Blog

Een onvergetelijke ervaring in Istanbul 360 Body Lift bij FlyHealth Turkije

By February 2, 2023No Comments

Onze patiente vertelt over haar ervaring met de 360 Body Lift bij FlyHealth Turkije.

Voor haar was het een extra speciale ervaring want het was de eerste keer dat ze vloog. Zij heeft foto’s gemaakt tijdens het proces en op deze manier heeft ze een soort foto-dagboek bijgehouden om naar terug te kijken.

Wat in het begin indruk op haar maakte was dat alles voor haar geregeld was, zelfs het vervoer vanuit vliegtuig naar hotel. Ze hoefde zich nergens druk om te maken!

Op de dag van de operatie, was ze een beetje zenuwachtig, wat heel normaal is. Gelukkig heeft ze een heel goed gesprek gehad met de contactpersoon die haar heel goed gekalmeerd en gerust gesteld heeft. De contactpersoon was er om alle vragen te beantwoorden, alles heel duidelijk uit te leggen, haar gedurende het hele proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat ze niets over het hoofd zag.

Net na de operatie, was zij helemaal beduusd en half verdoofd, maar de zusters kwamen meerdere keren te bloeddruk en haar algemene toestand te checken.

Kort daarna, heeft zij voor de eerste keer het verband verschonen en kon zij alles zien.

Na twee dagen na de operatie, kon ze terug naar het hotel dat FlyHealth voor haar heeft geregeld. Ze had de drains nog, maar zij was al heel blij met het resultaat. In het hotel moest ze elke twee uur opstaan en naar de wc lopen en op deze manier kon zij haar drukpak uittrekken en goed kijken naar het resultaat.  Zelfs met de lichte zwelling die zij ’s avonds had, was het verschil erg duidelijk!

Tijdens de tweede checkup met de arts en de zusters kon zij haar verband verschonen en kijken hoe eruitzag. Toen de drains eruit mochten, kon ze al meer recht opstaan.

De eerste keer dat ze zelf het verband mocht verschonen en zich mocht douchen, was zij nog opgezwollen maar het resultaat was er!


Straks mocht ze naar huis gaan. Toen het vliegtuid aan het opstijgen was, dacht de patiente aan haar reis: alles is super goed verlopen, zegt zij, en zij is zo blij met de service van Flyhealth.

Zowel de organisatie als het ziekenhuis, ze hebben top service geboden. Professionele mensen die ervoor zorgden dat de patiënt voor, tijdens en na de operatie met de best mogelijke zorg werd behandeld. Zij was ook erg tevreden met haar contactpersoon die volledig beschikbaar voor haar was en die zij altijd kon bereiken met vragen. Het is echt geruststellend om iemand te hebben op wie je kunt rekenen en die al je twijfels tijdens een medische ingreep kan wegnemen.

Nu is zijj terug in Nederland waar zij van haar nieuwe lichaam kan genieten die gegeven is dankzij Flyhealth. Zij beveelt Flyhealth aan aan iedereen die een body lift operatie wil ondergaan.

360 Body Lift Turkije

De taille is een van de meest hardnekkige gebieden als we het over gewichtsverlies hebben. Na de leeftijd van 25 jaar neemt de hoeveelheid collageen in het lichaam aanzienlijk af. Voordat u afvalt, is er geen vervorming in uwc huid, maar daarna werkt dat niet meer zo.

Na het afvallen kan de huid op uw lichaam verslappen. Vooral in de buik kan de huid verslapt zijn. De overtollige huid rond de buik geeft meer volume. Zoek hiervoor geen cosmetische oplossingen, want een permanente en definitieve oplossing zal u niet vinden. Crèmes helpen helaas niet.

Lichaamsserums en verzorgende oliën helpen ook niet. Vooral als u een gewichtsverliesoperatie zoals gastric sleeve of bypass hebt ondergaan en veel huidverslapping hebt, is de beste oplossing een 360 body lift Turkije.

Terwijl de buikwandcorrectie alleen de voorkant van de onderbuik verbetert, verbetert de 360 body lift ook de onderrug.

Deze operatie verwijdert het vet en de verslapte huid rondom uw buik. Uw zij, onderrug (taille) en bovenste deel van de billen worden ook gelift. De 360 body lift operatie omvat liposuctie, die het hardnekkige vet verwijdert. Hierdoor wordt uw taille van alle kanten verbeterd. 360 body lift omvat ook het herstel van de buikspieren, waardoor ook het volume van uw taille vermindert.

Kosten van 360 Body Lift in Turkije

Het belangrijkste dat je moet weten is dat geen enkele jonge dokter deze operatie kan uitvoeren. Dat is onmogelijk. U moet zowel een goede arts als een goede kliniek kiezen. Uw verblijf in het ziekenhuis zal ongeveer 2-3 nachten zijn, en dat beïnvloedt de totale pakketprijs.

Het hotel moet ook comfortabel zijn en niet ver van het ziekenhuis waar uw operatie zal plaatsvinden. De prijs is minstens 1200-1500 euro hoger dan de prijs van het buikwandcorrectiepakket. Maar de operatieprijzen kunnen variëren naargelang het ziekenhuis en de arts. Daarom is er geen exacte prijs. Wanneer u de operatie besluit, moet u met uw arts over de prijs praten.

Voor de 360 Body Lift

Voor de operatie, onderzoeken artsen de patiënt. De operatie wordt samen met de patiënt gepland. Artsen evalueren de vereiste gezondheidsdocumenten. Het verschil tussen deze operatie en andere strekoperaties is dat de incisie 360 graden naar achteren wordt verlengd. Overtollige huid en vet in het lichaam worden verwijderd. De taille wordt uitgedund en de spieren worden aangespannen. Op het lichaam worden suspenderende hechtingen geplaatst zodat er geen verzakking meer optreedt.

De operatie is een operatie onder algemene verdoving. Voor een 360 body lift operatie moet het gewicht stabiel zijn in de laatste 6 maanden en het gewichtsverlies moet gestopt zijn. Dit geldt voor niet-rokers. De persoon mag geen wond- en genezingsproblemen hebben. Na de operatie moeten redelijke resultaten worden verwacht. Bij de operatie worden de littekens onder het ondergoed geplaatst. Deze littekens kunnen ongeveer een jaar lang rood blijven. Maar na een jaar worden de littekens vager en verliezen ze hun helderheid.

Goede kandidaten voor 360 Body Lift


Mensen die veel zijn afgevallen en een verslapte huid hebben op de buik, zijkanten en billen zijn zeer goede kandidaten. Ook als u niet veel bent afgevallen, maar wel huidverslapping en vet op deze plaatsen hebt, kunt u baat hebben bij deze operatie.

De uitslag van uw bloedonderzoek moet goed zijn. Bij deze operatie wordt veel weefsel verwijderd. Met dat weefsel verliest u ook wat bloed. Zwakte en duizeligheid vlak na de operatie is heel normaal. Maar als uw ijzer-, hemoglobine-, ferritine- en D3-vitaminegehalte erg laag is, moet u deze operatie niet ondergaan totdat uw resultaat een aanvaardbaar niveau heeft bereikt.

Roken is ook schadelijk omdat het de kwaliteit van de huid vernietigt. De kleur van de huid wordt niet goed en ze verliest haar elasticiteit.

Zoals voor alle operaties die onder narcose worden uitgevoerd, moet u 3-4 weken van tevoren stoppen met anticonceptiepillen en geen supplementen of voedsel met een bloedverdunnende werking gebruiken.

Veelgestelde vragen over 360 Body Lift

Wanneer kan ik een 360° body lift ondergaan na een gewichtsverliesoperatie?

U kunt de 360 body lift minstens 1 jaar na de operatie ondergaan. Uw gewichtsverlies moet al voor de operatie gestopt zijn. Zo bereikt u het beste effect van de operatie.

Kunnen andere operaties gecombineerd worden met een 360° body lift?

Een 360 body lift operatie is een gecompliceerde en vrij lange operatie. Het is niet gezond om lang onder narcose te blijven. Daarom combineren artsen geen andere operaties met de 360° lift. Richt u vooraf op uw gezondheid! Zelfs als het veel goedkoper is om meerdere operaties tijdens hetzelfde bezoek te ondergaan, kan het zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Herstel na 360 Body Lift

Het herstelproces is een beetje hetzelfde als na een buikwandcorrectie, maar kan iets langer duren omdat de operatie uitgebreider is. U moet alle aanbevelingen van de arts na de operatie strikt opvolgen. Bijna 90% van het succes van de operatie hangt daarvan af. Aangezien u na de operatie gedurende 2 maanden niet kunt sporten zoals gewoonlijk, moet u uw dieet zeer gezond en suikerarm houden. U kunt 3 weken na de operatie beginnen te werken, maar alleen als het om kantoorwerk gaat. Vermijd zware fysieke activiteiten gedurende minstens 2 maanden! Het is beter om 4-6 weken te rusten.

Deze periode kan echter veranderen afhankelijk van de toestand van uw organisme. Omdat ieders lichaamsstructuur anders is. De hersteltijd van elke persoon is anders. Door hormonen en andere factoren in het lichaam is ieders huid anders. Daarom is er geen definitieve hersteltijd.

Maar meestal is er een herstelperiode van een week. Tijdens dit proces mag u niet te veel bewegen. Binnen drie weken tot een maand kunt u uw dagelijkse leven weer oppakken.