BlogErvaringenPlastische Chirurgie

Mijn gewicht eet aan me!

By February 14, 2017April 9th, 2020No Comments

Wie is er niet bezig met zijn gewicht en hoe ze er uit zien?

Iedereen wilt gezond zijn en er goed uitzien maar hoe doe je dat? Er zijn zo veel diëten, gewichtsverlies medicaties, speciale workouts, vaser liposuctie en tegenwoordig ook kledij die gewichtsverlies bezorgen! Echter, niet elke oplossing is gepast voor iedereen. Sommige mensen verliezen geen gewicht door enkel te diëten en of door workouts. Zij zoeken juist naar een andere oplossing. Zodat zij ook hun gewichtsverlies doel kunnen bereiken. Het is soms zeer stressvol wanneer je de juiste oplossing voor je gewichtsverlies niet kan vinden. En dit resulteert dan weer in ontmoediging en wanhoop.

liposuction

Mannuel, een patiënt uit België zat met hetzelfde probleem

Het lukte hem niet om gewicht te verliezen op de meest voorkomende manier, door te diëten en te sporten. Hij was schaamde zich voor zijn lichaam en werd zeer onzeker. Hij startte een zoektocht naar een andere oplossing en kwam terecht bij de liposuctie die FlyHealth aanbiedt. Vaser Liposuctie in Turkije.

Hij kwam in contact met Özge en Stephen. Twee medewerkers van FlyHealth die gespecialiseerd zijn in het zoeken naar de beste oplossing voor hun patiënten. Zij gaven hem de beste oplossing. Aangezien hij niet met diëten en sporten alleen. Zijn doel bereikte, raadde zij hem aan om een Vaser Liposuctie te onder gaan.

Vaser Liposuctie

Het is een afkorting voor Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance. En deze soort liposuctie wordt voornamelijk gebruikt voor patiënten die hun doel niet kunnen bereiken door enkel te diëten en te sporten. Vaser maakt gebruik van een zeer geavanceerde ultrasone technologie die ervoor zorgt dat de vetcellen van een bepaald deel in het lichaam, afbreken. Wanneer deze vetcellen zijn afgebroken worden deze weggehaald door een afzuig proces beter gekend als, liposuctie. De behandeling heeft slechts een kleine impact waarvoor enkel plaatselijke verdoving aanwezig is. Deze behandeling is een zeer efficiënte behandeling zelfs voor drukbezette patiënten, aangezien een overnachting in het ziekenhuis niet nodig is.

In november 2016, was het Mannuel’s grote dag

Zijn vriendin Els, vertelde ons hoe alles is verlopen en hoe ze ons, FlyHealth ,vond. We spraken haar in het hotel, waar zij tijdens de behandeling verbleven.

Els zat met een glimlach hun verhaal te vertellen. Ze zei dat ze niet zeer, maar super tevreden zijn over Flyhealth. Ze vertelde dat vanaf het moment dat ze in Istanbul met het vliegtuig waren geland, een perfecte begeleiding ontvingen. Die ze niet hadden verwacht. Ze werden dan naar het hotel gebracht dat voor hen was geregeld en waren zeer tevreden over de kwaliteit van het hotel. Het was niet zomaar een doorgaans hotel maar een klasse hotel om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voor zowel Mannuel, de patiënt, als voor Els die meeging als zijn partner. Els was zeer tevreden dat ze haar vriend, Mannuel, gratis kon vergezellen en dat in zo’n goed hotel én niet zomaar in België maar in Turkije.

Informatie en instructies over de vaser liposuctie

Vooraleer ze naar Istanbul kwamen hadden ze reeds heel veel informatie en instructies gekregen over de liposuctie die Mannuel zou ondergaan. In Istanbul zelf, kregen ze ook goede instructies over hoe alles verder zou verlopen. Voor de informatie die ze niet goed begrepen werd het vertaald en meer uitgelegd. De overdracht van informatie moet perfect verlopen aangezien het over een operatie gaat.

Conclusie

Els vertelde dat ze heel veel begeleiding kregen van FlyHealth en voornamelijk van Özge en Stephen. De liposuctie zelf was ook zeer goed verlopen en Mannuel is er zeer tevreden over. Zijn zelfrespect, zelfvertrouwen en zelfbeeld is volledig terug zoals voorheen.

Niets dan lof over FlyHealth en de uitstekende uitvoering van de Vaser Liposuctie in Istanbul, Turkije. Een echte aanrader en een oplossing die ze gehoopt hadden vroeger te ontdekken.