BlogPlastische Chirurgie

Senem en haar reis naar een nieuwe zelf in Istanbul

By January 12, 2018No Comments

Onderzoek

Senem is een vrouw en een moeder die al langere tijd opzoek was om haar lichaam weer helemaal mooi te maken. Ze heeft veel onderzoek gedaan op het internet om een goedkope prijs te vinden om haar lichaam te verbeteren. In Nederland was het allemaal te duur en zij wist dat het in Turkije goedkoop en met een goede kwaliteit gedaan wordt. Alleen was haar punt dat ze haar dochter niet alleen kon laten. Toen kwam ze FlyHealth tegen. De eerste contacten en gesprekken verliepen goed. Alles wat voor haar voorgesteld was, was prima, eigenlijk was er maar één struikelblok. Ze kon niet langer wegblijven dan 4 dagen en dat is helaas niet mogelijk met een Borstlift met Borstimplantatie en Buikwandcorrectie in Istanbul. Nadat Flyhealth de reden van het gewenste korte verblijf had achterhaalt is FlyHealth meteen naar een oplossing gaan zoeken. Senem kon niet lang blijven vanwege haar dochter en FlyHealth had hier een oplossing voor.

FlyHealth heeft namelijk ook een kinderverzorgster in haar pakket en dit is voor haar de ideale uitkomst.Toen ze dit hoorde was ze meteen verkocht en besloot meteen een datum te gaan prikken.

Ervaring

FlyHealth vroeg naar haar ervaringen over het gehele proces. Zij had niet anders dan lof over hoe alles was geregeld. Vanaf de consultatie in Nederland , het ophalen vanaf het vliegveld, brengen naar de kliniek en verzorging van haar kind ten tijde van alle afspraken en alle zorg na de behandeling was perfect. Zij had wel twijfels in het begin, maar deze werden heel snel weggenomen. In de kliniek legde de specialist haar elke stap van de procedure uit. Wat er ging gebeuren, wat zij kon verwachten en wat er na de behandeling zou gebeuren en/of wat ze kon verwachten.

De behandeling ging precies zoals de specialist haar had gezegd. Zij was zeer gelukkig en ook de resultaten waren perfect, zoals zij zich deze had voorgesteld.

Aanbeveling

Senem is als een blije en tevreden vrouw weer terug gekeerd naar Nederland. Zij is zeer tevreden of de perfecte service die ze heeft gekregen van FlyHealth en ook hoe goed ze haar en haar dochter hebben ontvangen in Turkije. Zij vond het meer een vakantie naar familie dan een medische reis naar het buitenland. Zij raad FlyHealth ook echt aan bij vrienden en familie.Zie hier onder de volledige film die gemaakt is van haar