Wenkbrauw Lift (Voorhoofd Lift) Turkije - istanbul - Flyhealth

Als een gevolg van veroudering van de huid zal op een gegeven moment de flexibiliteit beginnen te verminderen. Het gezicht wordt beïnvloed door veel externe factoren, zoals: zon, wind en natuurlijk de zwaartekracht, waardoor fronslijnen, rimpels op het voorhoofd ontstaan en ook een toenemende zwaarte van de wenkbrauwen. Dit kan u verschijningen geven van moeheid, boosheid of verdrietigheid. Als gevolg hiervan, kunt u overwegen het voorhoofd te liften. Na deze operatie, zal een effect van een vers gezicht, een glad en jeugdig uiterlijk worden bereikt. Door het elimineren van rimpels op het voorhoofd en de herpositionering van de wenkbrauw lijn naar de perfecte positie, kunt u gemakkelijk vele jaren van je gezicht genieten.

Informatie over de behandeling

Tijdens deze operatie wordt een incisie gemaakt over het voorhoofd, net onder de haarlijn. De huid wordt dan opgetild zodat de rimpels kunnen worden gladgestreken en de wenkbrauwen kunnen worden verplaatst en het overtollige huid kan worden verwijderd. In het endoscopische wenkbrauwlift chirurgie worden verschillende kleine incisies langs de hoofdhuid gemaakt, daarna wordt een endoscoop via de insnijdingen geplaatst, waardoor de chirurg het behandelingsgebied op een televisiescherm kan zien.

Belangrijke opmerkingen

  • Operatie wordt uitgevoerd onder algemene verdoving
  • Misschien voel je staat weer aan het werk binnen één tot vijf dagen
  • U kan desgewenst sporten of oefenen na twee weken.
  • Verwacht dat uw resultaten ten minste tien tot twintig jaar blijven.
  • In de 10-daagse periode volgende operatie beleeft u een zekere mate van zwelling en blauwe plekken

Veel gestelde vragen over wenkbrauwliften in Turkije

1- Ik hoorde over wenkbrauwlift zonder operatie. Is dat mogelijk?

Weliswaar is Botox een chirurgische behandeling die kan helpen bij het optillen van het voorhoofd. Botox kan echter slechts een tijdelijk resultaat bieden. De resultaten die je bereikt met Botox duren meestal slechts vier maanden. Als u op zoek bent naar meer permanente resultaten, is de enige optie die je hebt wenkbrauwlift.

2 Hoe lang duurt een wenkbrauw lift herstel te nemen?

De duur van een wenkbrauw lift herstelt meestal niet langer dan twee weken. Het kan sneller, zolang u zich aan uw post-operatieve instructies van uw chirurg houdt. De meeste patiënten voelen zich heel goed een paar dagen na de wenkbrauw lift in Turkije. Maar het is belangrijk om de lichaamsbeweging te vertragen tijdens de eerste week.

3- Zijn de wenkbrauwlift kosten lager dan in het Verenigd Koninkrijk?

Ja, de wenkbrauwlift kosten zijn veel lager dan in het Verenigd Koninkrijk. Dankzij lagere wenkbrauwlift kosten in Turkije, kunnen patiënten uit andere landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Nederland, de Verenigde Staten en Frankrijk een hoop geld besparen. Voor meer informatie over de exacte wenkbrauw lift kosten, moet u nu contact leggen met FlyHealth. Wanneer u contact legt met FlyHealth, krijgt u ook een kans om uw conditie gratis te laten beoordeeld door een medisch deskundige.

FlyHealth Cosmetische Chirurgie Blog

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019