Blog

Borstlift Istanbul met een BBL (Braziliaanse butt-lift)

By December 2, 2020No Comments

FlyHealth biedt veel verschillende cosmetische ingrepen aan. Ons doel is om onze patiënten van over de hele wereld hoogwaardige cosmetische behandelingen te bieden in de meest prestigieuze en betrouwbare zorginstellingen in Turkije. Tartanger besloot een borstlift te nemen, een ingreep die de borsten optilt en meer volume creëert zodat ze mooier en aantrekkelijker zijn. Ze koos ook voor een BBL (Braziliaanse butt-lift), een procedure die de billen optilt om ook hier de esthetiek van de patiënt te verbeteren. In dit artikel delen we Tartanger ‘s ervaring met FlyHealth, hoe ze de procedure heeft ervaren en hoe tevreden ze is met het resultaat!

Hoe heb je FlyHealth gevonden?

Ik heb FlyHealth gevonden via internet. Ik heb veel internetonderzoek gedaan om te zien welke organisatie betrouwbaar en van kwaliteit was. Dan kon ik uiteindelijk de beste beslissing nemen. Toen ik eenmaal contact had, stelde ik op zijn minst een miljoen vragen voordat ik mijn vlucht boekte, omdat ik zeker wilde weten dat dit het voor mij was. Dus mijn onderzoek was behoorlijk uitgebreid, maar ik zou iedereen die bezig is met cosmetische chirurgie, aanraden om onderzoek, onderzoek en meer onderzoek te doen. Want uiteindelijk ligt de beslissing in jouw hand en wil je natuurlijk de beste beslissing voor jou nemen, toch? FlyHealth was absoluut de beste beslissing voor mij, omdat ze alles van A tot Z voor me regelden.

Hoe heb je FlyHealth ervaren?

FlyHealth heeft alles voor me geregeld en dat is een aangename ervaring voor iemand die op het punt staat een cosmetische ingreep te ondergaan of net heeft ondergaan. Je wilt er voor honderd procent bij zijn, dus het is fijn dat een organisatie als deze de extra factoren wegneemt die tijdens deze reis een rol spelen. Van hotelaccommodatie tot vervoer, noem maar op. Ze zorgden ervoor. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat je een goede organisator nodig hebt om je op weg te helpen. Als ik alles zelf zou moeten doen, zou het heel moeilijk en een groot probleem zijn geweest. Nu FlyHealth alles voor me regelde, kon ik me volledig concentreren op mijn cosmetische ingrepen, de voorbereiding en het herstel!

Hoe was de service?

Mijn ervaringen hier waren geweldig. Zo simpel was het. Zelfs tijdens COVID-19 heb ik geen enkel probleem ondervonden omdat het proces zo naadloos was georganiseerd. COVID-19 is hier net als COVID-19 in Texas. Draag een masker, blijf op afstand, was je handen etc. Ik heb dit allemaal gedaan en hield me aan de regels die hier gelden en ben er zonder problemen doorheen gekomen!

Zou je FlyHealth aanbevelen aan je familie en vrienden?

Zou ik FlyHealth aanbevelen? Nou, op basis van mijn ervaring met FlyHealth raad ik ze zeker aan. Mijn ervaring was perfect. Ik vond online alleen maar goede informatie over FlyHealth en zelfs na heel veel onderzoek kon ik nog steeds niets negatiefs over hen vinden. Persoonlijk voelde ik me Sherlock Holmes, maar vond alleen goede dingen!

Ik heb hen miljoenen vragen gesteld over de procedure en ze zijn allemaal zeer grondig beantwoord. Dit gaf me ook meteen de indruk dat ze om je geven, tijd voor je nemen en je echt willen helpen. Sommige experts geven te snel antwoord. Dan wordt het snel duidelijk dat ze het doen voor financieel gewin. Gelukkig was dit niet het geval bij FlyHealth! Ik zou dit aanbevelen voordat ik een operatie in de Verenigde Staten zou aanbevelen. Het gaat nu goed met me. Het draait natuurlijk allemaal om het herstel, maar ik kom er wel. Ik heb heel veel tips gekregen en ontspannen blijven is niet zo moeilijk in de situatie waarin we ons bevinden!

Wat kan FlyHealth voor jou betekenen?

Benieuwd wat FlyHealth voor jou kan doen? Wij hebben veel cosmetische ingrepen waaruit je kunt kiezen, dus check onze website en check wat geschikt is voor jou. Check ook onze voor-en-na pagina om een indruk te krijgen van de behandeling en wat het voor jou kan betekenen. Wil je gepersonaliseerd advies? Vraag gratis consultatie aan om een goed beeld te krijgen van de beste behandeling voor jou.