Blog

Hoe Moet Ik Gezond En Fit Blijven In Quarantaine?

By May 7, 2020March 6th, 2023No Comments

Helaas zijn we allemaal getroffen door een wereldwijde pandemie, waardoor mensen over de hele wereld zoveel mogelijk binnen moeten blijven. Dit heeft geresulteerd in de tijdelijke sluiting van vele klinieken, sportscholen en bedrijven waarvan je voorheen gebruik maakte om gezond en fit te blijven. Maar wat ga je doen om gezond en fit te blijven tijdens de COVID-19 crisis? Laat je quarantaine de overhand krijgen? Natuurlijk niet! Er zijn vele manieren die je kunt verkennen die je zullen helpen om zo gezond en fit mogelijk te blijven vanuit het comfort van je eigen huis of als gevolg van professionele, cosmetische chirurgie. In dit artikel bespreken we een aantal handige doe-het-zelf-methoden en cosmetische ingrepen om je te helpen zo mooi en gezond mogelijk te blijven. Klinkt dat interessant? Lees dan verder!

1. Abdominoplastie – buikwandcorrectie

Je denkt wellicht bij jezelf: ‘wat is abdominoplastie?’. Goede vraag. abdominoplastie is een cosmetische ingreep om de buik steviger en dunner te maken. De operatie omvat het verwijderen van overtollig vet en huid om de omliggende spieren te versterken om vervolgens een dunnere, sterkere uitstraling te creëren. Tijdens COVID-19 is de kans zeer waarschijnlijk dat jij je lichaam onvoldoende voedt. We gaan zelden naar de supermarkt en als we dat doen, kopen we nu vaak conserveringsvoedsel, wat meestal niet gezond is. Vandaar dat de kilo’s snel op ons afkomen en ons met overtollig huid en vet achterlaten. Een goed uitgevoerde cosmetische procedure kan dit onnodige te veel aan huid en vet verwijderen en je gezond en fit laten voelen! Klik hier om geweldige voor-en-na foto’s te zien!

2. Gynaecomastie – mannelijke borstchirurgie

In relatie tot ons vorige punt over buikwandcorrecties, kunnen de kilo’s zich zeker vestigen rond de borstspieren van mannen, die een zwakke, onmannelijke verschijning veroorzaken die vaak wordt aangeduid met de term ‘man boobs’. Gezien het gebrek aan training dat nodig is om de borstspieren te stimuleren en te laten groeien als gevolg van de gedwongen sluiting van sportscholen en andere sportfaciliteiten, kunnen oudere mannen snel ‘gynaecomastie’ creëren. Dit zorgt ervoor dat het borstweefsel opzwelt en creëert het uiterlijk van vrouwelijke borsten. Overgewicht is een frequente oorzaak van gynaecomastie omdat dit het niveau verhoogt van oestrogeen, het vrouwelijke hormoon, en resulteert in een meer vrouwelijke uitstraling. Dankzij cosmetische ingrepen, zoals mannelijke borstchirurgie, kan dit fenomeen worden omgekeerd om je te helpen een meer mannelijke uitstraling te bereiken. Klik hier en bekijk onze voor-en-na foto’s!

3. Halslift – voor een sterker uiterlijk

De meeste mensen zijn niet gezegend met een perfect gebeitelde kaaklijn alsof ze uit Zeus zelf zijn gesneden. Echter betekent dit niet dat men geen sterke kaaklijn kan bereiken. Door cosmetische procedures, zoals een halslift, kan dit namelijk wel. Een ongezond dieet, verzadigde vetten en gebrek aan goede training resulteert in vetopbouw in het gezicht, die de kin bedekt en een zacht uiterlijk creëert. De meeste zwakke kinnen ontdoen het gezicht van een gezonde balans en structuur. Een sterke, gedefinieerde kin is de sleutel voor een goede definitie van een persoon en creëert onmiddellijk een aura van zelfverzekerdheid en ridderlijkheid. Mensen met een ‘vlezige nek’ zijn perfecte kandidaten die een kincorrectie zouden kunnen overwegen. Door het gebruik van een kunstmatig implantaat krijgt de kin een permanente boost. Dit laat de patiënt achter met een goed geproportioneerde, mannelijke en zelfverzekerde uitstraling. Lees meer over een halslift!

4. Home workouts – werken ze?

Home workouts worden steeds populairder nu iedereen gedwongen wordt om thuis te blijven. Maar we laten deze crisis onze lichamelijke en geestelijke gezondheid natuurlijk niet schaden. Daarom moet je zo vaak mogelijk blijven trainen om fit te blijven. Onderzoeken hebben aangetoond dat regelmatig sporten resulteert in de gezonde afgifte van endorfines, die je helpen om je goed en gezond te voelen. Naast dit voordeel helpen ze ook bij het verminderen van pijn en stress. Dit is wat je nodig hebt tijdens deze geforceerde quarantaine. Zorg ervoor om huistrainingen te doen om positief en stressvrij te blijven! Bekijk deze workout en probeer het eens.

5. Yoga – word Zen

Meer energie, beter postuur, verbeterde flexibiliteit, verbeterde stemming en minder stress zijn slechts een fractie van de beloningen van yoga. Door yoga ademhaling, word je je bewust van de verbinding tussen je lichaam en geest. Dat resulteert in grote antiverouderingsvoordelen. Yoga ademhaling is bewezen de cellen te helpen om zich te ontdoen van toxines, ziektes te voorkomen, en de huid te laten stralen. In tegenstelling tot andere oefeningen, zijn yoga poses ontworpen om gunstig te zijn voor zowel de binnenkant en buitenkant van je lichaam, wat voordelig is voor je spijsverteringsstelsel, het voortplantingssysteem en zelfs je immuunsysteem. Het is een van de beste manieren om een gezonde geest-tot-lichaam verbinding te creëren en alle stimuli waar te nemen die de aarde te bieden heeft. Probeer yoga in combinatie met tip nummer 4 en ervaar alle voordelen zelf!

We kunnen niet altijd voorspellen wat er met ons gebeurt, maar we kunnen wel kiezen hoe we handelen. De COVID-19-crisis raakt helaas de hele wereld, maar we kunnen het ons niet zwak en ongezond laten maken. Door het goed voeden van je lichaam, regelmatig te sporten en het overwegen van goede en goed uitgevoerde cosmetische ingrepen door medische professionals in het veld, krijg jij een gezond en fit lichaam in de quarantaine. We hopen dat je dit een interessant artikel vond. Lees meer over cosmetische chirurgie op onze website!