Volle, natuurlijke borsten. Niet iedere vrouw wordt hiermee geboren, maar wel veel vrouwen zouden ze willen hebben. De cupmaat van een vrouw hangt van meerdere factoren af. Genen, dieet, lichaamsgewicht, zwangerschap etc.

Borstvergroting voor en na

Een borstvergroting is een cosmetische behandeling waarbij onze chirurg operatief borstimplantaten aanbrengt om de vorm van de borsten te veranderen. Borstvergroting voor en na foto’s zijn in deze pagina.

Een kleine cupmaat kan een negatief impact hebben op het zelfbeeld van een vrouw, omdat zij wellicht denkt dat ze niet voldoet aan wat mannen willen. Voor vrouwen met een kleinere cupmaat die grote, natuurlijke borsten willen krijgen is er de cosmetische chirurgie.

Prachtig resultaat

Welkom bij de fotogalerij met borstvergroting voor en na foto’s van Flyhealth. Alle foto’s zijn gemaakt en met toestemming van patiënten die door ons behandeld zijn. Dit zijn echte patiënten met echte resultaten. Geen van deze resultaten zijn veranderd om een andere beeld te geven. Dit zijn de werkelijke resultaten van de ingrepen die wij doen.

Wat is een borstvergroting?

Een borstvergroting kan uitgevoerd worden als gevolg van een noodzakelijke mastectomie, maar wordt over het algemeen uitgevoerd bij gezonde vrouwen voor esthetische doeleinden. Sommige mensen vinden grotere, ronden borsten aantrekkelijker. Onze chirurg gaat accuraat te werk en bespreekt uitgebreid de behandeling met de patiënt. Om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen, zullen de littekens ook zo goed mogelijk weggewerkt worden. Een litteken is onvermijdelijk, maar onze chirurg probeert deze zo goed mogelijk weg te werken.

Hoe werkt een borstvergroting?

De operatie vindt plaats onder narcose. De meest voorkomende incisie is in de huidplooi onder de borst, maar de snede kan ook naast de tepel of in de oksel worden gemaakt. Via deze sneden worden de borstimplantaten door de chirurg ingebracht. De implantaten komen tussen de borstklier en de borstspier of onder de borstspier te zitten. Onze implantaten zijn gevuld met siliconengel, wat FDA-goedgekeurd is.

Als je huid niet dik genoeg is, zie je de duidelijk implantaten zitten wanneer ze tussen de borstklier en de borstspier worden ingebracht, vandaar dat ze dan onder de borstspier worden geplaatst om dit fenomeen te voorkomen. Als de implantaten succesvol zijn ingebracht worden de borsten dichtgemaakt.

Herstellen na een borstvergroting

De lengte van de herstelperiode is persoonlijk. Iedere vrouw herstelt op een ander tempo. Wel zijn er richtlijnen waaraan jij je kunt houden. In de eerste week na de operatie wordt het ten strengste afgeraden om zwaar lichamelijk werk uit te voeren, ter bevordering van het herstelproces. Na twee weken zijn dagelijkse werkzaamheden weer uit te voeren, echter pas na zes weken is fysieke zware inspanning weer een optie. Raadpleeg altijd je arts bij twijfel en luister ook vooral naar je lichaam. Geef jezelf de tijd om zo goed mogelijk te revalideren voordat je fysiek zware inspanning vereist van je lichaam, om een zo goed mogelijk resultaat te behouden.

Een borstvergroting is een cosmetische operatie waar vrouwen vaak door esthetische doeleinden voor kiezen. Het draagt significant bij aan de verbetering van het zelfbeeld en je kan er erg lang plezier van hebben.

Borstvergroting bij FlyHealth

Onze medische chirurgen staan paraat om jou te voorzien van gratis consultatie bij het ondergaan van een cosmetische operatie. De onderstaande foto’s zijn gepubliceerd met de goedkeuring van onze patiënten die een borstvergroting hebben ondergaan bij FlyHealth. Deze borstvergroting voor en na foto’s zijn niet bewerkt.

 

Neem contact met ons op en vraag gratis advies aan.

FlyHealth Voor en Na fotogalerij

(*to try and maintain patient confidentiality, identifying tattoos, marks, and facial features may have been altered or obstructed)