Plastisch Chirurg

Prof. Dr. Reha Yavuzer werd geboren in 1969 te Ankara. Hij is een van de meest ervaren artsen van onze medisch team.

Hij volgde de basisopleiding aan TED Ankara College tussen 1975-1986. Hierna ging hij een medische studie volgen aan de Universiteit van Ankara, Faculteit Geneeskunde, in de periode van 1986 tot 1992. Tijdens deze periode volgde hij een aantal trainingen in Groot-Brittannië. Hierna ging Prof. Yavuzer zich specialiseren in plastische chirurgie aan deUniversiteit van Gazi, in een periode van 1992 en 1998. Tijdens deze opleiding haalde hij zijn kwalificaties o.a. die van USMLE (United States Medical Licensing Examination) uit de Verenigde Staten . In juli 1998 studeerde hij af gespecialiseerd in plastische chirurgie.

>>>

Plastisch Chirurg

De in Duitsland geboren Dr. Eda Isil zorgt voor de complete ervaring binnen de cosmetische chirurgie. Zij is heel zorgzaam in onze medisch team.

Dit lukt haar door een uitstekende combinatie te leveren van uitstekende chirurgische resultaten gecombineerd met gepersonaliseerde zorg voor haar patiënten . Ze is een zeer gerespecteerde en bekend persoon in de wereld van de plastische chirurgie. Dr. Isil is in bezit van een uitzonderlijk talent, namelijk haar kennis in verschillende talen. Ze spreekt vloeiend Engels, Duits en Turks ( dit is haar moedertaal) Dr. Isil specialisme in cosmetische chirurgie is dat op het gebied van het gezicht, borst en het lichaam. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met het verbeteren esthetische uitstraling van haar patiënten door gebruik te maken van innovatieve huidverzorging, botox en fillers en body contouring chirurgie.

>>>

Gewichtsverlies Chirurg

Oogarts en oogchirurg

Dr. Nihat is afgestudeerd aan de Cerrahpasa Universiteit van Istanbul, medische faculteit, in 1986. Hij specialiseerde zich vervolgens aan de medische faculteit van de Universiteit Wenen Oostenrijk, richting oogheelkunde en oogchirurgie in de periode van 1992-1996. Zijn opleiding en diploma’s zijn erkend door de universiteit van Istanbul. Dr. Nihat was van 1997 tot en met 2014 hoofd Oogheelkunde in het Taksim German Hospital. Daarna is hij 4 jaar werkzaam geweest als assistent professor in de İstanbul Yeni Yüzyıl University eye clinic. Tevens is hij in 2014 gestart met zijn eigen praktijk. Hij heeft zich gespecialiseerd in behandeling van oogaandoeningen met behulp van (Excimer?) laser. Hij heeft veel ervaring opgebouwd in de behandeling van staar en in het verbeteren van de oogsterktes. Zo heeft hij al 8000 patiënten kunnen helpen met staar en 30.000 met gezicht verbeterende ingrepen aan het oog.

>>>
Plastische chirurg

Hij is in 2010 met een eredoctoraat afgestudeerd aan de Faculteit der Geneeskunde van Gazi Universiteit. Hij kreeg zijn specialiteit van Health Sciences University Ankara Training & Research Hospital, Plastic, Reconstructive & Aesthetic Surgery Clinic tussen 2012 en 2017.

Hij is gespecialiseerd in neuscorrecties, borstchirurgie, lichaamscontouren en microchirurgie. Hij heet zijn patiënten hartelijk welkom in zijn privépraktijk.

 • Locatie: Istanbul
 • Medische ervaring: 10 years
 • Specialisatie:Plastische chirurg
 • Talen: Engels, Turks
 • Behandelde nationaliteiten : Europeanen, Midden Oosten, Amerikanen, Afrikanen, Afro-Amerikanen.
>>>
Plastische chirurg

Dr. Sedat Bas is plastisch chirurg. Hij werd in 1970 in Istanbul geboren. Hij studeerde in 1995 af aan de Faculteit der Geneeskunde en ontving de titel van arts. Hij begon zijn specialisatieopleiding in esthetische plastische en reconstructieve chirurgie in 2000. Hij ontving de titel van esthetische plastische en reconstructieve chirurg met zijn specialistische scriptie. Hij nam deel aan het ervaring- en kennisvergrotingsprogramma op de afdeling Plastische Chirurgie van de Yeditepe University.

 

Hij werkte 2 jaar op de Bursa ŞevketYılmaz Training and Research Hospital Plastic SurgeryDepartment. Hij voerde 4 maanden lang onderzoeken uit naar stamcel- en PRP-toepassingen. Hij nam gedurende 7 jaar de volledige verantwoordelijkheid van de afdeling Plastische Chirurgie van het Private PendikRegionalHospital op zich. Dr. Sedat Bas is lid van de Turkse Medische Vereniging en de Turkse Vereniging voor Plastische Reconstructieve en Esthetische Chirurgie. Nu verwelkomt hij patiënten in zijn eigen kliniek.

 

 • Locatie: Istanbul
 • Chirurgische ervaring: 25 jaar
 • Vakgebied: Cosmetische chirurgie
 • Talen: Turks
 • Behandelde nationaliteiten: Europeanen, Midden-Oosten,
 • Diploma: Trakya University. Faculteit Geneeskunde Plastische en reconstructieve chirurgie
>>>
Plastische chirurg

Dr. Aksoy werd geboren in Kutahya, Turkije in 1978. Ze heeft haar medische opleiding afgerond aan de UludağUnivercityMedical Faculteit tussen de jaren 1996-2002 in Bursa, Turkije. De tijd dat ze haar specialisatie behaalde was tussen de jaren 2003-2009 van de AdnanMenderes University MedicalFaculty Plastic &ReconstructiveSurgeryDepartment in Aydın, Turkije. Ze verwelkomt nu haar patiënten in haar privékliniek. Ze is voornamelijk gespecialiseerd in borstchirurgie (borstverkleining, borstvergroting, borstlifting), ooglidcorrectie (ooglidcorrectie boven- en onderooglidcorrectie), neuscorrectie, buikwandcorrectie, liposuctie, genitale esthetische chirurgie en niet-chirurgische huidgezondheidsprocedures.

 • Locatie: Istanbul
 • Chirurgische ervaring: 20 jaar
 • Vakgebied: Plastische Chirurgie
 • Talen: Engels
 • Lidmaatschappen
 • Turkse Vereniging voor Plastische en Reconstructieve Chirurgie
 • Turkse Vereniging voor Esthetische Chirurgie
 • Turkse artsenvereniging
 • Behandelde nationaliteiten: Europeanen, Midden-Oosten, Amerikanen, Afrikanen
>>>