BlogErvaringenPlastische Chirurgie

Na haar Brazilian Butt lift en Liposuctie in Istanbul

By August 7, 2017November 26th, 2023No Comments
Na haar Brazilian Butt lift en Liposuctie in Istanbul

We ontmoetten onze laatste patiënte, na haar Brazilian Butt lift en Liposuctie in Turkije. Ze kwam helemaal van Nederland met haar beste vriendin om de behandeling te ondergaan.

Gevonden

Nora is een studente en kwam helemaal uit Nederland om een Brazilian Butt lift Istanbul en Liposuctie Istanbul te ondergaan. Ze verteld ons dat ze eigenlijk eerst niet van plan was om een behandeling te ondergaan, maar dat ze gewoon met haar beste vriendin zou meekomen omdat zij een neuscorrectie zou laten doen. Haar beste vriendin vroeg haar om met haar mee te komen zodat ze niet alleen naar Istanbul zou moeten gaan. Ze kreeg interesse in FlyHealth en zocht op de website op welke andere behandelingen ze aanbieden. Ze kreeg enorm veel interesse in de Brazilian Butt lift en een Liposuctie. De recensies waren allemaal positief en dus vond ze de moed om contact op te nemen met het FlyHealth kantoor in Nederland. Zij werd zeer snel geholpen en een afspraak voor een eerste consultatie werd gemaakt.

Ervaring

We vroegen wat haar ervaringen waren van zowel voor, tijdens als na de behandeling. Ze kon enkel maar goede woorden kwijt. De service die ze was aangeboden waren boven haar verwachtingen. Ze had namelijk vele recensies gelezen over andere klinieken in Istanbul en die waren alles behalve positief. Dit maakte haar dus wat nerveus en twijfelachtig. Na haar eerste consultatie was ze al wat meer gerustgesteld maar uiteraard hoe het er in Turkije aan toe zou gaan was voor haar nog een groot vraagteken. Met een klein hartje vertrok ze naar Istanbul. Eens ze aankwam in Istanbul werd ze van het moment ze buiten stapte begeleid, iets wat ze niet had verwacht. Van dat moment af werd ze begeleid bij elke stap van de procedure. Ze werd naar een aangenaam hotel gebracht waar ze op rust kon komen en telkens ze een afspraak had  dat te maken had met haar behandeling, werd ze geen enkel moment achter gelaten. Ze werd begeleid en geëscorteerd bij elke stap.

De specialist legde haar elke stap van de procedure uit. Wat er ging gebeuren, wat ze kon verwachten en wat er na de behandeling zou gebeuren en/of wat ze kon verwachten.  Ze verteld ons dat ze zelfs de tijd had om de dag voor haar behandeling, een stapje in de stad te zetten. Gaan shoppen, wat bezichtigen en een nachtje uit stonden op haar agenda.
De behandeling ging precies zoals de specialist haar had gezegd. Ze was dus zeer gelukkig en ook de resultaten waren perfect zoals ze haar deze had voorgesteld.

Aanbeveling

Ze was zeer opgewonden voodat ze naar Istanbul kwam om haar Brazilian Butt lift en Liposuctie te ondergaan. Echter, alles was zo perfect voor haar geregeld dat haar ook haar kleinste angsten en twijfels verdwenen. Ze kreeg uitgebreid antwoord op al haar vragen, ze werd steeds snel en professioneel geholpen en ze werd begeleid bij elke stap van de behandeling. Iets waar ze niet op had durven hopen. Ze verteld ons dat ze FlyHealth zonder twijfel zou aanbevelen aan haar vrienden en familie omdat het de beste medische ervaring is geweest die ze ooit heeft meegemaakt.