BlogErvaringen

Neuscorrectie in Turkije is geweldig

By March 4, 2020December 5th, 2022No Comments

Neuscorrectie in Turkije is geweldig

Onze patiënt heeft al het mooie van Istanbul ervaren, zoals geweldig eten, mooie cultuurgeschiedenis en perfecte neuscorrecties bij FlyHealth, in zijn reis naar deze geweldige stad. Zijn reis naar een neuscorrectie bij FlyHealth startte 6 maanden geleden toen hij op het internet ging zoeken naar neuscorrectie Turkije. Hij had gehoord dat in Turkije neuscorrectie goedkoop worden gedaan met uitstekend resultaat.

Het bekijken van de vele opties om een neuscorrectie te doen

Hij had inmiddels al een aantal bedrijven gevonden die hem konden helpen met een complete medische reis. Hij nam contact op met een paar en besloot op basis van de goede reviews en duidelijke uitleg om met FlyHealth in zee te gaan.

FlyHealth was gewoon de beste keuze

Alles wat er zou gebeuren voor, tijdens en na de operatie en gedurende zijn verblijf werd hem duidelijk gemaakt. Zo wist hij zeker dat er geen onaangename verrassingen zouden zijn gedurende zijn trip met neuscorrectie bij FlyHealth.

Ongeveer een maand voor dat hij zo komen ontving hij zijn reisschema en de dag voor vertrek belde een vertegenwoordiger van FlyHealth hem op om zijn reisschema nogmaals door te nemen.

Zijn ervaring in Istanbul was geweldig. In zijn trip heft hij onder andere de volgende dingen gedaan en ervaren:

Genieten van de Dondurma ervaring

Dondurma is niet alleen de naam voor een typische Turks schepijs, dat uniek is door zijn textuur en smaak, maar ook door de manier waarop het overhandigd wordt aan iemand. Zie de video wat hier precies mee bedoeld wordt.

Lokale gerechten proeven

Het eten van alle soorten kebabs, typische Ottomaanse gerechten en meer lokale Turkse gerechten die je eigenlijk alleen maar in Turkije kan eten. Meeste gerechten zijn over de hele wereld te eten, maar ze smaken toch het beste uit het land waar ze vandaan komen.

Omgeving verkennen, toerist uithangen

Van het bezoeken van parken, monumentale moskeeën of andere gebouwen tot aan het de modernste winkelcentra. Alles heeft hij wel gedaan en is mogelijk in Istanbul.

Geweldige communicatie

Hij had continue goede communicatie met het FlyHealth team, was het via telefoon, Whatsapp of email men stond altijd goed en duidelijk voor hem klaar. Hierdoor was de reiservaring een stuk aangenamer dan verwacht.

Op tijd

Het team van FlyHealth was altijd op tijd. Van het ophalen vanaf het vliegveld tot het wegbrengen naar het ziekenhuis. Het team verzorgde alles.

Ervaren en vriendelijke personeel

Personeel kan een reis maken of breken en dit weet het team van FlyHealth al te goed. Hij was onder de indruk hoe alles was geregeld binnen het team van FlyHealth. Hij vond alles zeer professioneel en het personeel was zeer vriendelijk.

Faciliteiten

Zijn verblijf in het hotel was geweldig tevens ook in het ziekenhuis. Hij werd behandeld in een van de modernste ziekenhuizen van Istanbul. Het personeel in het ziekenhuis was zeer professioneel en vond alles heel hygiënisch

De Dokter

Dit is de meeste belangrijkste onderdeel van de hele reis. Een slechte dokter kan alles verpesten, ook al is de rest nog tot in de puntjes geregeld, als de dokter een fout maakt dan is alles voorbij. Maar de dokter die hij had was zeer ervaren en weet heel goed wat hij doet.

De dokter gaf een schriftelijke verklaring af voor in het vliegveld en ook voor zijn werkgever, zodat hij eventueel langere vakantie kon krijgen.

Hij ging terug naar Londen met een mooie nieuwe neus en heel veel geweldige nieuwe ervaringen.

Wilt u meer neuscorrectie video’s zien klik dan op de volgende link