We ontmoette onze laatste patiënte, Rafika, na haar Liposuctie in Istanbul.

Ze is helemaal uit Nederland gekomen met haar partner. En legde haar complete avontuur voor ons vast!

Gevonden

Ze vond FlyHealth tijdens haar zoektocht op het internet naar een liposuctie ervaring. Ze wou absoluut een liposuctie. Maar wou niet dezelfde prijs betalen als dat van Hollywood sterren. Uiteraard, bij meeste klinieken is niet alleen de prijs goedkoop maar ook de kwaliteit. Na een lange zoektocht kwam ze terecht bij FlyHealth. Ze las de positieve liposuctie ervaring van vorige patiënten en was meteen verkocht om een goedkope liposuctie in Istanbul te ondergaan.

We vroegen wat haar ervaringen waren van zowel voor

Tijdens als na de behandeling. Ze vertelde ons dat ze helemaal niet zenuwachtig was voor haar reis naar Istanbul. En ook niet toen ze geland was. Haar vlucht naar Istanbul was ook perfect en aangenaam verlopen en zo begon haar avontuur perfect. De service die ze was aangeboden ging tot in detail en precies zoals ze had gehoopt. Vanaf het moment dat ze lande in Istanbul werd ze begeleid in elke stap die ze nam. Ze werd naar een aangenaam hotel gebracht. Waar ze tot rust kon komen en bij elke medische afspraak werd ze goed begeleid.

Rafika, na haar Liposuctie ervaring in Istanbul, Turkije - 2

Ze was erg opgewonden om iedereen te zien. En spreken die haar zou behandelen. En natuurlijk was ze ook opgewonden om de specialist te ontmoeten die de operatie zou uitvoeren. De specialist legde haar elke stap van de procedure uit. Wat er ging gebeuren. Wat ze kon verwachten en wat er na de behandeling zou gebeuren en/of wat ze kon verwachten.
Ze was zeer blij om in Istanbul te zijn en alles verliep perfect. Zoals zij het in gedachte had en hoe ze het had gehoopt. Oewel ze mindere verwachtingen had voor de tijd na de operatie (blauwe plekken, pijn enz). Was dit buiten haar verwachtingen goed. Na de operatie traden er slechts enkele blauwe plekken op en deze deden helemaal geen pijn.

Ze was zeer opgewonden voordat ze naar Istanbul kwam om haar Liposuctie Istanbul te ondergaan

Alles was zo perfect voor haar geregeld. Dat ze zich totaal niet nerveus voelde voor of tijdens haar bezoek. Ze kreeg uitgebreid antwoord op al haar vragen. Ze werd steeds snel en professioneel geholpen. En ze werd begeleid bij elke stap van de behandeling. Alles verliep volgens haar verwachting. Het was een spannend avontuur. Maar een avontuur dat ze graag deelt met vrienden en familie om het zeker aan te bevelen om een goedkope liposuctie in Istanbul te laten volbrengen.