BlogPlastische Chirurgie

Facelift is een belangrijke plastische chirurgie in Istanbul

By February 11, 2015April 6th, 2020No Comments

hals lift turkije - istanbul - flyhealthFace 2 Face – Populaire cosmetische procedure “Facelift” – Wat te verwachten na mijn operatie? Ben ik een goede kandidaat?

Onderzoek wijst uit dat facelift in Turkije de meest voorkomende chirurgische ingreep was voor mensen van 65 jaar en ouder. (ASAPS 2013 statistieken over cosmetische chirurgie). Stel je voor hoe mooi je eruit zal zien als je de klok vijftien tot twintig jaar terug draait. Klaar om jezelf te plezieren met je eigen verbeterde look?

Net als bij elke andere chirurgische ingreep. Het is doen van onderzoek en het instellen van realistische verwachtingen echter essentieel. Om blij te zijn met de resultaten van uw facelift in Turkije . Dat is belangrijk dat je geen onredelijke verwachting hebt die u kunt bereiken

Bent u een goede kandidaat voor een Facelift in Turkije?

Facelift in Turkije is een belangrijke plastische chirurgie en de resultaten van de operatie gaan vele jaren mee. Net als elke andere operatie, zal uw arts uw medische toestand evalueren. Om te zien of u geschikt bent voor de behandeling . Het is nodig om alles over uw reeds bestaande medische aandoeningen te vermelden.

Onder andere, zal uw chirurg de volgende punten overlopen:

Rookgewoonten

Zwaar roken verhoogt de revalidatie tijd. U kan worden geadviseerd om te stoppen met roken. Enkele dagen voor de operatie en niet opnieuw te beginnen direct na de operatie.

Bloeddruk

Uw chirurg zal controleren of je bloeddruk problemen hebt.

Uw huidige medicijnen. Medicijnen kunnen mogelijk een effect op de verdoving hebben. Aan jou zal waarschijnlijk ook worden verteld om aspirine te voorkomen een week of zo voor facelift.

Een aanleg tot littekens

Je verleden met littekens zal worden geëvalueerd

Nadat uw medische toestand werd beoordeeld en geschikt is bevonden om een ​​operatie te ondergaan. Kunt u uw aankomst en vertrek plannen. Je moet voldoende tijd rekenen om te genezen voordat je terugreist.

Breng wat makkelijke kledij mee om te dragen zowel tijdens als na de operatie. Het is goed om te reizen met een metgezel. Maar ook als je niet over deze mogelijkheid beschikt, zal uw gastheer u begeleiden tijdens uw ziekenhuis bezoeken.

De operatie zal u een meer jeugdige uitstraling geven waarvan je vele jaren zult genieten. Het is echter belangrijk om te beseffen dat de operatie het verouderingsproces niet zal tegengaan. Uw gezicht zal blijven verouderen en na verloop van tijd wilt u misschien de procedure herhalen.