BlogHaartransplantatiePlastische Chirurgie

Kies een cadeau, gedurende de vakantie seizoen, uit een van onze top 3 operaties van 2017

By December 12, 2017December 5th, 2022No Comments
Kies-een-cadeau

2017 komt tot een einde en het nieuwe jaar komt er langzaam aan. Gedurende deze periode kijken wij terug wat er allemaal met FlyHealth is gebeurd het laatste jaar. Welke operaties waren in trek het laatste jaar en welke kunnen nog steeds worden gedaan in combinatie met de vakantie.

Gedurende 2017 de meeste patiënten namen dit jaar onze volgende pakketten af, Haar Transplantatie Istanbul, Borstvergroting Istanbul en Neuscorrectie Istanbul.  Voornamelijk namen veel mannen het pakket haar transplantatie Istanbul af, maar er waren ook enkele vrouwen die graag weer een volle bos met haar wilden hebben. Vele patiënten kregen hun haar terug in een 2-daagse sessie, zo ook onze patient J.A uit Londen. Hij vertelde ons over hoe hij tevreden is met zijn  haar transplantatie  en met de services van FlyHealth, Hij zei: “ Kom naar Istanbul en krijg de best verkrijgbare haar transplantatie die er is” Gedurende zijn bezoek heeft hij de oude stad bezocht, nadat hij zijn operatie heeft gedaan.

Haarverlies vindt steeds meer plaats onder mensen met een Afrikaanse afkomst, Gelukkig hebben wij in 2017 vele mensen van deze afkomst kunnen helpen met een succesvolle haar transplantatie. Deze mensen namen bij ons het pakket Afro haar transplantatie Istanbul af. Doordat Afro haar een unieke haarwortel heeft, is de operatie moeilijker dan een bij een normale blanke haartype.  Wij hebben goede transplantaties gedaan voor mensen van een Afro-amerikaanse afkomst door onze samen werking met zeer ervaren en gespecialiseerde artsen, welke hun operaties uitvoeren in hi-tech klinieken.

Onze Afro-Haar patient M.K., spreekt met lovende woorden over FlyHealth en hij raad ze ook aan bij iedereen . Hij vertelde dat vanaf het moment van aankomst tot moment van vertrek uit Istanbul elke begeleiding die hij kreeg was perfect. Hij hoefde geen moment te wachten op FlyHealth. Wanneer hij om 10:00 uur opgehaald moest worden waren ze er om 09:55 uur.” Punctueel, perfecte begeleiding en een goede klantenservice. FlyHealth is een bedrijf die ik zeker aanraad “

Als het tot het lichaam komt, dan is de menselijke neus een van de meest herkenbare punten in het lichaam. Het is verbazingwekkend om te zien hoe ver mensen willen gaan om de perfecte neus te hebben. Rhinoplastie of ook wel beter bekend als een neuscorrectie was een van de meest aangevraagde operaties die FlyHealth heeft gedaan in 2017. Onze patient N.A. heeft vele kilometers gemaakt om een neuscorrectie te ondergaan met FlyHealth. Zij heeft FlyHealth gevonden via het internet. N.A. is een muziek en kunststudent uit Londen. Ze wilt heel erg graag een carrière in de muziek industrie en daar is uiterlijk ook belangrijk. Ze was een zeer inspirerende persoon. Voor haar neuscorrectie voelde dat ze nog 1 ding miste en ze was lang opzoek en FlyHealth was zeer blij om haar dat laatste ding geven zodat ze de weg naar succes kan aangaan.

De borsten zijn een van de meest belangrijke kenmerken voor een vrouw om zich als een vrouw te voelen. Kleine borsten kunnen hierdoor een negatief effect hebben om een vrouw. Ze kunnen zich onzeker, inferieur tegen over andere vrouwen voelen en ook zich onaantrekkelijk naar mannen toe voelen. Deze lichaamsbeelden zijn de reden waarom vrouwen een borstvergroting ondergaan. Zo ook onze Australische – Turkse patiente Ze is helemaal uit Australië gekomen om een borstvergroting te ondergaan. Ondanks haar Turkse afkomst heeft ze nog nooit Istanbul bezocht. Als je praat over een speciale gast met een zeer speciale ervaring. Ze vond ons door een zoektocht op het Internet

Fijne operatie feestdagen!

“ Waar kan ik me zelfvertrouwen terug vinden”  vraag je jezelf  af. Als het gaat om Haar , je neus of je borsten, de feestdagen zijn er om je zelf gelukkig te maken, dus waarom niet het nieuwe jaar beginnen met een nieuw uiterlijk waar je al jaren op zit te wachten. Klinkt dit als een goed plan? Neem dan gauw contact met ons op inboek je operatie met kortingen.