Waarom FlyHealth?

FlyHealth is een medisch toerisme bedrijf, met het ultieme doel om patiënten van overal de hele wereld een hoge kwaliteit medische behandelingen te kunnen geven in de beste zorginstellingen in Turkije.

fly_health_medium

Op basis van onze uitgebreide ervaring in het medisch toerisme, en weten wat de behoeften zijn van onze patiënten, zijn wij in staat om een volledig pakket aan te bieden. Dit pakket bestaat uit het behandelingsproces, het behandelingsplan, een verblijf in een vele sterren accommodatie uit gezocht op zorgvuldige plaatsen, privé transfers en hosting.

Wij bieden onze klanten pre-assessment resultaten aan, we zorgen voor consultaties met de artsen en ook afspraken in het ziekenhuis. Bovendien, is het op verzoek mogelijk dat wij winkeluitstapjes, het bezoeken van toeristische attracties en stedentrips regelen voor u.

Waarom Turkije?

Turkije is een van de weinige landen die op twee continenten ligt. Het is een progressieve staat met een groot aantal chirurgen die beschikken over een uitgebreide medische kennis, ze zijn ook zeer toegewijd aan een het welzijn en de goede gezondheid van de patiënten. Hierdoor is er ontwikkeld de medische toerisme in Turkije.

Turkije heeft verschillende spectaculaire landschappen aan de Middellandse zee ne de Zwarte Zee, het weer is altijd prachtig. Doordat het land vele eeuwen aan geschiedenis heeft zijn er verschillende toeristische uitstappen mogelijk.

Hoe werkt het?

Wanneer u een specifieke procedure in gedachte heeft of nog steeds aan het kijken bent naar de perfecte oplossing, neem dan contact op met FlyHealth, wij zorgen voor een persoonlijke patiënt coördinator om u te begeleiden tijdens dit proces.

Als we de informatie en de medische gegevens over de patiënt hebben ontvangen sturen wij die door naar de gekozen chirurg, die bereidt het behandelingsplan voor en stuurt het terug, ter goedkeuring van de patiënt. Na deze goedkeuring, kan de persoonlijke patiënt coördinator een gedetailleerd plan voorbereiden met betrekking tot het verblijf, behandeling en herstel , dit alles compleet aangepast om in al uw behoeften te voorzien.

Wanneer het behandelingsplan bevestigd is, regelt de persoonlijke patiënt coördinator de reis, pick-up op de luchthaven en de accommodatie. 24 uur hulp is ook aanwezig tijdens het hele verblijf, met mogelijke aanvullende diensten, voor alle gemakken van de patiënt.

Wanneer de behandeling en het herstel zijn afgerond en de patiënt tevreden is, helpt FlyHealth met alle noodzakelijke voorbereidingen voor de terugkeer naar huis. Eenmaal thuis, kan de patiënt nog steeds contact opnemen met zijn persoonlijke patiënt coördinator, voor eventuele nazorg.

Vraagt een behandeling aan

Wanneer u een specifieke procedure in uw achterhoofd hebt leg dan contact met FlyHealth, wij zorgen voor een persoonlijke patiënt coördinator om u te begeleiden door het proces.

Behandeling Planning en Evaluatie

Als we de informatie en de medische gegevens over de patiënt hebben ontvangen sturen wij die door naar de gekozen chirurg, die bereidt het behandelplan voor en stuurt het terug, voor de goedkeuring van de patiënt. Met deze goedkeuring, kan de persoonlijke patiënt coördinator het gedetailleerd plan van het verblijf, behandeling en herstel voorbereiden aangepast om te voorzien in alle uw behoeften.

Naar het buitenland reizen

Wanneer het behandelplan is bevestigd, regelt de persoonlijke patiënt coördinator de reis, pick-up op de luchthaven en de accommodatie. 24 uur hulp is ook aanwezig tijdens het hele verblijf, met mogelijke aanvullende diensten, voor het gemak van de patiënt.

Terug naar huis

Wanneer de behandeling en het herstel zijn afgewerkt en de patiënt is tevreden, helpt FlyHealth met alle noodzakelijke voorbereidingen en eenmaal thuis, kan de patiënt nog steeds contact opnemen met zijn persoonlijke patiënt coördinator, die ervoor zorgt dat zowel de behandeling en het verblijf in het buitenland goed is verlopen.

Gelieve er nota van te nemen dat, wij in Nederland geen klinieken hebben en dat u dus nog steeds contact moet opnemen met uw plaatselijke huisarts om afspraken te maken met artsen, bloedtesten of andere medische verzorging indien nodig.