Borstverkleining turkije -istanbul - flyhealth

Terwijl sommige vrouwen hun borsten groter willen, klagen andere over dat hun borsten te groot zijn. En grote borsten is een zwaar gewicht, dat moet worden gedragen, daarom klagen vele van de ongelukkige over nekpijn, hoofdpijn of pijn in de schouders, lage rugpijn en ook chronische infecties onder de borst vouw. Als u één van de vrouwen bent met dit soort problemen, moet je echt overwegen een borstverkleining te doen.

Borstverkleining – Informatie over de behandeling

De meest voorkomende methode van borstverkleining bestaat uit drie incisies. Eerst wordt één incisie rond de areola geplaatst, een andere incisie wordt verticaal van de onderkant van de areola tot aan de plooi onder de borst geplaatst. De derde incisie volgt de natuurlijke curve van de borst vouw.

Nadat de chirurg het overtollig borstweefsel, vet en huid verwijderd heeft, worden de tepel en areola verschoven naar een hogere positie. De areola, die grote borsten meestal uitgerekt heeft, kan worden verkleind. De huid die boven de tepel gelegen was wordt dan teruggebracht en samengevoegd om de borst te hervormen. Liposuctie kan dan worden gebruikt om de contour onder de armen te verbeteren. Meestal blijven de tepels en areola aan hopen onderliggende weefsel liggen, en dit zorgt voor het behoud van de sensatie. Het vermogen om borstvoeding te kunnen geven kan door deze methode, hoewel dit niet in alle gevallen gewaarborgd is. De huid die boven de tepel gelegen was is naar beneden bij het weefsel onder borst gebracht om de borst te hervormen.

Belangrijke opmerkingen

  • Operatie wordt uitgevoerd onder algemene verdoving
  • Misschien voel je staat weer aan het werk binnen één tot vijf dagen
  • U kan desgewenst sporten of oefenen na twee weken.

Veel gestelde vragen over Borstverkleining in Turkije.

1- Kan borstverkleining in Turkije worden uitgevoerd met borstlift?

Ja, het beste resultaat van een borstverkleining wordt behaalt door de borst te verheffen.Borstlift wordt meestal toegepast in samenhang met borstverkleining. Maar als liposuctiontechniek wordt gebruikt, kan de borst niet worden gecorrigeerd.

2 – Zijn borstverkleining littekens zo zichtbaar?

Borstverkleining littekens zijn helaas permanent, hoewel ze verdwijnen na een lange tijd, maar moderne technieken zorgen ervoor dat ze zijn minimaal zijn. Neem contact op met FlyHealth voor enkele foto’s van de overblijvende littekens.

3- Wat zijn borstverkleining complicaties?

Er zijn maar weinig potentiële risico’s van borstverkleining, zoals bloeden, littekens, pijn, veranderingen in de tepel sensatie, infectie en borst asymmetrie. Net als de meeste andere chirurgische procedures, kunnen deze risico’s worden geminimaliseerd in de handen van een ervaren plastisch chirurgen. Dat is de reden waarom Fly Health werkt met plastische chirurgen van topkwaliteit voor borstverkleining in Turkije.

4- Hoe lang is de borstverkleining herstelproces?

Zwelling is meestal naar verwachting afnemend binnen zes weken en twee weken na de operatie kan je gaan werken, afhankelijk wel van hoe veeleisend uw werk is.

FlyHealth Cosmetische Chirurgie Blog

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019