BlogHaartransplantatie

Jamie’s haaruitval probleem is opgelost door middel van Afro haar transplantatie Istanbul

By February 3, 2017April 9th, 2020No Comments

Afro haar transplantatie

De uitvoering van een haartransplantatie voor Afro-haar is min of meer uitdagend. Echter, als zijnde hair transplant Istanbul professionals, hebben we het voor elkaar gekregen om uitstekende resultaten te boeken bij menig Afro-haar patiënten.

In deze blog blikken we terug en tonen we je een van onze mannelijke patiënten, van Afrikaanse afkomst, die een succesvolle haartransplantatie heeft genoten.

Haaruitval voor personen van Afro-Caribische afkomst, is langzamerhand een groot probleem aan het worden

Het is voornamelijk een traumatische en emotionele ervaring voor vrouwen. We zijn hiervan op de hoogte en dus hebben we nog meer compassie,  zijn we gevoeliger en zijn we nog meer bereidwillig wanneer het gaan over het doen van Afro-haartransplantaties.

De haarlijn van onze Afro-haar patient, Jamie, was perfect gepositioneerd. Hij vertelde ons zijn verhaal. Welke zeer ontroerend was.En het zette ons aan om voor hem een oplossing te vinden. Niet zomaar een oplossing, een perfecte oplossing! Jamie’s favoriete haarstijl is gevlochten. Hij was hier aan gewoon sinds menige jaren. Hoewel hij af en toe toch eens voor een gewone simpele haarstijl ging zonder het te modelleren.

Een zeker morgen, terwijl hij zich aan het klaar maken was om naar de universiteit te gaan, ontdekte hij dat zijn haarlijn lichtelijk meer teruggetrokken was dan hoe het oorspronkelijk was. Hij trok het zichzelf niet aan aangezien hij er van uitging dat dit kwam door de strakke vlechtjes die hij in zijn haar had. Dus dacht Jamie dat het zou goed komen eens de vlechtjes uit zijn haar zouden zijn.

Verrassend genoeg had hij gelijk!

Dit omdat strakke vlechtjes, chemische relaxers en haarverleningen één van de vele kwesties is die tot haarverlies leiden. De medische term hiervoor is Traction Alopecia (Tractie Haaruitval).

Jamie ging verder met zijn gebruikelijke haarstijl, niet wetende dat hij meer haarverlies problemen aan het uitlokken was. Na drie maanden was het haarverlies zeer duidelijk geworden en kon iedereen het zonder moeite zien. Het bezorgde hem enorm veel stress want zoals iedereen weet, er is niets zo belangrijk voor een jonge kerel als zijn blitse uiterlijk!

Hij was vastberaden een hulpmiddel te vinden

Jamie vertelde ons dat een vriend van hem, hem over FlyHealth had gesproken. Dat is hoe we in contact zijn gekomen met Jamie. Wanneer we hem voor het eerst ontmoette, wisten we dat hij dringend een oplossing nodig had of op zijn minst een sprankelende hoop dat hij zijn haar terug zou krijgen zoals het was. We hadden geen enkele reden om hem teleur te stellen. We deden het!

Haartransplantatie voor een Afrikaans persoon

Alhoewel we wisten dat een haartransplantatie voor een Afrikaans persoon moeilijker is dan voor een Kaukasische of Aziatisch persoon. Met ons te baseren op onze ervaringen en vergelijkingen te maken met andere soortgelijke haartransplantaties die we hadden gedaan in het verleden, kwamen we tot een oplossing voor Jamie. De gekrulde aard en de haarwortel van Afro-haar, maakt het moeilijker om een haartransplantatie uit te voeren.

Conclusie

In Jamie’s geval moesten we onze kennis combineren met verschillende soorten haartransplantatie methodes. Deze methode is vrij uniek maar geeft telkens weer een prachtig en geslaagd resultaat. Zoals u kan zien in de bovenstaande foto, de Afro-haar transplantatie van Jamie is uitermate geslaagd. Nooit heeft hij bobbelige littekens ontwikkeld en zijn natuurlijk haarlijn groeide terug zoals voorheen.

Het is ongeveer een jaar geleden en tijdens onze opvolging is het gebleken dat zijn haaruitval volledig en voor goed verholpen is. Hij kon zijn geluk niet verbergen en dankte ons menige malen aangezien hij eerst dacht dat hij nooit een oplossing zou vinden. We zijn enorm blij dat we een bewonderenswaardige oplossing konden aanbieden aan Jamie met onze Afro Hair Transplant Istanbul bekwaamheid.