije.

Natuurlijk ook over de prijzen en de extra kosten van de liposuctie Turkije. Wij geven hieronder antwoord op de meest gestelde vragen.

Wat kost een liposuctie in Turkije?

De kosten van de liposuctie behandeling in Turkije hangt af van hoeveel gebieden er zullen worden behandeld. De kosten zijn echter veel lager dan in West-Europese landen.

Je kunt tot 80% besparen door de behandeling in Turkije met Fly Health te ondergaan. Contacteer Fly Health om meer te weten te komen over de betaalbare liposuctie in Turkije.

Werkt liposuctie echt en is het blijvend?

Ja, de procedure van liposuctie is zeer tevredenstellend voor patiënten. Een liposuctie leidt tot blijvende resultaten. Maar dit betekent niet dat het obesitas stopt. Wanneer een persoon teveel eet na de operatie en niet sport, wordt vet meestal weergegeven in andere delen van het lichaam.

Is een liposuctie behandeling veilig?

De liposuctie behandeling kan enkele bijwerkingen hebben. Maar met onze moderne methoden is het een zeer veilige procedure. Essentieel is de uitvoering door onze ervaren en gekwalifiseerde plastisch chirurgen.

Wat zijn de nadelen van liposuctie?

Liposuctie brengt, net als elke andere operatie, enkele risico’s met zich mee. Er is een kleine kans op nabloedingen of het ontstaan van een infectie, hoewel deze gevallen gelukkig zeldzaam zijn. Direct na de ingreep kan de huid gezwollen, verkleurd en gevoelig aanvoelen.

Hoeveel liter vet liposuctie Turkije?

Je hebt de mogelijkheid om tussen de 5 en 8 liter vet te verminderen, maar het daadwerkelijke gewichtsverlies kan minder zijn. Een liposuctie kan effectief plaatselijk overtollig vet verwijderen, waardoor je een mooi geproportioneerd figuur kunt bereiken.

Kan een liposucties behandeling worden toegepast op mannen?

Ja, een liposuctie behandeling kan net zoals bij vrouwen ook bij mannen worden toegepast.

De mannelijke patiënten van FlyHealth die een liposuctie hebben ondergaan, zijn zeer tevreden over alle behandelingen.

Contacteer FlyHealth om een ​​gratis behandelingsplan te laten maken.

Maak vlug een afspraak bij FlyHealth. Gratis Consultatie!

Flyhealth Cosmetische Chirurgie Blog

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019