BlogHaartransplantatie

Resultaat van haartransplantatie in Turkije

By July 25, 2017August 24th, 2017No Comments

Onze chirurgen en specialisten nemen resultaat en tevredenheid erg serieus. Neemt u een haartransplantatie in Turkije dan kunt u er zeker van zijn dat u naar huis terugkeert met een tevreden gevoel en een uitstekend resultaat.

Resultaat

Er is geen enkele patiënt bij ons over de vloer gekomen die we niet konden helpen of die ontevreden naar huis ging. Dit omdat onze chirurgen en haar specialisten steeds op zoek zijn naar nieuwe technologieën en strategieën om voor iedere patiënt een zo goed mogelijke behandeling uit te stippelen. We zijn er zelf in geslaagd om ook patiënten van Afrikaanse afkomst te helpen en hun bekende kroeshaar te transplanteren.

Maar daar stopt het niet bij. Telkens als er een nieuwe techniek op de markt komt zijn onze specialisten de eerste om deze grondig te onderzoeken of het al dan niet een bijdrage zou leveren aan de kwaliteit die een haartransplantatie Turkije levert. Er wordt niet zomaar aanvaardt dat een nieuwe methode zal werken en wordt dus ook niet zomaar goedgekeurd. Aangezien wij voor kwaliteit en tevredenheid staan willen wij er ook voor zorgen dat wij niet gekend staan als een kliniek die gewoon alles doet om patiënten te krijgen.

Onze resultaten zijn ook mee afhankelijk van het feit dat wij met een maximum aan transplantaten werken. Tot wel 7000 grafts kunnen worden ingeplant en de resultaten na één sessie zijn wonderbaarlijk.

Haartransplantatie Turkije staat er om bekend zorg te dragen voor hun patiënten van het begin tot het einde. Wanneer de procedure er op zit, zorgen we ervoor dat onze patiënten ook de nodige naverzorging genieten, zodat het resultaat langdurig is en in een goede staat. Een check-up en de nodige producten worden zeker niet over het hoofd gezien.

Ervaringen

We hebben reeds talrijke patiënten over de vloer gekregen. Niet alleen personen van het Kaukasische ras maar ook Aziaten en personen van Afrikaanse afkomst. Voor elk van hen zochten we een gepaste behandeling en de resultaten waren telkens zeer gunstig.

A.I uit Dubai
“Ik ben zeer tevreden met het resultaat en ik raad iedereen, die te kampen heeft met haarverlies, aan om hen te contacteren indien zij ook met.”
Sri Yilapavanam
“Ze houden alles erg simpel en zijn erg stipt en precies in het leveren van wat ze hebben beloofd. Ze hebben een uitstekende en wel ervaren team van specialisten en een uitstekend team van ondersteunend personeel. Zeer indrukwekkend.”
George uit UK
“Mijn zelfvertrouwen was volledig weg bij de tijd ik 30 was. Ik had reeds ve-le andere middelen geprobeerd zoals medicatie en lotions maar niets bleek te helpen. Na het vinden van FlyHealth en het krijgen van de volledi-ge informatie, heb ik hun haartransplantatie Turkije geprobeerd. Bijna 6 maanden na de operatie zijn de resultaten beter dan ik had durven denken.”
Black Hair Transplant
“Als u er over nadenkt een haartransplantatie Turkije aan te gaan, denk er niet over na, doe het gewoon.”