Blog

Valentijnsdag komt eraan! Hou ook een beetje van jezelf

By February 11, 2021December 11th, 2023No Comments

Valentijnsdag is voor velen natuurlijk een fantastische dag. Er lekker op uit met je vriend of vriendin, flink kokerrelen in de keuken om een smakelijk diner op tafel te zetten en elkaar verassen met een leuk cadeau. Maar houden van jezelf is wellicht nog wel belangrijker dan houden van iemand anders. En bij van jezelf houden hoort voor jezelf zorgen!

Plastische chirurgie maakt het onmogelijke mogelijk

Natuurlijk is een gezonde levensstijl hartstikke belangrijk. Sporten, wandelen in de buitenlucht, een gebalanceerd dieet volgen en stress zo goed mogelijk vermijden zijn allemaal zaken die bij kunnen dragen aan je algehele gezondheid. Maar sommige dingen kun je helaas niet oplossen met alleen een gezonde levensstijl, en juist die dingen kunnen soms wel even een zetje gebruiken in de goede richting. Aandoeningen zoals een hangbuik, kipfiletjes, kaalheid en nog veel meer. Bij dit soort aandoeningen is het ook belangrijk dat je een goed dieet volgt en goed sport, omdat dit natuurlijk alvast wat calorieën kan verbranden of je haar kan geven wat het nodig heeft om gezond te blijven, maar soms is dit niet voldoende. Plastische chirurgie kan dan de brug leggen tussen wat onmogelijk bleek en het mogelijke!

Plastische chirurgie behandelingen

Bij FlyHealth bieden we verschillende behandelingen aan zodat jij jezelf aantrekkelijker kunt maken en lekkerder in je eigen vel kunt zitten. Hieronder bespreken we een paar populaire behandelingen.

Haartransplantatie

Haaruitval is een groot probleem bij mannen, maar ook sommige vrouwen kunnen er mee te maken krijgen. Haaruitval kan voor grote onzekerheden zorgen en je mentale gezondheid flink aantasten. Zit je nog wel lekker in je vel zonder je bos haar? Vind je jezelf nog wel aantrekkelijk? Bij kaalheid worden de haarzakjes niet meer gevoed met de nutriënten die nodig zijn om gezond haar te produceren. Met de tijd slinkt het haarzakje en produceert zwakker haar totdat het uiteindelijk uitvalt. Dit resulteert in dunner wordend haar en uiteindelijk kaalheid. Gelukkig zijn er in onze moderne wereld verschillende oplossingen, maar wellicht de meest populaire is de haartransplantatie!

Bij een haartransplantatie, zoals bijvoorbeeld de follicular unit extraction (FUT), worden er haarzakjes uit het donorgebied gehaald en vervolgens worden deze geïmplanteerd in het ontvangende gebied. Het donorgebied is vaak de achterkant van het hoofd omdat deze haren, in tegenstelling tot boven op het hoofd, genetisch geschreven zijn om niet uit te vallen. Check haartransplantatie voor-en-na foto’s van patiënten van FlyHealth die een haartransplantatie hebben laten doen!

 

Brazilian Butt lift (BBL)

De Braziliaanse vrouwen staan erom bekend geweldige, aantrekkelijke billen te hebben waar mannen maar al te gek op zijn. Ze kunnen hier geen genoeg van krijgen en veel vrouwen streven er ook naar om zo’n geweldige kont te krijgen. Met de BBL-behandeling wordt er vet weggezogen uit de plekken waar je het liever niet wil hebben, zoals de buik en de armen, en dit wordt vervolgens gespoten in de billen. Niet alleen krijg je hier een aantrekkelijke kont van, maar het kan ook helpen om een mooi zandloperfiguur te creëren omdat er vet uit je buik wordt gezogen. Dubbele winst dus! Check hier verschillende voor-en-na foto’s van de BBL-behandeling.

 

Borstvergroting

Het is geen geheim dat mannen, net zoals bij de billen, zich ongelooflijk aangetrokken voelen tot mooi gevormde borsten. Vrouwen zijn dan ook erg jaloers op andere vrouwen waarvan ze denken dat hun boezem veel mooier is dan hun eigen. Dat is het competitieve instinct van vrouwen om een partner aan te kunnen trekken. Niet iedereen is gezegend met mooi gevormde borsten. Voor iedere vrouw die mooie, volle borsten wilt bestaat er de borstvergroting.

Een borstvergroting kan gedaan worden door implantaten te gebruiken. Deze worden via een kleine opening in het gebied van de oksel op de juiste plaats in de borst geïnstalleerd. Hierdoor krijg je mooie borsten die erg natuurlijk kunnen aanvoelen. Vraag het de mannen maar! Het kan ook gedaan worden door vet weg te zuigen op één plaats, om het vervolgens weer terug te spuiten in de boezem. Mooie borsten zijn de trots van iedere vrouw en dit kan je erg zelfverzekerd maken. Jij draait iedere nek om! Check hier voor-en-na foto’s.

Zorg voor jezelf

Je partner vindt het natuurlijk hartstikke lief dat je om hem of haar denkt. Valentijnsdag gaat natuurlijk niet alleen om jezelf, maar juist om het geven om je vriend of vriendin. Sla ook vooral niet die lekkere chocolaatjes of de mooie bloemen over. Dit hoort er allemaal bij. Maar is je eigen gezondheid en een aantrekkelijke body niet het mooiste wat jij je partner kunt geven? Denk ook een beetje aan jezelf. Kijk goed in de spiegel en denk bij jezelf: is er iets wat ik kan doen aan mijn lichaam wat me mooier kan maken? Als het antwoord ja is, wees dan gerust… Er is hulp!

FlyHealth heeft verschillende chirurgische behandelingen die uitgevoerd worden door experts in gerenommeerde instellingen in Turkije. Onze operaties zijn erg betaalbaar en alles van A tot Z wordt voor je geregeld. Je hebt nergens omkijken naar. Lees hier de ervaringen van FlyHealth en check wat je voorgangers van ons vonden. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!