Blog

360° Lower Body Lift of 360 graden buikwandcorrectie

By May 14, 2021No Comments
360 graden buikwandcorrectie

Deze patiënt heeft een 360° Lower Body Lift ondergaan. Ook wel een 360 graden buikwandcorrectie genoemd.

Als er naast een huid vetoverschot van de buik ook nog een overschot in de flanken en op de billen bestaat, kan het litteken van de buikwand in de bikinilijn doorgetrokken worden naar de rug. Daarbij worden tegelijk de billen en de buitenzijde van de bovenbenen gelift. De zogenoemde 360° Lower Body Lift. De littekens lopen dan in de bikinilijn één keer rond het lichaam.

Zij had natuurlijk een buikwandcorrectie gehad met liposuctie. Zo is haar buik weer mooi strak getrokken en is daarbij bijna 2 kg aan vet weg gezogen.

Buikwandcorrectie

Door extreme vermagering, zwangerschappen, veroudering of operaties kan de buikwand zo ernstig verslappen dat een hangbuik ontstaat. Een hangbuik kan met behulp van plastische chirurgie worden gecorrigeerd.

Is dit iets waaraan u zich dagelijks stoort, dan kun u zich bij Flyhealth laten informeren over een buikwandcorrectie. Met deze ingreep is het mogelijk om een groot resultaat te bereiken, doordat huidoverschot en een eventueel te veel aan vet, chirurgisch goed kunnen worden verwijderd.

Vet verwijderen met liposuctie is een zeer populaire ingreep bij zowel mannen als vrouwen. Liposuctie is het onderhuids wegzuigen van (abnormale) vetophopingen.
Deze techniek kan worden gebruikt om vet uit verschillende delen van het lichaam te verminderen, zoals vermindering van de; dijen, heupen en billen, buik en taille, bovenarmen, rug, innerlijke knie, borst, wangen, kin, nek, kuiten en enkels.

Wilt u meer weten over deze operatie?
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, videobellen of langskomen op ons kantoor in Leiden! Uw operatie is onze zorg!

Wij staan altijd klaar voor onze patiënten zowel in Nederland als in Turkije. Wij staan open voor alle vragen en zullen altijd ons uiterste best voor u doen!
Onze patiënten staan voor ons en onze chirurgen op nummer 1. Ook als u na de operatie weer in Nederland bent zullen wij er alles aan doen om u te helpen en kunt u nog terecht bij ons met vragen.