Een BBL operatie, ofwel Brazilian Butt Lift, is een cosmetische ingreep om de vorm en grootte van de billen te verbeteren. Deze procedure maakt gebruik van lichaamseigen vet, dat wordt afgenomen van gebieden zoals de dijen, buik, flanken, armen, rug en benen. Dit vet wordt vervolgens zorgvuldig geĆÆnjecteerd in de billen om ze voller en ronder te maken.

Belangrijk om te weten is dat een BBL operatie, ofwel Brazilian Butt Lift, ook wel bekend als buttlift, tegen een betaalbare prijs kan worden uitgevoerd. Dit maakt het toegankelijk voor meer mensen die hun uiterlijk willen verbeteren. Deze procedure biedt natuurlijke resultaten, omdat je je eigen vet gebruikt, en het helpt je om je droom van prachtige billen te verwezenlijken zonder je bankrekening te veel te belasten.

Goedkope Brazilian Butt Lift in Istanbul

Als je op zoek bent naar een betaalbare optie voor een Brazilian Butt Lift (BBL), ben je bij ons aan het juiste adres. Onze BBL operatie prijzen zijn verrassend laag, en we bieden deze populaire cosmetische ingreep aan in het prachtige Istanbul, Turkije.

Nu vraag je je misschien af waarom we ervoor hebben gekozen om deze procedure in Turkije uit te voeren. Het antwoord is simpel: Turkije staat bekend om zijn uitstekende medische faciliteiten en getalenteerde chirurgen, en dit geldt zeker ook voor de BBL operatie. Maar wat nog belangrijker is, de Brazilian Butt Lift kosten in Turkije zijn beduidend lager dan in veel andere landen.

Het doel van de Brazilian Butt Lift

Het belangrijkste doel van de Brazilian Butt Lift is om je lichaam opnieuw vorm te geven en de billen te transformeren. Deze gespecialiseerde vet-transferprocedure verandert de vorm en afmeting van de billen zonder het gebruik van implantaten.

Hier is waar het magische gebeurt: een ervaren plastische chirurg verwijdert vet van probleemgebieden, zoals de dijen, buik, flanken, armen, rug en benen, en plaatst dit zorgvuldig terug in de billen om ze een vollere en rondere vorm te geven. Het resultaat is blijvend en kan je zelfvertrouwen een boost geven.

De oplossing voor veel mensen

Onze BBL operatie heeft de afgelopen jaren talloze mensen gelukkig gemaakt. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze BBL voor en na foto’s. De Brazilian Butt Lift is de oplossing waar velen naar op zoek zijn.

Voor mensen die graag hun lichaam willen hervormen, maar worstelen met afvallen en diƫten, biedt de BBL operatie in Turkije een uitkomst. Deze behandeling gaat verder dan het verwijderen van hardnekkig vet; het stelt patiƫnten in staat de gewenste vorm van hun billen te realiseren, waarnaar ze zo verlangen.

Flyhealth-Brazilian-butt-lift

Onze BBL procedure

Heb je je ooit afgevraagd hoe de BBL operatie, ook bekend als de Brazilian Butt Lift, precies in zijn werk gaat? Laten we de sluier oplichten en je meenemen in het fascinerende proces van het transformeren van je billen.

Om te beginnen, wordt de BBL uitgevoerd via kleine incisies die zorgvuldig worden verborgen. Dit is het geheime ingrediƫnt om prachtige billen te onthullen zonder zichtbare sporen achter te laten. Hier is een stap-voor-stap uitleg van de BBL procedure:

 1. Ten eerste spuit de arts een steriele vloeistof in om bloedingen en mogelijke trauma’s te minimaliseren.
 2. Vervolgens komt de dunne buis in actie. Via de kleine incisies zuigt de chirurg overtollig vet weg uit gebieden zoals de dijen, buik, flanken, armen, rug en benen. Dit vet wordt het kostbare bouwmateriaal voor je nieuwe billen.
 3. Het vet wordt via een infuus die verbonden is met een cannula of via een chirugische ā€œzuigerā€ opgenomen. Vervolgens wordt het verwijderde vet teruggeplaatst in de billen.

De BBL operatie vindt plaats in de hoogst gekwalificeerde plastische centra, waar ervaren chirurgen werken. Je kunt erop vertrouwen dat je bij FlyHealth in de goede handen bent voor je buttlift.

Onze ervaren plastische chirurgen zijn gespecialiseerd in de Brazilian Butt Lift behandeling. In dit geval kan het hervormen van het lichaam een dubbele winst opleveren. Natuurlijk mooiere billen, maar ook minder vet op andere plekken van je lichaam.

BBL: mooiere billen qua vorm en afmeting zonder het gebruik van implantaten.

Het herstel

Nu, laten we het hebben over het herstelproces. De meeste mensen zijn verrast door hoe snel ze zich na een BBL weer op de been voelen. Binnen enkele dagen kunnen velen weer aan het werk en na ongeveer twee weken hun normale routine hervatten.

Natuurlijk kunnen er wat zwellingen en blauwe plekken optreden, en een licht ongemak is niet ongewoon, maar dit verschilt van persoon tot persoon. Sommigen hebben meer vetcellen verwijderd dan anderen, wat het herstel beĆÆnvloedt.

In de meeste gevallen is het herstel na een BBL operatie zeer snel.

Hele behandeling gaat in overleg

We begrijpen dat een BBL operatie een belangrijke stap is, en daarom is de hele behandeling gebaseerd op open communicatie.

Onze specialisten zullen met jou overleggen, je wensen meenemen en duidelijk aangeven wat haalbaar is. Je zult precies weten wat je kunt verwachten tijdens en na de operatie. We voorzien je ook van waardevol advies over hoe je je nieuwe lichaam en vorm het beste kunt behouden.

Wil je weten hoe anderen hun BBL ervaren hebben? Bekijk eens de BBL ervaring van onze patient die afgelopen zomer naar Turkije is gevlogen.

Mommy Makeover

De kosten van een Brazilian Butt Lift in Istanbul (Turkije)

Ben je nieuwsgierig naar de kosten van een Brazilian Butt Lift in Istanbul, Turkije?

Laten we samen een kijkje nemen in de wereld van een betaalbare buttlift en de voordelen van medische behandelingen in het prachtige Turkije.

Onze Brazillian Buttlift kosten zijn beduidend lager dan die in Nederland, en dit is om meerdere redenen. Turkije heeft zich gevestigd als een aantrekkelijke bestemming voor medische ingrepen vanwege de gunstige wisselkoers, lage kosten van levensonderhoud en hooggekwalificeerde medische professionals. Dit vertaalt zich in prijzen die veel aantrekkelijker zijn voor patiƫnten die dromen van prachtige billen.

Onze Brazilian Butt Lift prijs

Laten we het nu hebben over onze Brazilian Butt Lift prijzen.

De BBL behandeling begint vanaf slechts 3000 euro, maar dit kan variƫren op basis van je specifieke wensen en behoeften. Of je nu een subtiele verandering of een opvallende transformatie wilt, we hebben opties voor iedereen.

Het beste van alles is dat we een volledig verzorgde reis aanbieden, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Van vervoer tot accommodatie, alles wordt voor je geregeld.

We hebben met trots talloze klanten blij gemaakt met prachtige billen dankzij onze Brazilian Butt Lift behandeling, en dit alles voor een prijs die je portemonnee niet uitput. We begrijpen dat schoonheid betaalbaar moet zijn, en daarom zorgen we ervoor dat onze prijzen concurrerend zijn zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Totaalpakket

Nu, laten we het hebben over ons totaalpakket. Met ons totaalpakket word je volledig ontzorgd. Het omvat niet alleen de BBL operatie zelf, maar ook andere onmisbare aspecten van je reis, zoals:

 • Hotelaccommodatie voor je comfort en gemak.
 • Transfers om je vlot van de ene plaats naar de andere te brengen.
 • Operatiekosten om ervoor te zorgen dat je volledig gedekt bent.
 • Hosting om je te begeleiden en ondersteunen gedurende je verblijf.
 • Vertalingsservices, omdat communicatie belangrijk is.
 • En als kers op de taart, bieden we zelfs de mogelijkheid voor een stadstour, zodat je de pracht van Istanbul kunt ontdekken terwijl je herstelt.

Veelgestelde vragen over de Brazilian Butt Lift

Waar staat BBL voor?

BBL staat voor Brazilian Butt Lift, een cosmetische procedure om de vorm en grootte van de billen te verbeteren.

Hoe duur is een BBL in Turkije?

De kosten van een BBL in Turkije variƫren, maar het begint doorgaans bij ongeveer 3000 euro, afhankelijk van je specifieke wensen.

Hoe werkt een billift (BBL)?

Een BBL, of billift, werkt door het gebruik van lichaamseigen vet dat wordt afgenomen van probleemgebieden en vervolgens zorgvuldig teruggebracht in het billengebied om ze voller en ronder te maken.

Hoe lang blijft een BBL zitten?

Een BBL heeft de potentie om langdurige resultaten te bieden, maar de duurzaamheid kan variƫren van persoon tot persoon.

Is BBL blijvend?

De resultaten van een BBL kunnen blijvend zijn, maar het hangt af van factoren zoals levensstijl, gewichtsschommelingen en genetica.

Is een BBL pijnlijk?

Het herstelproces na een BBL kan enigszins ongemakkelijk zijn, met enige zwelling en blauwe plekken, maar de mate van pijn verschilt van persoon tot persoon.

Hoe lang mag je niet op je billen zitten na BBL?

Na een BBL wordt meestal aangeraden om gedurende de eerste weken na de operatie niet rechtstreeks op je billen te zitten om de getransplanteerde vetcellen de kans te geven te stabiliseren. De specifieke periode kan variƫren afhankelijk van het advies van de chirurg.

Meer informatie

Heb je behoefte aan meer informatie over de prijzen of de details van de Brazilian Butt Lift?

Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden op de weg naar je droomlichaam met onze betaalbare en kwalitatieve BBL operatie in Turkije.

  Uw Naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Uw Telefoonnummer (verplicht)