Blog

Buikwandcorrectie na corona lockdown periode

By July 17, 2020No Comments

kijk naar haar avontuur!

Bij FlyHealth kun je terecht voor veel cosmetische ingrepen. Ons ultieme doel is om patiënten vanuit elke hoek van de wereld betrouwbare cosmetische behandelingen te bieden in de betrouwbaarste zorginstellingen in Turkije. Petra van Utrecht heeft om haar eigen redenen besloten een ‘tummy-tuck’ gekozen en heeft bij ons een buikwandcorrectie laten doen. In dit artikel delen we Petra haar ervaring met FlyHealth.

Hoe heb je FlyHealth gevonden?

Petra’s dochter wilde een neuscorrectie laten doen en besprak dit met haar moeder. Petra is vervolgens gaan zoeken naar betrouwbare instellingen die deze behandeling aanboden en kwam terecht bij FlyHealth. Wat Petra aantrekkelijk vond aan FlyHealth is dat het niet ‘pusherig’ overkwam. Ze vroeg om een prijsopgave en kreeg uitgebreid de tijd om dit ook te vergelijken met andere spelers op de markt om zo tot een goede keuze te komen, zonder druk van de zorginstelling.

5 belangrijke feiten die je moet weten als je overweegt om een liposuctie te doen

Hoe was de procedure voordat je naar Turkije kwam?

Petra was erg onder de indruk van de procedure voordat ze naar Turkije kwam. Ze werd voorzien van een begroting die ze ook met alle andere maatschappijen heeft vergeleken om zo tot haar eigen conclusie te komen dat FlyHealth de geschikte organisatie is. Daarna is ze ook nog onderzoek gaan doen naar FlyHealth zelf om te kijken of we ergens negatief in het nieuws waren gekomen. Ook daar kon ze niets over vinden. Ze vond dat FlyHealth haar erg goed op de hoogte hield over de ontwikkelingen en ontving ook een brief met de complete procedure.

Had je zorgen voordat je naar Turkije kwam en hebben wij dit kunnen verhelpen?

Het lastige aan deze reis voor Petra was dat ze het alleen moest ondernemen, in verband met covid-19. Voor haar was het erg spannend. Daarnaast had ze de dokter ook nog niet ontmoet. Toen heeft ze met haar buddy van FlyHealth contact gehad, terwijl ze in het ziekenhuis was voor een coronatest, of ze nog met de dokter kon spreken voordat ze geopereerd zou worden. FlyHealth is direct aan de slag gegaan om dit in werking te zetten om Petra op haar gemak te stellen. De dokter is langsgekomen en heeft Petra de procedure uitgelegd zodat ze haarzelf meer op haar gemak kon gaan voelen. De zorgen die ze ervaarde heeft FlyHealth in ieder geval kunnen verhelpen!

Hoe vond je de arts en de uitleg?

Wat Petra merkte gedurende het kennismakingsgesprek was dat onze dokter erg houdt van haar vak en goed weet waar ze het over heeft. Ze kon zich ook goed verplaatsen in Petra en daarom snapte ze ook goed wat er gedaan moest worden. “Als vrouw wil je geen hangbuik hebben”, aldus Petra. Ze vond de uitleg ook erg gedetailleerd en had een goed gevoel bij de hele behandeling.

Hoe was je tijd in Turkije?

WARM!”, zegt Petra. Veel van Turkije heeft ze niet gezien. De operatie was erg intensief en duurde ruim 6 uur. Ze heeft juist alle tijd genomen om lekker in het hotel bij te komen van de ingreep. De zorg in het ziekenhuis heeft ze ook als fantastisch ervaren. Het hotel was meer dan dat ze had kunnen hopen, inclusief roomservice en al. Ze kan niet anders zeggen dan dat het allemaal perfect geregeld was.

Zou je FlyHealth aanraden aan je familie en vrienden?

Ja, een dikke ja!’, zegt Petra. Ze kan niets anders concluderen dan dat de service die FlyHealth haar geboden heeft super was en dat we er alles aan hebben kunnen doen om haar verblijf en herstel zo luxe mogelijk te maken. De prijs is erg aantrekkelijk, de zorg in het ziekenhuis is fantastisch, het hotel is erg luxe en de taxi’s waren erg op tijd. “Ik heb nooit ergens op hoeven wachten.”

Bij FlyHealth zijn we erg toegewijd aan het beter maken van jouw hele ervaring in Turkije. We willen je zo goed mogelijk te woord staan en helpen om je zekerder te maken van je keuze. Het kiezen voor cosmetische chirurgie is natuurlijk niet zomaar iets. Vandaar dat we bij FlyHealth er alles aan doen om het je zo comfortabel mogelijk te maken.

Ben je geïnteresseerd in het hele interview? Bekijk het interview en hoor wat Petra nog meer te zeggen heeft over FlyHealth! Wil je meer te weten komen over wat FlyHealth voor behandelingen aanbiedt? Klik dan hier. Als je opzoek bent naar voor-en-na foto’s om te zien welk resultaat FlyHealth kan behalen, klik dan hier.

FlyHealth nieuws en Blogs

neuscorrectieBlog

Neuscorrectie bij FlyHealth

De perfecte vorm voor uw neus: Hoe neuschirurgie de neusfunctie en esthetiek kan verbeteren Het meest opvallende deel van je gezicht is niet uw oogkleur. Noch uw lippen. Het meest opvallende kenmerk van uw gezicht is eigenlijk de vorm van…
flyadmin
February 26, 2024