Buikwandcorrecties turkije, liposuctie, tummy-tuck, abdominoplasty turkije - Flyhealth

Liposuctie

Liposuctie is een medische procedure dat vet verwijderd van uw lichaam met behulp van de zuigkracht. Deze techniek kan worden gebruikt om vet uit verschillende delen van het lichaam te verminderen, zoals vermindering van de; dijen, heupen en billen, buik en taille, bovenarmen, rug, innerlijke knie, borst, wangen, kin, nek, kuiten en enkels. Het voornaamste doel van deze procedure is om het lichaam te hervormen, niet het lichaamsgewicht verminderen. Liposuctie wordt meestal gebruikt op de gebieden die niet goed hebben gereageerd op dieet en oefeningen.

Traditionele Liposuctie in Istanbul

Terwijl de traditionele liposuctie een heel oude methode is, is het verwijderen van overtollig vet uit het lichaam nog steeds algemeen beschouwd als een effectieve oplossing en wordt vaak gekozen door mensen die geen bevredigend resultaat kunnen krijgen door gewoon te oefenen en dieet, of voor deze delen van het lichaam die het meest resistent zijn aan oefeningen, zoals de dijen.

Het wordt uitgevoerd onder een algemene verdoving die is toegediend via een infuus, tijdens deze procedure worden canules gebruikt, waarmee overtollig vetweefsel wordt afgeschraapt van de huid. Canule is verbonden met een afzuiging die het afgeschraapte vet wegzuigt uit het lichaam. Vaak krijgen de patiëntentijdens deze procedure vaak IV vloeistof toegediend om het verloren lichaamsvloeistof te vervangen. Na de procedure is hersteltijd ongeveer 6 weken waarin de patiënt de regels strikt moet opvolgen en de patiënt moet ook een compressie kledingstuk dragen om de laatste resultaten te maken. Gedurende die periode kunnen patiënten ook last hebben van pijn en ongemak in die delen van het lichaam die zijn behandeld met traditionele liposuctie.

Vaser Liposuctie in Istanbul

Als je het gevoel dat je lichaam niet langer in een perfecte vorm is, dan het normaal moet hebben, zijn er vele verschillende opties voor u te overwegen: oefeningen, dieet of behandeling. Als oefeningen en dieet hebben gefaald en u toch wilt dat je je vroegere vorm terug is. Is Vaser Liposuctie de perfecte oplossing. Vaser (Vibration Amplificatie van geluidsenergie bij resonantie) maakt gebruik van zeer geavanceerde ultrasone technologie om vetcellen af te breken die later worden verwijderd uit het lichaam door afzuiging.

Het is een minimale – invasieve soort behandeling, waardoor er zeer goede resultaten zijn en het vrijwel pijnloos is als het wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Het is ook erg handig voor drukke mensen, want u moet niet noodzakelijk een nacht in het ziekenhuis blijven. Dit soort behandeling kan worden gebruikt voor zowel mannelijke als vrouwelijke patiënten en is zeer effectief.

Laser Liposuctie in Istanbul

Als mensen ouder worden wordt het steeds moeilijker om hun gewicht en vorm van hun lichaam te controleren. Dit is voornamelijk te wijten aan de stofwisseling die vertraagd en terwijl in sommige gevallen dit proces kan worden gestopt en zelfs omgekeerd kan worden met oefeningen en goede voeding, blijkt het bij anderen niets te werken en zelfs een dagelijks bezoek aan de sportschool geven onbevredigend effecten.Voor degenen die het erg moeilijk vinden om hun voormalige vorm terug te krijgen, kan de laser liposuctie een zeer effectieve behandeling zijn voor lichaamsdelen zoals: buik, enkels, armen, billen, wangen, kin, heupen, nek, dijen, bovenarmen, taille.

Het maaktgebruik van een verwarmde laserstraalen door vloeibaar vet in bepaalde gebieden van het lichaam te gieten, die later wordt verwijderd door middel van afzuiging. Deze methode is volkomen veilig, er is geen overnachting nodig in het ziekenhuis en is pijnloos of vrijwel pijnloos in de meeste gevallen als het wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Het grote ding over laser liposuctie is dat in tegenstelling tot de traditionele liposuctie het goed werkt, niet alleen voor degenen die een stevige huid hebben, maarook voor degenen wiens huid meer uitgezakt is omdat het geen losse huid heeft.

Tumescente Liposuctie in Istanbul

Met deze techniek kunnen grote hoeveelheden vet worden verwijderd met gebruik van slechts een plaatselijke verdoving. Grote hoeveelheden anestheticum lidocaïne en epinefrine worden geïnjecteerd in het vetweefsel voordat traditionele liposuctie wordt uitgevoerd.

Ultrasound Assisted Liposuctie in Istanbul

Deze techniek vereist het gebruik van een groot hoeveelheid vloeistof tumescent en levert ultrasone energie en warmte in het vet. Het kan bijzonder nuttig zijn bij het verwijderen van vet uit de bovenbuik, zijkanten en achterkant.

Belangrijke Opmerkingen

  • Operatie wordt uitgevoerd onder algemene verdoving
  • Misschien voel je staat weer aan het werk binnen één tot vijf dagen
  • U kan desgewenst sporten of oefenen na twee weken.

U kunt ons een berichtje sturen wanneer u tijd heeft. Dit kan zijn om u vragen te beantwoorden of om makkelijk een behandeling te boeken ! Wij zijn nu beschikbaar via Whatsapp. +31 686078924

Wij zijn nu beschikbaar via WhatsApp

Veel gestelde vragen over Betaalbare Liposuctie in Turkije

1 – Hoeveel kost het om liposuctie te krijgen in Turkije?

Liposuctie kosten in Turkije hangt af van hoeveel gebieden er zullen worden behandeld. De kosten zijn echter veel lager dan West-Europese landen, je kunt tot 80% besparen door de behandeling in Turkije Fly Health te ondergaan. Contacteer Fly Health om meer te weten te komen over de betaalbare liposuctie in Turkije.

2 – Werkt liposuctie echt en is dat blijvend?

Ja, de procedure van lipostuctie is zeer tevredenstellend voor patiënten. Een liposuctie leidt tot blijvende resultaten. Maar dit betekent niet dat het obesitas stopt. Wanneer een persoon teveel eet na de operatie en niet sport, wordt vet meestal weergegeven in andere delen van het lichaam.

3 – Is een liposuctie veilig?

Liposuctie kan sommige bijwerkingen hebben, maar met moderne methoden is het een zeer veilige procedure wanneer deze wordt uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg. U moet ervoor zorgen dat de plastisch chirurg die u hebt gekozen voor uw liposuctie een gekwalificeerde chirurg is. Vergeet niet dat de FlyHealth plastisch chirurgen ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen zijn.

4 – Kan een liposucties worden toegepast op mannen?

Ja, een liposuctie kan net zoals bij vrouwen ook bij mannen worden toegepast . De mannelijke patiënten van FlyHealth die een liposuctie hebben ondergaan, hebben ons hun uiterste tevredenheid betoont. Contacteer FlyHealth om een ​​gratis behandelingsplan te verkrijgen.

Maak vlug een afspraak bij FlyHealth. Gratis Consultatie!

Flyhealth Cosmetische Chirurgie Blog

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019