BlogErvaringenPlastische Chirurgie

Lijkt 15 jaar jonger!

By May 22, 2017April 9th, 2020No Comments

We ontmoette onze laatste patiënte Ann in ons kantoor na haar behandeling

Ann heeft een facelift bij ons ondergaan en we vroegen haar meer te vertellen over de zorgen die ze had voor de behandeling, de ervaring over de behandeling zelf en over het resultaat.

Facelift ervaring

Zoals het gebeurt bij iedereen, je wordt oud en je krijgt rimpels. Je huid begint losser te hangen en je verliest je jeugdige looks. Sommige vinden het niet erg er wat ouder uit te zien maar andere blijven er graag jong en jeugdig uitzien. Een facelift is in dezer tijden een gewone procedure als eender andere. Het is een operatie waarbij de verslapte huid wordt aangetrokken en je dus opnieuw je jeugdige zelf bent. Een facelift bij FlyHealth is gegarandeerd voor ongeveer 10 jaar. Uiteraard is het geen wondermiddel en dus na deze tien jaar zal de huid terug gaan verslappen. FlyHealth is vooruitstrevend aangezien we werken met de best opgeleide chirurgen die tal van succesvolle facelifts achter de rug hebben.

Ann

Ann komt uit Nederland en koos voor een facelift omdat ook zij er terug jonger wou uitzien. Zij vond FlyHealth na een zoektocht naar facelifts, op het internet en ook vrienden en kennissen hadden haar FlyHealth aangeraden. Na haar speurtocht naar andere klinieken koos zij dan toch maar voor FlyHealth en dat was een goede keuze, aldus Ann.

Verloop van facelift ervaring

Voordat Ann naar Turkije vloog om haar facelift te laten plaatsvinden, had zij contact met FlyHealth via WhatsApp. Ze had direct contact met de personen die haar konden helpen met welke vraag dan ook. Had ze twijfels of had ze graag wat meer informatie, dan kon ze simpel weg een WhatsApp berichtje sturen en eender welke vraag betreffende de gehele procedure stellen. Ann zei dat ze altijd zeer snel antwoord kreeg op haar vragen en dus nooit lang moest wachten. Dit schepte vertrouwen en zekerheid. Door deze uitstekende service kon Ann zorgeloos naar Turkije vertrekken om de verdere procedure van start te laten gaan.

Ervaring

We vroegen Ann haar ervaring te delen betreffende de accommodatie dat was geregeld in Istanbul, de chirurg, de medewerkers, de kliniek en het resultaat. Van begin tot eind is Ann zeer tevreden over de service en behandeling die ze heeft gekregen. Ze werd netjes opgepikt aan de vliegveld en naar haar hotel gebracht, welke tot haar verbazing beter was dan haar verwachtingen.

Voor de dag van de operatie moest ze eerst enkele keren naar de kliniek voor pre-check-ups en een consultatie met de behandelend chirurg. Ann zei ons dat van het moment dat ze in haar hotel werd opgepikt tot dat ze terug werd afgezet, alles prima verliep en dit alles onder een uitstekende begeleiding. Nooit werd zij alleen gelaten in de kliniek en nooit moest zij zelf zoeken naar waar ze moest of met wie ze in consultatie moest.

Tijdens de consultatie legde de chirurg de volledige procedure uit van a-z. Wat er stap voor stap ging gebeuren en wat ze kon verwachten was geen geheim, tot in detail werd ze voorbereid op de dag van de operatie. Ook de check-ups gingen vlot en zonder zorgen. Ann was er helemaal klaar voor en werd niet teleurgesteld en zei dat de begeleiding gewoon ideaal was. Ze vond het jammer dat het allemaal zo snel voorbij was en dat ze wel wat langer in Turkije had willen blijven.

Aanbeveling

Als laatste vroegen wij Ann of ze FlyHealth zou aanbevelen. Daar hoefde ze niet over twijfelen. Ze vertelde ons dat ze voor de gemeente werkt en dus vele mensen zien haar dagelijks. De medewerkers van de gemeente zullen dus meteen merken dat ze een operatie achter de rug heeft en ze zou er niet over zwijgen hoe goed het is verlopen als iemand haar over haar ervaring zou vragen.

Haar schoondochter had reeds interesse in een neusoperatie en dus was door de aanbeveling van Ann bij FlyHealth terecht gekomen. Zij zal haar operatie snel ondergaan.