Facelift Turkije istanbul flyhealth

Facelift

Het gezicht is één van de belangrijkste onderdelen van het lichaam. Het is de de weerspiegeling van onze persoonlijkheid, het laat zien hoe wij ons op een bepaald moment van de dag zich voelen en het is ons visitekaartje in de wereld.

Door de tijd heen veranderd ons gezicht. Deze verandering ontstaat door de leeftijd maar een slechte voeding, gebrek aan slaap, slechte levensstijl en verzorging heeft hier invloed op.

Als u merkt dat uw kin niet meer één geheel is met uw kaak, er ontstaan zware huidplooien rond om de neus en mond en uw huid begint over uw gehele gezicht te zakken, dan bent u wellicht klaar voor een facelift. Deze kunt u laten uitvoeren bij ons in Turkije

Wat is een Facelift?

Bij een Facelift verstevigt de chirurgie de huid en de onderliggende spieren van uw gezicht meestal beperkt tot de neus, wang en mond gebied ,met als resultaat dat uw gezicht een strakkere en jongere uitstraling krijgt. Voorbeeld hiervan is: een verbetering van de nasolabiale plooi, een vouw die van u neus naar uw kin loopt, gebogen rond uw mond. Met deze procedure wordt de overtollige huid verwijderd om het gezicht jonger en frisser te maken.

Een facelift is niet beperkt tot het verbetert van de neus, wang en mondgebied maar het is ook mogelijk om de ogenleden, wenkbrauwen en nek of hals mee te nemen hierin. Om een optimaal resultaat te krijgen zijn er meerdere behandelingen nodig of een combinatie hiervan. Denk hierbij aan een ooglidcorrectie, halslift, strak trekken van de voorhoofd.

Bij ons zijn verschillende combinaties in behandelingen mogelijk. Wilt u een strakke kin en een ooglidcorrectie, of wilt u het hele pakket dan is dat allemaal mogelijk bij ons. Na de behandelingen heeft u weer een rimpelvrij gezicht en zijn alle slappe delen van uw gezicht en of nek weer helemaal strak. U zit er weer jaren jonger uit en dat is wat u wilt.

Een facelift heeft tevens geen invloed op de kwaliteit van uw gezichtshuid. Als u rimpels of schade door zon heeft, dan kunt u overwegen om ook een skin-resurfacing behandeling te laten doen.

Wij zijn nu beschikbaar via WhatsApp

Pre operatie informatie

2 Weken voor de behandeling:

 • Neem geen producten zoals aspirine, ibuprofen of vitamine E. Wanneer u toch een pijnstiller wilt slikken gebruik dan tylenol. Neem even contact op met uw arts betreft overige medicatie
 • Rook niet en drink geen alcohol.
 • Begin met het innemen van vitamine C (1000 mg) drie maal per dag

1 week voor de behandeling

 • Verf uw haar niet.

De dag voor de behandeling

 • Eet en drink niks meer na middernacht, zelfs geen water. U dient volledig nuchter te zijn voor de ingreep. In geval u toch medicatie dient in te nemen, doe dit dan alleen met kleine hoeveelheid water.

De dag van de behandeling

 • U kunt normaal douchen en uw haar wassen in de ochtend, maar gebruik geen make-up, haarspray, gel of nagellak of andere producten. U dient natuurlijk naar de ingreep te komen. Nepnagels kunt u laten zitten
 • Draag geen kleding die over het hoofd aangetrokken dient te worden. Draag bij voorkeur losse kleding, blouses e.d.

Behandeling/operatie

Er zijn 2 soorten verdoving mogelijk. De algehele narcose of lokaal. Bij een lokale verdoving krijgt u een vloeistof ingespoten die u lokaal verdoofd, u krijgt hierna nog een vorm van slaapmiddel waardoor u gaat slapen en niks meer merkt van de behandeling. Bij een algehele narcose wordt u helemaal weggebracht en zal u beademt worden door een ademhalingsmachine. De arts zal u van te voren adviseren wat de beste methode is voor verdoven.

De arts zal dan de operatie uitvoeren. Tijdens de behandeling maakt de arts kleine incisies bij de gebieden die gedaan worden. Deze incisies worden zo geplaatst dat ze niet meer te zien zijn na de operatie.

FaceliftPost behandeling/operatieinformatie

Na de behandeling dient u zich strikt aan de adviezen van de arts te houden om het herstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Verder dient u de volgende stappen ook te ondernemen :

 • Gebruik ijs om het zwellingen tegen te gaan. 15 minuten op 15 minuten af en dit voor minimaal 3 uur.
 • Wees voorzichtig met uw drain
 • Houd het eerste verband goed droog, dit zal een dag na de behandeling worden ververst
 • Na de ingreep kunt u gerust douchen, maar uw hoofd mag niet in aanraking komen met water.
 • Adem goed in en uit de eerste 24 uur na de operatie. Dit om is nodig ervoor te zorgen dat u rustig blijft en het lichaam voldoende zuurstof krijgt om te herstellen.
 • Neem direct contact op met uw dokter zodra u zich ergens zorgen om maakt

Complicaties

Het is niet om af te schrikken, maar bij iedere medische ingreep zijn er kansen op complicaties. Gevoelsstoornis, huidverkleuring, pijn en allergische reacties op de verdovende middelen kunnen voorkomen. Het is goed om van te voren aan de arts door te geven voor welke middelen u, zover u weet, allergische bent.

Advies wat te doen na ontslag van ziekenhuis

Nadat u uit het ziekenhuis bent ontslagen zijn er een aantal regels waar u zich aan moet houden om het herstel in goede orde te laten verlopen. Houdt u wond goed schoon, dit om eventuele infecties te voorkomen. Draag het voorgeschreven elastische masker voor zeker 5 dagen overdag en nog 7 dagen tijdens het slapen. Bij het slapen houdt u hoofd verhoogd en slaap niet op uw zij of buik.

Probeer de eerste week voedsel te eten waardoor u niet intensief moet gaan kauwen, drink veel vocht, maar geen alcohol en warme dranken. Probeer bij misselijkheid niet te eten of medicatie te nemen, maar neem zoveel mogelijk vocht en rust tot het wegtrekt

Inspanningen

Het is van belang dat u de eerste week zoveel mogelijk alles binnenhuis doet. Normale activiteiten kunt u gewoon doen en helpt u ook voor een goede bloedcirculatie. Zware en fysieke inspanningen zou u pas kunnen doen na 4 weken.

Zonlicht

Probeer voor ene jaar lang zoveel mogelijk direct zonlicht te vermijden. Draag een hoed of een pet of iets van dien aard. De huid dient zich goed te herstellen voor dat het weer aan direct zonlicht kan worden bloot gesteld.

Veel gestelde vragen over Facelift

 1. Is een facelift zonder operatie mogelijk?

  Helaas is een facelift zonder operatie niet mogelijk. Degene die dit wel beweren, dat niet-chirurgische faceliften wel werken, zijn waarschijnlijk uit op uw geld. Maar het goede nieuws is dat de facelift operatie niet langer een belastende operatie is. Hierdoor is de revalidatie minimaal. De FlyHealth plastische chirurgen voeren ook mini-facelifts uit, die in de meeste gevallen onder plaatselijke verdoving worden gedaan. Contacteer FlyHealth om meer over een eventuele facelift in Turkije voor u te weten te komen.

 2. Hoe lang gaat een facelift mee?

  Een facelift zal de tijd zeker voor u terugdraaien en u er veel jonger laten uitzien. Volledige facelifts gaan ongeveer tien jaar mee. Hoe beter de chirurg, hoe langer uw facelift meegaat. Dat is de reden dat FlyHealth alleen met gecertificeerde plastisch chirurgen werkt voor facelifts.

 3. Hoeveel kost een facelift in Turkije?

  De kosten van een facelift is afhankelijk van de soort facelift die uw wilt doen. Wilt u een mini-facelift doen of een volledige of een combinatie dit is helemaal aan uw zelf om dit te bepalen. In alle gevallen is het zeker dat u met FlyHealth een hoop geld zult besparen vergeleken de Nederlandse prijzen. Wilt meer informatie over de facelift prijzen, neem dan gerust contact op met FlyHealth.

 4. Kunnen mannen ook een facelift laten uitvoeren?

  Zeker! Onze plastisch chirurgen hebben reeds vele facelifts uitgevoerd bij mannen en zijn hier zeer ervaren in. Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie.

FlyHealth Cosmetische Chirurgie Blog

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019