Borstlift Met Implantaat

Niet iedere vrouw heeft natuurlijke, volle borsten. Borstlift Met Implantaat is een oplossing. De cupmaat van een vrouw is afhankelijk van meerdere factoren. Genen, dieet, vetpercentage, zwangerschap etc. Het hangt van meerdere factoren af en borsten kunnen ook door allerlei factoren slapper gaan hanger dan voorheen. Vaak verdwijnt ook de vulling aan de bovenkant, waardoor de borst niet goed ‘gevuld’ wordt. Dit kan negatieve impact hebben op het zelfbeeld van een vrouw, maar ook het postuur. Door hangende borsten zal je een incorrect postuur aanhouden om het hangende gewicht, mits je geen BH draagt, te verdragen. Daarentegen werkt een BH averechts, omdat deze ook nog eens de natuurlijke spieren van de borst verslappen. Je kunt cosmetische chirurgen raadplegen voor een behandeling.

Welkom bij de fotogalerij met foto’s van Voor en Na de operaties van Flyhealth. Alle foto’s zijn gemaakt en met toestemming van patiënten die door ons behandeld zijn. Dit zijn echte patiënten met echte resultaten. Geen van deze resultaten zijn veranderd om een andere beeld te geven. Dit zijn de werkelijke resultaten van de ingrepen die wij doen.

Wat is een borstlift?

Een borstlift is een cosmetische ingreep waarbij de chirurg operatief borstimplantaten aanbrengt om de vorm van de borsten te veranderen. Een borstvergroting kan uitgevoerd worden als gevolg van een noodzakelijke mastectomie, maar wordt over het algemeen uitgevoerd bij gezonde vrouwen voor esthetische doeleinden. Sommige mensen vinden grotere, ronden borsten aantrekkelijker. De chirurg zal accuraat te werk moeten gaan om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen.

Hoe werkt een borstlift met implantaat?

Een borstlift is een cosmetische ingreep. In deze paragraaf beschrijven we de borstlift met implantaat. Onze implantaten zijn gevuld met siliconengel. Dit is FDA-goedgekeurd.

Er zijn diverse chirurgische mogelijkheden om een borstlift uit te voeren. De meest voorkomende methodes zijn via de oksel, door een incisie langs de onderkant van de tepel of door een incisie onder de plooi van de borst. De uitvoeringen zijn strategisch geplaatst om de zichtbaarheid van de littekens te minimaliseren voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Een litteken is onvermijdelijk, maar onze chirurg probeert deze zo goed mogelijk weg te werken.

Naast een borstvergroting is ook vaak een bijkomend voordeel dat, in overleg met de chirurg, direct gekeken kan worden naar symmetrie en de vorm van de borsten.

Herstellen na een borstoperatie is persoonsgebonden. In de eerste week na de operatie wordt het ten strengste afgeraden om zwaar lichamelijk werk uit te voeren, ter bevordering van het revalideringsproces. Na ongeveer twee weken zijn dagelijkse werkzaamheden weer uit te voeren, maar pas na zes weken is fysieke zware inspanning weer mogelijk. Raadpleeg altijd je arts bij twijfel en luister ook vooral naar je lichaam. Geef jezelf de tijd om zo goed mogelijk te revalideren voordat je fysiek zware inspanning vereist van je lichaam, om een zo goed mogelijk resultaat te behouden.

Een borstvergroting is een cosmetische operatie waar vrouwen vaak door esthetische doeleinden voor kiezen. Het draagt significant bij aan de verbetering van het zelfbeeld en je kan er erg lang plezier van hebben.

FlyHealth Voor en Na fotogalerij

(*to try and maintain patient confidentiality, identifying tattoos, marks, and facial features may have been altered or obstructed)