BlogPlastische Chirurgie

Officiële opening van ons kantoor in Nederland, Leiden

By August 24, 2017No Comments
Flyhealth Kantoor Leiden Holland

Wij, bij FlyHealth, zijn trots om aan te kondigen dat we een nieuw kantoor in Nederland hebben geopend. Om preciezer te zijn, het nieuwe kantoor is gelegen in de stad Leiden.

Wij hebben veel toekomstige patiënten uit vele verschillende steden. Daarom hebben wij besloten om een centrale plek voor consults te nemen, ook krijgen wij veel aandacht van toekomstige patiënten uit Nederland, Duitsland en België. We staan altijd klaar voor onze patiënten, dus zochten we naar een oplossing. Zo kwamen we op de beslissing om een nieuw kantoor te openen in Holland.

Zoals onze eerdere services, kan men in ons nieuwe kantoor terecht voor consults, vragen en een op een gesprekken met specialisten. Wij zijn be-gaan met onze patiënten hun perspectieven, verwachtingen, gedachten, comfort en budget. We laten hen niet zomaar aan een behandeling ondergaan zonder voldoende uitleg te geven.

Wanneer een toekomstige patiënt een vraag heeft gesteld over een van onze behandelingen, van cosmetische chirurgie tot haartransplantaties maken we eerst een afspraak met de patiënt in ons kantoor.

Eerst stuurt de toekomstige patiënt een verzoek i.v.m. zekere behandeling. We analyseren het verzoek van de patiënt en zijn/haar verwachtingen en informatie, de behandeling dat hij/zij wilt en waar de patiënt woont. Na deze analyse sturen we een mail naar de patiënt met wat basisinformatie over de gevraagde behandeling en vragen we of ze een afspraak willen maken in één van onze advieskantoren. Wanneer de afspraak is gemaakt, komt de patiënt naar het advieskantoor om dan daar de specialist te ontmoeten.

Tijdens deze consultatie krijgt de patiënt een volledige beschrijving van de mogelijke behandelingen die het beste bij de patiënt passen. Zoals bij eender andere behandeling zullen er altijd vragen komen en voor som-mige patiënten ook twijfels. Aangezien wij begaan zijn met onze patiënten (bestaand & toekomstig), maken we tijd om alle vragen die de patiënt heeft te beantwoorden en meer uitleg te geven over de behandeling. Het is onze verantwoordelijkheid om onze patiënten zo comfortabel mogelijk te maken en hen zoveel mogelijk informatie te geven als nodig is.

Het nieuwe advieskantoor Leiden zal je voorzien van alle nodige informatie zodat je zonder zorgen kan beslissen om voor die ene behandeling te gaan waar je zo lang op hebt zitten wachten.