Het uiterlijk van je buik is een zeer belangrijk deel van het lichaam als je het hebt over de esthetische uitstraling. Zowel mannen als vrouwen die last hebben van een aanzienlijke hoeveelheid huid in hun buik en voor degenen die massaal zijn afgevallen, hebben daarom last van veel losse huid in de bovenbuik, ook is het erg moeilijk om je buik klein te houden, vooral na een bevalling, en er zijn ook enkele hormonale aandoeningen, die een gewichtstoename veroorzaken.

Fleur De Lis Turkije

Iedereen die worstelt met dergelijke problemen kan een goede kandidaat zijn voor Fleur De Lis in Turkije. De meeste mensen zijn bekend met een dergelijke populaire fleur de lis buikwandcorrectie Turkije operatie, die is echt zeer effectief.

Dit operatietype heeft zijn verbeterde versie Fleur De Lis Turkije genoemd. Deze operatie wordt toegepast om overtollige huid te verwijderen uit de hele middensectie. Het helpt u om het vet en de verslapte huid in zowel verticale als horizontale dimensies te verminderen. Door toepassing van deze procedure kunnen onze chirurgen gemakkelijker bij de buikspieren en dit geeft de mogelijkheid om de hoeveelheid huid te verwijderen uit de regio die resulteert in een strakke taille. Fleur De Lis betekent een lelie. Als u kijkt naar de littekens en het gebied dat tijdens deze operatie moet worden verwijderd, zult u merken dat het de vorm heeft van een lelie met 3 bloemblaadjes. Een buikwandcorrectie is zeer nuttig als u een verslapte huid en vet op het onderste deel van de maag heeft.

De meeste mensen die te veel zijn afgevallen, hebben ook huidverslapping op het middelste deel van hun buik. In dat geval is de Fleur De Lis-operatie een ideale oplossing voor u. Het omvat ook liposuctie en spierherstel.

Cost of Fleur De Lis in Turkije

De kosten van een Fleur De Lis operatie kunnen zeer verschillend zijn wanneer alle pre-operatie en post-operatie afspraken worden meegerekend. Bovendien hebben de verdoving en alle andere chirurgische materialen een invloed op de kosten. Het is echter nog steeds voordeliger dan in Europa of de VS. Het kan veranderen afhankelijk van de kwalificatie van de arts, het ziekenhuis en het hotel. Fleur De Lis Turkije kan ook gecombineerd worden met borstoperaties. In dat geval wordt de pakketprijs verhoogd, maar krijgt u een korting voor meerdere operaties.

Goede kandidaten voor Fleur De Lis

Als u vanzelf of na een gewichtsverliesoperatie veel bent afgevallen, bent u een zeer goede kandidaat voor Fleur De Lis Turkije. Patiënten met een zowel horizontaal als verticaal verslapte buikhuid kunnen baat hebben bij deze operatie. Een van de belangrijkste factoren is dat u geen ziekte heeft die een risico kan vormen voor het functionele herstel na de operatie. Als u overweegt deze operatie te ondergaan, moet u een gezonde levensstijl aanhouden, vooral na de operatie. Met een goed dieet en lichaamsbeweging kunt u er zeker van zijn dat u gezondere en langdurige resultaten zult krijgen.

De procedure van de Fleur De Lis

De Fleur de Lis-operatie wordt uitgevoerd onder algemene verdoving en zorgt ervoor dat u het ziekenhuis dezelfde dag nog kunt verlaten. Onze arts maakt twee grote incisies, horizontaal en verticaal, om de buikspieren te bereiken en de huid en het weefsel te verwijderen. De opnieuw aangelegde spieren zullen ook worden aangespannen voor een strakkere buikcontour. Ten slotte zal hij de huid van de buikspieren aanspannen en de incisie sluiten door de overtollige huid te verwijderen. Het geopereerde gebied wordt ingepakt in een compressiekleding om het genezingsproces te bevorderen.

Veelgestelde Vragen over Fleur De Lis

Wat is het litteken na Fleur De Lis?

Na een buikwandcorrectie hebben patiënten een verticaal litteken van heup tot heup. Na Fleur De Lis heeft u twee littekens. Eén is net als na de buikwandcorrectie en de tweede is een verticale lijn in het midden van uw buik. Dit litteken begint onder de borst en eindigt bij het horizontale litteken.

Wanneer kan ik beginnen werken na een Fleur De Lis operatie?

U kunt 2-3 weken na de operatie op kantoor gaan werken. Vermijd zware fysieke activiteiten. Als u niet op kantoor werkt, bespreek dit dan met uw plastisch chirurg.

Wanneer kan ik beginnen met trainen?

De eerste 6 weken na de operatie mag u niet sporten. Daarna kunt u beginnen met zeer lichte activiteiten waarbij buikspieroefeningen worden vermeden.

Wanneer kan ik beginnen te rijden?

U kunt 2 weken na de operatie beginnen met het rijden van korte afstanden. Zorg ervoor dat de paıjn en de meest ongemakkelijke gevoelens na de operatie worden gestopt. Na de operatie gebruikt u een pijnstiller als u pijn heeft. De beste tijd om te gaan rijden is wanneer u pijnstillers gebruikt..

Herstel van Fleur De Lis operatie

Na de operatie kunt u eten, drinken en bewegen nadat het effect van de verdoving is uitgewerkt. De eerste 8 weken moet u kleding dragen die u van de arts krijgt. Zo herstelt u snel en zal de zwelling sneller afnemen. U moet uw wond droog houden en u kunt een verzorger regelen die u thuis helpt nadat u het ziekenhuis heeft verlaten. U krijgt oplosbare hechtingen. De dokter zal u een recept geven met medicijnen die u moet innemen.

Hygiëne is ook heel belangrijk om infecties te voorkomen. U kunt sommige crèmes gebruiken voor het herstel van het litteken. Het litteken zal zichtbaar zijn, maar u kunt het minder zichtbaar maken door speciale crèmes te gebruiken. Een gezond dieet is zeer noodzakelijk omdat u enige tijd geen fysieke activiteiten onderneemt. Let op wat u eet om in die periode niet aan te komen. U kunt 8 weken na de operatie beginnen met lichte lichaamsbeweging en lymfedrainage massage. Fleur De Lis omvat liposuctie. Lymfedrainage massage zal helpen bij de achtergebleven zwelling en het herstel in het algemeen.

Risico’s en complicaties na de operatie
Verlies van gevoel kan optreden in het postoperatieve gebied. Aanhoudende gevoelloosheid is zeer zeldzaam, maar het kan enkele maanden duren voordat het gevoel terugkeert. Rond de littekenlijn kunnen verschijnselen als gevoelloosheid en blauwe plekken optreden. Na de operatie, die met algehele anesthesie wordt uitgevoerd, kan de narcose zeer zeldzame complicaties veroorzaken, zoals ademhalingsproblemen en hartklachten. Na de operatie kunnen de littekens in het gebied enkele weken/maanden rood zijn, en de kleur wordt wit als ze volledig genezen zijn. Binnen een jaar na de operatie mag u geen revisie van het litteken hebben.

Belangrijke opmerkingen:

  • Stop minstens 6 weken voor de operatie met roken. Dit is zeer belangrijk voor de kwaliteit van de huid en het herstelproces. Het zal ook zeer nuttig voor u zijn om algemene anesthesie te ondergaan.
  • Neem geen aspirine, groenten en fruit die veel vitamine C bevatten, ontstekingsremmers en kruidensupplementen voordat Deze producten verhogen het risico op een bloeddoek.
  • Als u een kind wilt, raden wij u aan goed na te denken over de voor- en nadelen van de operatie en uw arts te raadplegen..

Vraag uw offerte voor Fleur De Lis operatie aan door contact op te nemen met een van onze experts.

Wilt u dit bericht lezen: Mama Makeover op maat: Buikwandcorrectie, borstlift, armlift