BlogErvaringenHaartransplantatie

Gezellig weekendje Istanbul met “vrienden”

By February 1, 2018April 5th, 2020No Comments

Haartransplantatie kwaliteit is uitstekend met FlyHealth

FlyHealth nieuwste blog gaat over haar laatste patiënt Adriaan uit Nederland. Hij zoekt voor haartransplantatie kwaliteit.

Het begon allemaal met een eerste aanvraag voor haartransplantatie kwaliteit en eindigte in een nieuwe vriendschap.

In zijn zoektocht naar een jeugdigere uitstraling is Adriaan FlyHealth tegen het lijf gelopen. Hij had in Nederland al bij meerdere klinieken een aanvraag gedaan voor een haartransplantatie kwaliteit, maar deze waren allemaal niet goedkoop Na een fanatieke zoektocht kwam hij uit bij FlyHealth. Hij vertelde dat hij op zoek is naar opvulling van zijn haar op bepaalde plekken tegen een gunstige prijs. Dan ben je bij FlyHealth aan het goede adres. FlyHealth biedt goedkope haartransplantaties aan met volledige extra services in Istanbul, Turkije. Dit klonk als muziek in zijn oren. Na een diverse gesprekken heeft hij besloten om de trip naar Istanbul te maken.

before-after-hair-transplant-43

Eenmaal aangekomen in Istanbul werd hij met de gebruikelijke goede service van FlyHealth ontvangen op het vliegveld en in het hotel. Hier maakte hij ook kennis met zijn gastheer voor het weekend en er was meteen een klik, vanaf dat moment was niet een connectie van klant en gastheer, maar meer vrienden die een weekendje weg waren in Istanbul.

Na het hele proces van de operatie en check-up ging de nieuwe vrienden nog Istanbul verkennen en hadden een leuke tijd samen. Want dit is een service die FlyHealth ook aanbiedt. Diner en statuur na of voor de operatie. Op de laatste dag gaf Adriaan nog een interview met onze gastheer en hij vertelde dat alles top was geregeld, goede service , goede ontvangst in hotel en vliegveld, goede gastheren. En dit horen wij natuurlijk graag.

Wij van FlyHealth zijn zeer blij om dit te horen en dat wij weer iemand hebben geholpen met hun portemonnee en uiterlijk , door het aanbieden van een goedkope haartransplantatie van goede kwaliteit.