Accommodatie Istanbul

Istanbul is een grote, verleidelijke reus van een stad, waar miljoenen mensen wonen. Accommodatie Istanbul heeft grote keuze. Waar moet je in Istanbul eten, drinken en slapen?

Berlin Otel

Gunstig gelegen in de ziel van de oudste deel van Istanbul. Een stad met duizenden jaren van traditie. Heeft Berlin Hotel de perfecte locatie voor de gasten op zowel het vlak van zakenreizigers als voor vakantiegangers al reeds vele jaren. Het is op slechts enkele minuten afstand van alle beroemde bezienswaardigheden van de stad. Zoals de Grote Bazaar en de Hagia Sophia, evenals talloze winkels, cafés en restaurants, waar je een glimp van hoe het leven kan vangen ziet eruit als in een plaats gelegen tussen Europa en Azië. Deze fantastische locatie wordt ook geprezen door veel van onze gasten voor zijn rustige omgeving. Waardoor een goede nachtrust na een dag vol avonturen verzekerd is en ongeacht uw behoeften staat de roomservice altijd voor u klaar.

Gasten in Berlin Hotel kunnen genieten van goed ingerichte kamers en suites die allemaal beschikken over luxe en elegant zijn ingericht naar een hoge standaard. Alle kamers van het hotel zijn ook volledig uitgerust met moderne faciliteiten en voorzieningen voor het gemak van de gasten. Op gastronomisch gebied met heerlijke continentale en traditionele Turkse eten en ook een bar is beschikbaar. Berlin hotel biedt twee soorten kamers, standaard kamers en suite, terwijl onz standaard klantenpakket wordt geleverd met een standaard kamer, die comfortabel plaats biedt aan maximaal twee volwassenen. Op aanvraag van onze klanten zijn wij in staat een betere kamer te verkrijgen naar een hogere standaard met een kleine extra vergoeding.

Cincopa WordPress plugin

Grand Hotel De Pera

Grand Hotel de Pera, werd geopend in Augustus 2015. Het hotel is gesitueerd in het midden van het Pera District, het hart van de stad, waar alle cultuur, geschiedenis, kunst, restaurants, winkels en nachtleven te vinden zijn. Je zal al snel het comfort van het tien verdiepingen hoge, half historische gebouw ontdekken. Het hotel heeft en oppervlakte van 5500 m2, heeft 84 kamers, een fitness, massage faciliteit, een spa, een overdekt zwembad, een restaurant, gratis parking en een housekeeping service die 24*7 beschikbaar is. De geweldige locatie van het hotel zorgt ervoor dat de metro, tram, Pera kabellift, taxi stand, stad veerboten en bus station slechts wandelafstand ver zijn. Het is ook dichtbij het oude stadsgedeelte van Istanbul.

Cincopa WordPress plugin