Reizen tijdens COVID-19

We gaan door onzekere tijden met COVID-19 in ons leven. Reizen tijdens COVID-19 wordt binnenkort weer mogelijk. Er is veelbelovend nieuws de laatste tijd in het accepteren van internationale patiënten in het land. Er zullen echter regels, voorschriften en eisen zijn tijdens deze periode waar we ons aan moeten gaan houden.

In dit artikel hebben we belangrijke informatie samengevat die u nuttig kan vinden voordat u besluit om te reizen tijdens COVID-19. De hier vermelde informatie is slechts een richtlijn en zal worden bijgewerkt wanneer meer nieuws beschikbaar zal zijn.

Veelgestelde vragen over medisch reizen tijdens COVID-19

•          Hoe ziet het eruit als ik wil reizen voor een operatie tijdens de COVID-19 periode?

Er zullen extra voorzorgsmaatregelen zijn op de luchthavens en in de vliegtuigen om verspreiding tegen te gaan. Luchthavens zullen drukte niet toegestaan. Er zal verplichte afstand tussen mensen zijn gedurende de boardingprocedure. Hoewel de meeste vliegtuigmaatschappijen aankondigden dat social distancing niet in de vliegtuigen kon worden gevolgd, zijn zij ook van plan om aanpassingen door te voeren. Vliegtuigen zullen stoppen met het serveren van eten en drinken tijdens de meeste vluchten. Het is sterk aangeraden om uw masker op te houden tijdens uw reis op de luchthaven en zelfs in het vliegtuig. Wanneer u aankomt in Turkije wordt u gevraagd om uw COVID-19 test, die niet later wordt gedaan, dan 48 uur voor aankomst. U de test ook afleggen op de luchthaven.

•          Zal ik meer kosten krijge in het ziekenhuis als ik reis?

Er zal een extra COVID-19 test in uw medische reispakket zitten; de exacte kosten hiervan worden u vermeld voordat u vooraf boekt. Anders dan dat, zijn er geen geplande extra kosten.

•          Zal ik worden getest tegen COVID-19?

Ja, je moet getest worden tegen COVID-19

Wat als ik COVID-19 heb na de tests? 

Als u helaas positief bent getest, moet u onmiddellijk worden behandeld in het ziekenhuis. Dan moet u de kosten van deze behandeling dragen.

•          Moet ik extra spullen meenemen?

Neem gezichtsmaskers, handschoenen en alcoholoplossing mee, controleer de regels van de luchtvaartmaatschappij voor een maximale toegestane hoeveelheid vloeibaar vervoer. Hou uw masker de hele tijd op. Er zijn specifieke regels voor het goed gebruiken van de gezichtsmaskers. Zoals; handen wassen voor gebruik, het masker niet opnieuw gebruiken en goed plaatsen. Wees geïnformeerd over de gebruikersinstructies.

•          Zal er quarantaine zijn als ik in Turkije aankom?

Op dit moment wordt niet vermeld dat er quarantaine zal zijn. We werken het blad bij als er een quarantaineperiode komt.

•          Hoe kan ik me het beste voorbereiden op de reis?

Niet alleen voor de reis, maar ook in het algemeen moet u zich houden aan de veiligheidsregels in uw land voordat u op reis gaat. Oefen social distancing, was regelmatig handen en blijf zoveel mogelijk thuis.

•          In welke toestand moet ik het vliegtuig nemen of besluiten het vliegtuig niet te nemen?

Als u de symptomen van de griep, hoesten of niezen ervaart reist u dan a.u.b. niet. Zelfs als u deze symptomen op het laatste moment ervaart, annuleer dan uw reis. Controleer uw lokale richtlijnen voor de “blijft thuis” voorwaarden.

•          Wat moet ik doen als ik terug kom in mijn eigen land?

Controleer uw land van herkomst als u in quarantaine moet blijven. Informeer uzelf over de lengte van deze periode en over de voorwaarden.

We begrijpen dat reizen op dit moment wat moeilijk en minder plezierig wordt. We kunnen de moeilijkheden echter overwinnen als we ons allemaal aan de regels houden. Controleer voor uw reis voortdurend de bijgewerkte regels in uw land van herkomst en blijf goed op de hoogte van de recente ontwikkelingen. Wij wensen u een veilige reis en hopen u snel te mogen verwelkomen in Turkije!

neuscorrectieBlog

Neuscorrectie bij FlyHealth

De perfecte vorm voor uw neus: Hoe neuschirurgie de neusfunctie en esthetiek kan verbeteren Het meest opvallende deel van je gezicht is niet uw oogkleur. Noch uw lippen. Het meest opvallende kenmerk van uw gezicht is eigenlijk de vorm van…
flyadmin
February 26, 2024