Ali Nihat

Oogarts en oogchirurg

Dr. Nihat is afgestudeerd aan de Cerrahpasa Universiteit van Istanbul, medische faculteit, in 1986. Hij specialiseerde zich vervolgens aan de medische faculteit van de Universiteit Wenen Oostenrijk, richting oogheelkunde en oogchirurgie in de periode van 1992-1996.

Reha Yavuzer

Plastisch Chirurg

Prof. Dr. Reha Yavuzer werd geboren in 1969 te Ankara. Hij is een van de meest ervaren artsen van onze medisch team.

Sedat Baş
Plastische chirurg

Dr. Sedat Bas is plastisch chirurg. Hij werd in 1970 in Istanbul geboren. Hij studeerde in 1995 af aan de Faculteit der Geneeskunde en ontving de titel van arts. Hij begon zijn specialisatieopleiding in esthetische plastische en reconstructieve chirurgie in 2000.

Banu Aksoy
Plastische chirurg

Dr. Aksoy werd geboren in Kutahya, Turkije in 1978. Ze heeft haar medische opleiding afgerond aan de Uludağ Univercity Medical Faculteit tussen de jaren 1996-2002 in Bursa, Turkije.

Eda Işıl

Plastisch Chirurg

De in Duitsland geboren Dr. Eda Isil zorgt voor de complete ervaring binnen de cosmetische chirurgie. Zij is heel zorgzaam in onze medisch team.

Evrim Cengiz

Tandarts Evrim Cengiz heeft werkervaring in ziekenhuizen zoals het Van onderzoeks- en onderwijsziekenhuis en het Medivia ziekenhuis waar zij assistente was van de hoofdarts en hoofd van de tandheelkundige kliniek.

Bora Koç

Gewichtsverlies Chirurg

Opleiding:

Okmeydanı Ziekenhuis voor opleiding en onderzoek
2006-2011

Universiteit van Istanbul, Faculteit der Geneeskunde
1999-2006

Kırdar Güney

Dr. Kırdar Guney biedt de complete ervaring van cosmetische chirurgie verbetering is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie van het gezicht, borst en lichaam en richt zijn tijd op het verbeteren van de esthetische uitstraling van haar patiënten door het gebruik van innovatieve huidverzorging, botox en fillers en lichaamscontouren chirurgie.

Veysel Murat Işık
Plastische chirurg

Hij is in 2010 met een eredoctoraat afgestudeerd aan de Faculteit der Geneeskunde van Gazi Universiteit. Hij kreeg zijn specialiteit van Health Sciences University Ankara Training & Research Hospital, Plastic, Reconstructive & Aesthetic Surgery Clinic tussen 2012 en 2017.

Umut Suadiye

Dr. Umut Suadiye is geboren in 1989. Hij studeerde in 2013 af aan de Universiteit van Hacettepe, School voor Geneeskunde in Ankara. Tegen het einde van zijn studie ging hij naar Cleveland, de VS als waarnemer plastische chirurgie.