Blog

Ik ben blij met de service die ik kreeg en de resultaten van mijn borstverkleining

By January 20, 2023No Comments

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/customer/www/flyhealth.nl/public_html/wp-content/plugins/video-playlist-and-gallery-plugin/wp-media-cincopa.php on line 1232

Onze patiënt is richting Istanbul gevlogen. Ze heeft daar een borstverkleining ondergaan met groot succes! Voor deze patiënt was het echt een bijzondere ervaring. Waarom? Het was haar eerste operatie ooit! De patiënte had voor deze operatie nooit een operatie gehad dus natuurlijk wist ze niet wat ze kon verwachten. Flyhealth wist echter al haar zorgen weg te nemen en haar alle geruststelling en steun te bieden die ze nodig had.Ze is in totaal acht dagen in Istanbul verbleven. De nacht van aankomst heeft ze in het hotel geslapen. De patiënte verklaart dat ze onder de indruk was van de accommodatie die ze kreeg.  Daarna is ze een nacht in het ziekenhuis verbleven. Na de operatie is zij weer naar het hotel gebracht.

We hebben onze patiënt gevraagd wat ze vond van het proces en de operatie zelf, maar ook van de resultaten van haar borstverkleining. Ze was erg blij met hoe het ging, ze had niet verwacht dat alles zo vlot zou verlopen en dat ze zich nergens zorgen over hoefde te maken. Flyhealth heeft alles voor haar geregeld en ze werd met de beste zorg behandeld. Zij heeft de eerste twee dagen een beetje pijn ervaren maar daarna ging alles goed. Daarom beveelt onze patiënte Flyheath met heel haar hart aan aan iedereen die een cosmetische ingreep wil ondergaan.

Wat is borstverkleining?

Onze patiënte heeft een borstverkleining ondergaan in Istanbul. Vóór de borstverkleining worden de maten opgemeten en wordt de verkleining uitgevoerd met inachtneming van de afmetingen. Aangezien de operatie een esthetische ingreep is, zijn ook de verwachtingen van de patiënt belangrijk en deze worden ook geëvalueerd. De algemene toestand van de borst wordt gecontroleerd. Bij een lichte verzakking wordt een siliconenprothese onder het spierweefsel geplaatst en wordt de borst verkleind. Als de verzakking groter is, wordt de borst verkleind en wordt een reductie aangebracht. In het algemeen wordt met behulp van een prothese zowel de oprichting als het herstel van de borst verzorgd. Lees meer over borstverkleining of boob job

Hoe wordt een borstverkleining uitgevoerd?

Een borstverkleining wordt voornamelijk uitgevoerd onder ziekenhuisomstandigheden en onder algemene verdoving. Het duurt ongeveer 2 tot 4 uur. Bij patiënten met een lichte verzakking wordt bij een borstverkleining een siliconenprothese op het onderste deel van de borst geplaatst. De arts bepaalt de operatietechniek aan de hand van de toestand van de borst.

Voorbereidingsfase vóór de borstverkleining

Vóór de operatie van de borstverkleining wordt het borstonderzoek uitgevoerd door de plastisch chirurg die zal opereren. Tot een borstverkleining wordt besloten na een echografie en mammografie van de borst bij patiënten ouder dan 40 jaar, bij wie een probleem met de stofwisseling wordt vermoed of die een dergelijke mogelijkheid hebben.

De patiënt herstelt snel na de operatie, maar bij rokers kan dit proces langer duren. Daarom raden artsen de patiënt aan vóór de operatie te stoppen met roken en gedurende 4-5 weken na de operatie niet te roken. Bij patiënten die bloedverdunners en ontstekingsremmers zoals aspirine gebruiken, moeten deze medicijnen 2-3 weken van tevoren worden gestaakt. Als er andere geneesmiddelen dan deze worden gebruikt, moet de arts hierover worden ingelicht en zo nodig worden gestaakt.

Wat u moet weten na een borstverkleining

Na een borstverkleining wordt de patiënt geadviseerd om op advies van de arts ijskompressen toe te passen. Bovendien moet de patiënt na de operatie een speciale beha dragen. Dit is een beha die steun biedt.

De drain die tijdens de operatie op beide borsten van de patiënt wordt geplaatst, wordt na 2 dagen verwijderd en de hechtingen worden na ongeveer 15 dagen verwijderd. Na de operatie kan bij de patiënt oedeem optreden, dat na verloop van tijd verdwijnt wanneer de borstvorm zich begint te vormen. Het duurt ongeveer 10 weken voordat de borst haar uiteindelijke gewenste vorm aanneemt.


OVER FLYHEALTH


FlyHealth is een medisch toerisme bedrijf dat hoogwaardige medische behandelingen biedt met de beste artsen in hun vakgebied in İstanbul, Turkije. FlyHealth, met zijn missie, die behandelingsservice aan patiënten van over de hele wereld verzekert, is in samenwerking met de gezondheidsinstellingen om u de beste service te geven met zijn meertalige en glimlachende team.Het bedrijf helpt patiënten in een verscheidenheid van behandelingen zoals haartransplantatie, cosmetische chirurgie, tandheelkunde, buikwandcorrectie, gewichtsverlies chirurgie, BBL, nose job, boob job en niet-chirurgische behandelingen. Onze behandelingen, met name haartransplantatie, esthetische chirurgie, tandheelkunde, gewichtsverlies chirurgie, zijn verdeeld in verschillende secties in hun vakgebied, zoals wenkbrauwen transplantatie of Hollywood smile.

Als u uw uiterlijk wilt veranderen en op zoek bent naar artsen die u kunt vertrouwen, meld u dan aan voor het programma van FlyHealth en neem contact met ons op. En vul het formulier in dat u kunt vinden op onze website pagina.

Onze plastische chirurgen, tandartsen en haartransplantatiespecialisten geven u het uiterlijk van uw dromen met de studies en opleidingen die zij in binnen- en buitenland volgen. Ons medisch team zal u voor en na de behandeling informeren over de behandeling. En nadat u weer thuis bent zullen we altijd in contact blijven gedurende uw herstelproces.

In het bloggedeelte van onze website kunt u alle behandelingen bekijken die wij aanbieden en profiteren van het bepalen van de meest geschikte behandeling voor uzelf.

Uw comfort, veiligheid en tevredenheid is ons primaire doel. Daarom, vanaf het moment dat uw vliegtuig landt İstanbul, het bedrijf persoonlijke patiënt coördinator geeft u hulp, omvat İstanbul reis, pick-up op de luchthaven, en accommodatie. Ons team staat klaar om u te ontmoeten op de luchthaven om u een veilig gevoel te geven. We zullen u ook voorzien van accommodatie in kwaliteitshotels in Istanbul zodat u zich net zo comfortabel voelt als thuis.

Flyhealth regelt ook uitstekende sightseeing tours voor u om de cultuur en geschiedenis van Istanbul te leren kennen. De aandacht en zorg die we aan u tonen, onze service die we proberen te diversifiëren om elke dag in u te komen zonder afbreuk te doen aan onze kwaliteit, is gecertificeerd met WhatClinic patiënte service award 2020.

Door onze website te bezoeken, krijgt u toegang tot gedetailleerde informatie over de prijs, kunt u enkele van onze succesvolle artsen ontmoeten, informatie krijgen over de kosten van de behandelingen, de hotels bekijken waar u tijdens uw behandeling zult verblijven en de reisroute bekijken die wij voor u hebben samengesteld.

Door te klikken op onze voor-en-na galerij, kunt u het succes van onze artsen zien en getuige zijn van de transformatie van onze patiënten. U kunt ons uw vragen sturen via de chat sectie waar we 724 of u kunt ons bereiken via het nummer bovenaan onze site.

Wij garanderen dat u tevreden zult zijn door ons te kiezen om het uiterlijk van uw dromen te bereiken. U zult de kwaliteit van de service die wij u bieden en hoeveel aandacht wij besteden aan uw tevredenheid en comfort begrijpen door onze website te bekijken.