Turkije staat bekend om de goede en goedkope Mommy Makeover.

In dit artikel leggen we je alles uit over de Mommy Makeover Turkije.

Weer terug naar je oude lijf

Na een bevalling, borstvoeding en plotselinge gewichtsveranderingen kan een verzakking van de borsten optreden. Ook kunnen verslapping en scheuren in de buikregio – versmering in de taille regio optreden.

Het is mogelijk om operaties op deze gebieden met één enkele ingreep uit te voeren. Deze operaties, die in Turkije met succes worden toegepast, worden Mommy Makeovers genoemd.

Voor en Na – Mommy Makeover

Onderstaande foto’s zijn voorbeelden van onze patiënten (met toestemming).

Dit zijn de werkelijke resultaten van de ingrepen die wij doen.

Mommy Makeover 1 Mommy Makeover 2

Mommy Makeover 5Mommy Makeover 4

Flyhealth helpt

Er zijn weinig momenten zo magisch als de geboorte van een kind. Veel vrouwen kijken uit naar deze dag, omdat er voor hen een nieuw tijdperk aanbreekt.

Toch hebben sommige vrouwen hierna een minder mooi lichaam. Dit kan ertoe leiden dat de nieuwe moeders zich gedeprimeerd voelen en problemen hebben met hun zelfvertrouwen.

Maar overtollig vet of een slappe huid na de bevalling hoeft geen probleem te zijn. Mommy Makeover Turkije kan u helpen weer in vorm te raken.

Het leven na een zwangerschap

Het is heel normaal om aan te komen na een zwangerschap. Maar als het aankomt op het verliezen van dit gewicht, wordt het een beetje uitdagend, vooral omdat het niet verstandig is om op een streng dieet te gaan als je borstvoeding geeft.

Een moeder moet gezond zijn om de baby borstvoeding te kunnen geven en voor het kind te kunnen zorgen. Om deze reden zijn strenge diëten en zware oefeningen geen optie na de bevalling en tijdens de borstvoeding.

Mommy Makeover Turkije

Maar dit betekent niet dat u moet inleveren op hoe u eruit ziet. Ook na de geboorte van uw kind kunt u er prachtig uitzien. Of u nu een buikje heeft dat uitsteekt of borsten die uitgezakt zijn, de medische wetenschap heeft de juiste oplossing voor u.

Onze Mommy Makeover behandeling is speciaal ontworpen voor moeders om hen hun verloren aantrekkingskracht terug te geven. Het kan zelfs de juiste optie voor u zijn als u voor de geboorte van uw kind al overgewicht had.

Buikwandcorrectie – Weg met het extra vet

Een buikwandcorrectie in Turkije geeft u een platte buik. De operatie kan de juiste optie zijn voor iedereen met overtollig vet op en rond de buik. Uit vorm zijn kan moeders vaak dwingen zich laag te voelen over hoe ze eruit zien.

Bovendien kan het hen ook verhinderen om in hun oudere, favoriete outfits te passen. Een buikwandcorrectie is ook bekend als de Mommy Makeover operatie om de nieuwe moeders een betere lichaamsvorm te geven.

Mommy Makeover Turkije

Als u na de bevalling problemen heeft met uw overtollige huid of vet, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Een buikwandcorrectie kan uw probleem in een mum van tijd oplossen. De ingreep omvat liposuctie van de flanken en de buik, verwijdering van verslapte huid en herstel van de spieren. De combinatie van deze ingrepen zal het uitzicht van uw buikstreek volledig veranderen.

Onze Mommy Makeover behandeling is niet alleen ontworpen om u te helpen gewicht te verliezen en er fit uit te zien, maar ook om dit op een veilige manier te doen, terwijl u spieren opbouwt om ervoor te zorgen dat u de kracht heeft om uw dagelijkse taken uit te voeren. U zult een strakkere buik krijgen omdat het overtollige vet en de overtollige huid verwijderd zullen worden.

Borstchirurgie – Zie eruit zoals u wilt

De meeste vrouwen vinden het heerlijk om er voller uit te zien tijdens de zwangerschap, maar borsten kunnen na de bevalling uitgezakt raken, of u nu borstvoeding geeft of niet. Uw Mommy Makeover transformatie zal ook uw borsten betreffen.

Aantrekkelijk uitzien

Een uitgezakte borst na het geven van borstvoeding kan uw zelfvertrouwen wegnemen. We weten hoe belangrijk het is om er goed uit te zien in uw favoriete outfit en er nog steeds aantrekkelijk uit te zien voor uw partner. Hoe vaak we de wereld er ook aan herinneren dat uiterlijk er niet toe doet, we willen er allemaal fit en aantrekkelijk uitzien.

Verschillende borstoperaties

Onze Mommy Makeover behandeling omvat een verscheidenheid aan borstoperaties, waaronder borstlifting met implantaten, borstverkleining en borstvergroting. Voor elke patiënt wordt een andere methode gekozen, aangezien sommigen een borstlift nodig hebben terwijl anderen misschien een borstvergroting nodig hebben.

U kunt met uw chirurg over uw verwachtingen praten om te beslissen welke borstoperatie u wilt ondergaan.

Esthetisch

Een veel voorkomend borstgerelateerd probleem waar sommige nieuwe moeders mee te maken krijgen is een gebrek aan symmetrie tussen de twee borsten. Als uw ene borst groter of kleiner is dan de andere, zal dit niet alleen uw outfit er slecht doen uitzien, maar het zal ook ongewenste aantrekkingskracht hebben. Dit gebeurt meestal wanneer uw baby de voorkeur geeft aan één kant.

Dit grote probleem heeft echter een eenvoudige oplossing – borstchirurgie.

Waarom zou u Turkije moeten kiezen voor een Mommy Makeover-behandeling?

Turkije is een toegankelijke bestemming voor cosmetische ingrepen zoals borstoperaties. Ook kunt u een Mommy Makeover in Turkije hebben met gunstige prijzen.

De operatie kan een buikwandcorrectie, een borstoperatie of een combinatie van deze twee operaties zijn. Uw Mommy Makeover na de zwangerschap zal volledig worden afgestemd op uw speciale behoeften. Bovendien zijn de chirurgen hier ervaren en bieden ze een verscheidenheid aan diensten. Aangezien dergelijke ingrepen niet door de verzekering worden gedekt, zijn mensen vaak op zoek naar goedkope opties.

Geniet van Turkije

Turkije blijkt een goede oplossing te zijn, omdat u er in één reis de nodige chirurgische ingrepen kunt ondergaan en ook de wonderen van het land kunt bezoeken. Dit is een van de redenen waarom zo veel buitenlandse patiënten de voorkeur geven aan dit land om hun esthetische en cosmetische operaties te ondergaan.

Wilt u lezen en video’s bekijken over gelukkige patiënten met Mommy Makeover?

Zie ook Mommy Makeover voor en na foto galerij.

Mommy Makeover prijzen

De kosten hangen af van wat voor soort diensten u nodig heeft. Als u alleen een buikwandcorrectie nodig heeft, zullen de prijzen voor uw make-over lager zijn. Maar als u een borstoperatie en een buikwandcorrectie nodig heeft, kunnen de prijzen iets hoger zijn.

De kosten van een Mommy Makeover hangen ook volledig af van de borstoperatie die u gaat laten uitvoeren. In sommige gevallen kan u gevraagd worden om terug te komen voor een tweede ingreep, wat de kosten kan verhogen. Toch zal het goedkoper zijn dan in het Verenigd Koninkrijk of andere Europese landen.

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op om een betrouwbare offerte te krijgen. Wij werken met professionele dienstverleners en gaan tot het uiterste om van uw reis een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Bent u het zat om na de bevalling een uitgezakte buik te hebben? Wilt u na de bevalling weer de oude worden? Dan is dit mogelijk door een veilige operatie in Turkije bij FlyHealth. Mommy makeover werd uitgevoerd en gevolgd door gespecialiseerde artsen.

U kunt de medische team pagina bezoeken om onze artsen te beoordelen en hun cv te zien. Als u vragen heeft over mommy makeover neem dan contact met ons op. Onze consulenten zullen al uw vragen beantwoorden.

Details van de procedure

Gewichtstoename na de zwangerschap is een veel voorkomend probleem. In sommige gevallen kunnen vrouwen moeite hebben met afvallen na de zwangerschap en borstvoeding. Tegenwoordig zijn er veel verschillende procedures om het zelfvertrouwen van vrouwen te verhogen.

Hoewel u misschien al eerder over de Mommy Makeover procedure hebt gehoord, kunt u nog steeds vragen hebben. Zo kunt u zich bijvoorbeeld afvragen welke operaties bij deze procedure horen. Ook wilt u misschien meer weten over hoe deze ingrepen door de chirurg worden uitgevoerd.

Drie verschillende operaties

Bij Mommy Make-over worden eigenlijk drie verschillende operaties uitgevoerd, namelijk borstchirurgie, buikwandcorrectie en liposuctie. Daarom kan deze operatie ook gecombineerde chirurgie worden genoemd. Al deze drie ingrepen worden in één operatie uitgevoerd.

Aangezien deze ingreep plastische chirurgie is, moet u na de operatie rusten. De hersteltijd zal afhangen van uw gezondheidstoestand. In het algemeen kunt u uw dagelijkse leven na 7-10 dagen weer oppakken. Toch moet u gedurende ongeveer een maand voorzichtig zijn.

Voor de operatie

Als de persoon rookt, moet zij 2 weken voor de operatie stoppen met roken. Ook met alcoholgebruik moet 2 weken voor de operatie worden gestopt. Het gebruik van bloedverdunners moet 10 dagen voor de operatie worden stopgezet.

Na de operatie

Na de operatie, die 3-6 uur duurt, worden de patiënten 1-2 dagen in het ziekenhuis opgevolgd. Patiënten gebruiken speciale beha’s en korsetten gedurende de periode die door de arts wordt aanbevolen. Na ontslag uit het ziekenhuis worden de patiënten opgevolgd. Sport en zwaar tillen moeten de eerste 6 weken worden vermeden. Roken en alcohol mogen gedurende 2 weken niet worden gebruikt.

Mommy makeover in Istanbul – Turkije?

Krijg gratis consultatie: vul het Mommy Makeover formulier in of schrijf ons op Whatsapp

Wat zeggen onze patiënten over ons?

Algemene informatie

Mommy Makeover operatietijd: 3-5 uur

Alle diensten inbegrepen:

  • Operatie, ziekenhuisopname (1-2 dagen), testen
  • Verblijf in een 4-5 sterren hotel (6 dagen)
  • VIP-transfer luchthaven – hotel – ziekenhuis

Het is alleen voor algemene informatieve doeleinden. Het kan variëren afhankelijk van de arts – patiënt of de conditie van de operatie.