Blog

Wat is een Neuscorrectie?

By August 11, 2022No Comments

De neuscorrectie is een operatie die wordt uitgevoerd om de vorm van de neus te veranderen. Patiënten wensen deze operatie te ondergaan om 

cosmetische redenen of om ademhalingsproblemen. In beide gevallen zal de chirurg de huidige situatie van de neus zorgvuldig evalueren en de meest nauwkeurige aanpak voor de neuscorrectie vinden.

Het hoofddoel van een neuscorrectie is het verhelpen van ademhalingsproblemen en van de scheefstand van de neus. Dit kan zowel een hervorming van het bot- en kraakbeenweefsel inhouden als kleine ingrepen in het kraakbeenweefsel alleen. De omvang van de operatie zal door de chirurg worden bepaald na een gedetailleerd onderzoek.

Welke Anesthesie Geniet de Voorkeur bij een Neuscorrectie?

De neuscorrectie kan worden uitgevoerd onder algehele anesthesie of plaatselijke anesthesie met sedatie. De verdovingsmethode zal door de chirurg worden gekozen afhankelijk van de omvang van de operatie.

Algehele anesthesie is noodzakelijk voor het veranderen van de botstructuur van de neus. Aangezien het bot van de neus door de chirurg zal worden gebroken, zal algemene anesthesie een comfortabele operatieomgeving geven. Aan de andere kant kan plaatselijke verdoving de voorkeur hebben voor kleinere ingrepen zoals het verwijderen van kraakbeen uit de neus. In beide gevallen zal de chirurg de verdovingsmethode voor de neuscorrectie kiezen.

Hoe Wordt een Neuscorrectie Uitgevoerd?

Er zijn twee verschillende operatiemethoden als het gaat om een neuscorrectie. De eerste is de open neuscorrectie, die tegenwoordig zelden meer wordt uitgevoerd. Bij deze operatie wordt een grotere incisie gemaakt om het bot en kraakbeen van de neus te bereiken. Deze methode heeft vooral de voorkeur bij ernstige ademhalingsproblemen of misvormde neusstructuren.

Aan de andere kant is de gesloten neuscorrectie de meest voorkomende operatiemethode. Bij deze methode worden kleine sneetjes in de neusgaten gemaakt. De chirurg zal de neus opereren met behulp van deze kleine incisies.

Heeft een Neuscorrectie Risico’s?

Net als elke andere operatie brengt een neuscorrectie bepaalde risico’s met zich mee. Hoewel de risico’s van een neuscorrectie zeldzaam zijn, is het toch belangrijk dat u weet wat u te wachten staat voordat u aan de operatie begint. Bloedingen en infecties behoren tot de risico’s die aan deze operatie verbonden kunnen zijn. Ook bijwerkingen van de narcose, gevoelloosheid, pijn en perforatie van het neustussenschot behoren tot de andere risico’s. Uw chirurg zal u meer informatie geven over het hele operatieproces en de risico’s.

Wat Kunt U Verwachten van een Neuscorrectie?

Een neuscorrectie wordt uitgevoerd om de neus een betere vorm te geven door het afwijkende neustussenschot en de scheve neus te verwijderen. Daarnaast kunnen ademhalingsproblemen worden geëlimineerd met een neuscorrectie. De resultaten van de operatie zullen na een paar weken zichtbaar zijn. Het kan echter tot 6 maanden duren voordat de echte resultaten van de operatie zichtbaar zijn. Hier is het belangrijk om geduldig te zijn en genoeg tijd te geven om te herstellen

Neuscorrectie Herstelproces

Na de neuscorrectie kunt u binnen een paar dagen uw dagelijkse leven weer oppakken. Maar het is belangrijk om uw neus goed te verzorgen en te voorkomen dat uw neus wordt gestoten. Ook moet u roken en alcoholgebruik na de operatie vermijden voor een beter herstel. U moet de instructies van uw chirurg opvolgen voor het beste herstelproces van de neuscorrectie.

Neuscorrectie Turkije

Neuscorrectie Turkije is een ingreep die ten doel heeft het uiterlijk van de neus te verbeteren en vaak ook bepaalde ademhalingsmoeilijkheden te corrigeren. Het succes van deze operatie hangt rechtstreeks samen met de vaardigheid en de ervaring van de arts. Natuurlijk is ook de uitrusting van het ziekenhuis in dit verband van groot belang. Turkije is zeer succesvol en populair op het gebied van neuscorrecties. Turkije heeft zowel ervaren artsen als goed uitgeruste ziekenhuizen op het gebied van neuscorrecties.

Kosten van de Neuscorrectie in Turkije

De kosten van de neuscorrectie verschilt afhankelijk van het type van chirurgie die moet worden uitgevoerd. We kunnen echter stellen dat dit proces in Turkije wordt uitgevoerd tegen veel meer betaalbare prijzen dan in Europese landen. Daarom wordt Turkije door Europeanen geprefereerd voor deze operatie. Indien u de beste all-in prijs voor een neuscorrectie wenst te bekomen, kan u contact opnemen met het FlyHealth team

Neuscorrectie Turkije Pakket

Als u een neuscorrectie wilt laten uitvoeren, zal dit pakket aan al uw behoeften voldoen. Accommodatie (4-5 sterren hotels), luchthaven – ziekenhuis transfers (VIP), gezondheidscontroles en chirurgische ingrepen worden u aangeboden in dit pakket. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie en prijzen over uw speciale neuscorrectie pakket.

Neuscorrectie met FlyHealth

Neuscorrecties met FlyHealth worden uitgevoerd door deskundige en ervaren artsen in de meest uitgeruste ziekenhuizen van Istanbul. Istanbul is de meest ontwikkelde stad op het gebied van gezondheid in Turkije. Wij willen u laten weten dat wanneer u FlyHealth kiest voor een neuscorrectie, deze ingreep voor u de beste zal zijn. FlyHealth organiseert alle details voor deze reis voor u met haar professionele team.

Veel Gestelde Vragen over Neuscorrectie

Zal ik pijn hebben tijdens de neuscorrectie?

Nee, u zult geen pijn voelen tijdens deze ingreep. Een neuscorrectie wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie. Maar het is normaal dat u na de operatie een tijdje pijn hebt. U kunt dit proces doorstaan met pijnstillers die uw arts u zal aanbevelen.

Kan ik de voor en na foto’s zien van degenen die dit eerder met FlyHealth hebben gedaan?

Natuurlijk. U kunt bekijken de voor en na galerijen over neuscorrecties bekijken.

In welk hotel zal ik verblijven in Istanbul?

U kunt verblijven in onze gecontracteerde 4-5 sterren hotels. Bij de keuze van een hotel wordt rekening gehouden met de nabijheid van het ziekenhuis. Lees ook: Waar te verblijven tijdens uw operatie in Istanbul?

Waar moet ik op letten na de operatie?

Tijdens de eerste week na de operatie moet u zich beperken tot wat rondlopen in huis. Alle aërobe activiteiten moeten gedurende 3 weken worden vermeden. Vermijd het wassen van uw haar en gezicht gedurende 72 uur na de operatie. Adem diep in gedurende de eerste 24 uur na de operatie, omdat dit helpt om de basis van de longen uit te zetten. Vermijd alcohol en tabak gedurende ten minste een week. Als u problemen ondervindt, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Wilt u de neuscorrectie review van Hanna lezen en bekijken?