BlogErvaringen

Medische reisverhaal I neuscorrectie bij FlyHealth

By September 24, 2019December 5th, 2022No Comments

B.B Medische reisverhaal

B.B is een van onze patiënten uit Londen.  Hij wou altijd al een neuscorrectie ondergaan maar dit moest niet te veel kosten. Hij ging dus online opzoek naar de mogelijkheden.  Zou heeft hij via social media FlyHealth gevonden . Zij boden hem aan om een neuscorrectie te ondergaan in Istanbul, Turkije tegen een goedkope prijs.

Over de operatie

Rhinoplasty of wel neuscorrectie is operatie die gedaan wordt om de vorm van de binnen- of de buitenkant van de neus te wijzigen. Deze operatie kan worden ondergaan om een mooiere esthetische neus te krijgen, de ademhaling te verbeteren of door een misvorming door een ongeluk of geboorte afwijking te verbeteren.

B’s stadtour voor de operatie

B.B arriveerde in Istanbul voor een neuscorrectie op een zondag en werd opgehaald en gebracht naar zijn hotelkamer, waar zijn arts op hem zat te wachten. De arts maakte een snelle vooronderzoek in de hotelkamer om zich alvast voor te bereiden.  Na dit onderzoek nam ons personeel hem mee om stadstour met hem te maken, onze hoofd doel is tenslotte medische toerisme.

Dag van de operatie

Maandagochtend werd B.B  opgehaald door zijn gastheer om naar het ziekenhuis te gaan voor de neuscorrectie. Hier deed de arts de definitieve controle, bereidde J. voor en de operatie werd uitgevoerd. Zoals elke patiënt was J. nerveus. Voordat hij naar Istanbul kwam, was er al online contact met elkaar en de arts stelde hem op zijn gemak dat dit een simpele operatie is en herstel met zwellingen miniem is. B.B omschreef na een nacht in het ziekenhuis , het ziekenhuis als erg schoon en er werkte heel aardig personeel.

Waarom kiezen voor FlyHealth

Omdat het een medische toerisme bureau is . Onze doel is om hoogwaardige service te geven aan onze patiënten, hoge kwaliteit operaties in gerenommeerde ziekenhuizen. Tevens ook het gevoel geven dat een niet alleen een patiënt zijn maar ook een toerist in een van de mooiste en cultureelste steden van Europa. Op basis van de vele jaren ervaringen in de medische toerisme wereld kunnen wij onze klanten een goedkope reis aanbieden met een hoogwaardige operatie, met medische privé transfers,  Engels sprekende gastheren, privé afspraken met de artsen en check-ups en hotelaccommodaties. Tevens bieden wij de mogelijkheid om stadtours te regelen, voor toerisme, winkelen en lekker eten.