BlogErvaringen

Medische reis met FlyHealth (FUE haartransplantatie en Tandarts)

By September 24, 2019February 29th, 2020No Comments

Jamie Taylors’ Medische reis met FlyHealth

Jamie uit het Verenigd Koninkrijk heeft FlyHealth gekozen om een FUE haartransplantatie en Tandimplantaten( kronen)  te ondergaan in Turkije

Medical-Journey-with-FlyHealth-hair-transplant-02

Over de operaties

Tandimplantaten aanbrengen is een operatie waarbij oude of slechte tanden worden vervangen door nep-tanden ( kronen). Dit kan gebeuren door middel van bruggen of protheses. Deze operaties gebeuren in meerdere fases. Fase 1 is het verwijderen van de slechte tanden en het in brengen van de metalen “wortel” in de kaak van de patiënt.  Hierna dient de patiënt na 2 a 3 maanden terug te komen om de kronen te plaatsen.

FUE Haartransplantaties worden uitgevoerd onder lokale verdoving en het is een behandeling/ operatie die enkele uren kan duren.  Met FUE haar transplantatie enkele individuele haarzakjes worden verwijderd uit het donorgebied door middel van FUE methode. Er worden kleine gaten gemaakt van 0,6 mm tot 1 mm groot. Hierin worden de getransplanteerde haarzakjes in geplaatst in een vooraf gesteld patroon.

Medical-Journey-with-FlyHealth-dental-veneers

Mijn ervaring met FlyHealth was excellent!!

Jamie heeft alles perfect ervaren en de zegt : “ vanaf het moment dat ik opgehaald werd vanaf het vliegveld en naar het hotel werd gebracht kreeg ik een goed gevoel. Ik werd de volgende ochtend opgehaald voor de eerste operatie. Na deze operatie voelde ik me eigen best goed en had maar minimaal last van de operatie. Het team van FlyHealth was perfect, ze hielpen mij om mijn verbanden te verversen en zorgde voor een mooie ervaring en reis. Ik raad FlyHealth zeker aan.” Jamie koos voor FlyHealth omdat deze de beste prijsaanbod had voor een combinatiepakket van tandimplantaten en haartransplantatie in Istanbul.