BlogHaartransplantatie

Haartransplantatie in Istanbul

By January 23, 2018No Comments

Istanbul en haartransplantatie zijn bijna niet meer van elkaar los te koppelen. Als je loopt in de bekende straat Istikalstreet, zie je zonder enige moeite allemaal hoofden met bandage vanwege haartransplantatie. De rede voor deze populariteit is dat de zeer ervaren dokteren de laatste en nieuwste technieken gebruiken om de haartransplantatie uit te voeren in zeer uitstekende klinieken. Wijbij FlyHealth zien een enorme toename in de interesse in weekend boekingen. Hierdoor voeren onze klinieken ook transplantaties uit in de weekenden. Een gemiddelde transplantatie duurt tussen de 6 en de 8 uur en de controle vindt plaats de volgende dag. Tijdens deze controle wordt ook een PRP toegediend.

Waarom is PRP noodzakelijk?

PRP wordt gecreëerd doordat men een kleine hoeveelheid bloed afneemt van de patiënt. Uit dit bloed haalt men de plasma onderdelen. Hiervan maakt men een vloeibare plasma die de haargroei stimuleert op cel-niveau. Als men klaar is met de plasma, injecteert men de plasma op de hoofdhuid van de patiënt om zo de groei van het haar te stimuleren. Tevens stimuleert deze therapie ook de herstel van het donor-gebied. PRP stimuleert dus niet alleen de groei, maar ook het herstel van de hoofdhuid. Wilt u zien wat er gebeurd tijdens een PRP-sessie, bekijk dan de volgende video.

Wat kan ik verwachten na de operatie?

Direct na de operatie, zit u rode plekken. Deze plekken verdwijnen na ongeveer een week. Na de Folliculair unit haar-transplantatie , worden de verbanden voorzichtig verwijderd een dag na de operatie. Na deze verwijdering wordt het hoofd voorzichtig gewassen met een speciale shampoo. Hierna hoeft het verband niet terug worden aangebracht. De reden hiervoor is dat , de wonden zo groot zijn als speldenkoppen en na een dag alweer geheeld en dicht zijn. Hier ziet u een foto van hoe het hoofd er na 1 dag uit ziet.

Sommige patiënten voelen zich prettiger bij om hierna met een hoedje rond te lopen, om de roodheid van de hoofdhuid te verbergen.

Kijk in het volgende filmpje naar een van onze vrouwelijke patiënte uit Ierland. Zij had liever een hoedje op na de procedure, wat echt gewoon mogelijk is.

De getransplanteerde haren vallen ongeveer 2 weken na de proceduren uit. Dit is volkomen normaal. Na 3 maanden start de hergroei van het haar, waarna zij levenslang blijven groeien. Voor meer informatie over de haartransplantaties en wenkbrauw-transplantatie neem gerust contact met ons op en krijg een vrijblijvende offerte