BlogErvaringen

Facelift , Halslift en oorlel correctie in Turkije

By April 11, 2019April 4th, 2020No Comments

Facelift , Halslift en oorlel correctie in Turkije

Karin ( niet de echte naam van de Patiënt in dit verhaal) was er al langer over na aan het denken om iets te doe naan haar gezicht. Na enige onderzoek op het internet, is ze FlyHealth tegen het lijf gelopen. Na  de eerste communicatie is gebleken dat de beste oplossing voor haar een facelift Turkije met een halslift en oorlel correctie is.

Facelift en chirurgische markeringen

 Een facelift Turkije is een methode waarbij overtollige huid wordt verwijderd om zo een jonger uiterlijk te kunnen krijgen.  De dokter tekent op het gezicht van de patiënt wat hij gaat doen en vraagt aan de patiënt of deze akkoord is.

Karin was 56 toen zij haar eerste afspraak maakte met FlyHealth: “ Het eerste waar ik me aan ergerde is mijn oorlel en dat mijn huid aan het zakken was. Daarna zag ik dat mijn hals aan het verzakken was en nog verder mijn gezicht.” De gemeenschap waarin ik leef, spendeert weinig aandacht aan het uiterlijk, maar diep van binnen wilt iedereen er jong uit zien” zegt ze.

Na alle consulten en gesprekken boekte Karin haar operatie en vlucht naar Turkije De dokter vormde een Face- en halslift uit samen met een oorlel correctie. Ze is erg blij met het resultaat echter blijft ze liever anoniem. Maar ze wou toch haar ervaring met ons delen.

 Haar persoonlijke ervaring was:

De dokter, verpleegsters en de gezondheidszorg staf was erg goed. Ze deden alles om mij het goed naar mij zin te maken. Personeel van FlyHealth zorgde voor verschillende winkel-tours, comfortabele hotels en als er iets nodig was om het wat meer comfortabeler te maken , deden ze dit tot zo ver het mogelijk was. Het was een onvergetelijke trip

Zelfs een kleine operatie kunnen mensen weer een goed gevoel geven om een goed in het leven te staan. Wilt u dit ook neem dan contact met ons op.

Ervaringen

cathy armlift en buikwandcorrectieBlog

Cathy haar armlift en buikwandcorrectie met FlyHealth

Stel je eens voor dat je al jarenlang worstelt met overtollige huid, veroorzaakt door factoren zoals zwangerschap of extreem gewichtsverlies. Die last kan ontmoedigend zijn, maar je bent niet alleen. Onze gewaardeerde patiënt, Cathy, heeft moedig gekozen voor een armlift…
seocontent
November 5, 2023