BlogErvaringen

Ik zou FlyHealth aan iedereen aanraden die zijn haar terug wil krijgen. Dank u wel!

By June 15, 2022No Comments

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/customer/www/flyhealth.nl/public_html/wp-content/plugins/video-playlist-and-gallery-plugin/wp-media-cincopa.php on line 1232

Onze patiënt is uit Nederland gekomen om een haartransplantatie te ondergaan. Er werden twee dagen haartransplantatie gedaan. Op de eerste dag werden haarfollikels van het achterhoofd genomen. Op de tweede dag werd haar uit zijn borst gehaald. Onze patiënten hebben baat gehad bij zowel onze haartransplantatie als onze lichaamshaartransplantatie. Onze patiënt is zeer tevreden over de behandeling die hij heeft ondergaan. Daarom beveelt hij ons aan iedereen aan. Laten we eens luisteren naar zijn ervaringen.

“Hallo! Ik wilde een haartransplantatie ondergaan, dus ik ging op zoek op het internet. Ik kwam bij FlyHealth terecht en ik denk dat het tot nu toe goed gaat. Ik heb al eerder een transplantatie gehad maar ik wilde meer dekking dus ık was een beetje de hoop aan het verliezen dat ik weer vol haar zal hebben. Maar dit is mijn vierde transplantatie en ik kan het verschil al zien. Alles was perfect. Ik werd opgehaald van het vliegveld en ze zetten me af bij het hotel. De reserveringen waren gemaakt, en het personeel was vriendelijk. Ik had een vertaler ter beschikking. Kortom, alles was geregeld. Het was een zeer luxe en fijne ervaring. Dus ik zou FlyHealth aan iedereen aanraden die zijn haar terug wil krijgen. Dank u wel!”

Haartransplantatie

Haaruitval is een ernstig probleem dat zowel bij mannen als vrouwen verdriet veroorzaakt en een negatieve invloed op het zelfvertrouwen kan hebben. Als de oorzaak niet in een vroeg stadium wordt ontdekt en de vereiste voorzorgsmaatregelen niet worden genomen, kan haaruitval optreden. Haartransplantatie is een succesvolle chirurgische methode die al zo’n 20 jaar over de hele wereld wordt toegepast om gebieden met haarverlies weer te laten groeien.

Genetische oorzaken en een overschot aan testosteronhormoon zijn vaak de belangrijkste oorzaken van haaruitval waarvoor een transplantatie nodig is. Haaruitval door deze oorzaken wordt geclassificeerd als haaruitval volgens mannelijk patroon (alopecia androgenetica). De haarzakjes die niet gevoed kunnen worden, verzwakken na verloop van tijd en worden zo beschadigd dat ze geen nieuwe haarstrengen meer kunnen produceren. Helaas resulteert deze situatie in haaruitval. Daarnaast kunnen haaruitval (Alopecia Areata), huidproblemen, sommige inwendige ziekten, diverse gebruikte geneesmiddelen, stress, psychologische factoren en in sommige gevallen zelfs omgevingsfactoren tot permanent haarverlies leiden.

Door zijn geografische ligging behoort Turkije tot de landen waar alopecia androgenetica het meest voorkomt. Het feit dat het probleem van genetische haaruitval veel voorkomt in ons land heeft de weg vrijgemaakt voor de aanwezigheid van zeer ervaren en succesvolle artsen en specialisten in haartransplantatie in Istanbul.

Zie de voor en na galerijen over haartransplantatie

Wat is haartransplantatie?

Haartransplantatie is een chirurgische ingreep waarbij meestal de haarfollikels van de persoon uit het nekgebied worden getransplanteerd naar de gebieden waar het haar volledig is uitgevallen of de haardichtheid afneemt. De FUT techniek heeft niet de voorkeur omdat deze littekenvorming veroorzaakt na haartransplantatie. FUE, DHI en Percutane methodes zijn veel geavanceerder dan FUT. Welke techniek bij een transplantatie bij de patiënt wordt toegepast, wordt bepaald nadat de haarstructuur en de uitvaldichtheid zorgvuldig zijn onderzocht en de behoeften van de patiënt zijn vastgesteld.

De DHI-haartransplantatietechniek, die sinds 2016 wordt toegepast, is de eerste keuze van vrouwen onder de andere procedures, omdat er niet hoeft te worden geknipt of geschoren. DHI-haartransplantatie is een toepassing waarbij geselecteerde en verzamelde haarfollikels van goede kwaliteit uit het donorgebied in het plantgebied worden geplaatst met behulp van speciale pennen. Het is een penachtig medisch apparaat dat helpt bij de plaatsing van de grafts bij de DHI-methode; omdat het tegelijkertijd groeven kan maken en haarzakjes kan plaatsen, kunnen de haarzakjes in een kortere tijd worden geplant. De DHI-procedure, die met plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd, begint met het losmaken van de haarfollikels met behulp van een speciaal apparaat en het één voor één verzamelen ervan. De grafts, waar tijdens het verzamelen een stukje weefsel aan zit, worden na het scheidingsproces met behulp van een speciale medische pen in de transplantatiezone geplaatst.

Lichaamshaartransplantatie

Een intensieve haartransplantatie is een van de belangrijkste factoren die het succes van de haartransplantatie garanderen. Met andere woorden, ook al heeft u een zeer goede technische kennis en maakt u de hoek, richting en haarlijn van het haar natuurlijk, als u geen intensieve haartransplantatie kunt uitvoeren, zal dit succes overschaduwd worden. Daarom is het vergroten van de dichtheid een belangrijk doel bij haartransplantaties. Hiervoor is het noodzakelijk om de bron van de te transplanteren haarfollikels te vergroten.

  • Intensievere haartransplantatie kan worden gedaan door lichaamshaar als haarbron te gebruiken, afgezien van het traditioneel gebruikte nekgebied. Dit wordt een lichaamshaartransplantatie genoemd.
  • Door de dichtheid bij haartransplantatie te verhogen, worden er natuurlijkere haartransplantatieresultaten verkregen.
  • Om de natuurlijkheid te garanderen, moet naast de dichtheid ook aan de volgende zaken aandacht worden besteed:
  • Het bepalen van een haartransplantatielijn die door de arts compatibel is met de gezichtsstructuur,
  • Om bij de transplantatieplanning gebruik te maken van enkele grafts vanaf het deel van de zaailijn en om meerdere grafts te gebruiken in de middelste delen of om grafts te gebruiken die volume geven,
  • Om de planthoek en -richting van het haar compatibel te maken met het haar in zijn natuurlijke plantgebied. In het algemeen moet het geplant worden met een hoek van 40-45 graden en in de juiste richting.
  • Mensen die lichaamshaar nodig hebben voor haartransplantatie zijn waarschijnlijk degenen die meer kaalheidsproblemen hebben. Daarom moeten de verzamelde haarzakjes en de planning van het planten zorgvuldiger worden gedaan.

Meer details over lichaamshaartransplantatie

Hoe wordt een lichaamshaar transplantatie uitgevoerd?

De techniek van de lichaamshaartransplantatie is dezelfde als die van de normale haartransplantatie. Plaatselijke verdoving wordt toegepast op het gebied dat moet worden behandeld. Tijdens de plaatselijke verdoving kan de persoon enige pijn ervaren volgens zijn eigen pijngrens als gevolg van het effect van drugs, deze pijn duurt meestal 1-2 seconden. Daarna is er geen pijn meer te voelen tijdens het uitvoeren van de FUE verwijderingsprocedure. De tijd is korter dan de extractie uit het normale donorgebied. Het is belangrijk dat de grafts die tijdens de transplantatie uit het lichaam worden gehaald, worden verdeeld over de grafts die met de Micro Fue methode uit het donorgebied worden gehaald. Als de grafts die uit het lichaam zijn gehaald in een bepaald gebied worden geplant, zal dit gebied er anders en onnatuurlijk uitzien omdat het lichaamshaar anders is dan normaal haar.

Wanneer zal mijn haar groeien na een lichaamshaartransplantatie?

Het haar dat getransplanteerd wordt met een lichaamshaartransplantatie begint in de eerste drie weken te groeien, net als het haar dat getransplanteerd wordt na een Fue haartransplantatie. 3-4 weken na de haartransplantatie begint het uitvallen, en het getransplanteerde haar verdwijnt met bijna 90%. Het nieuwe haar dat na de operatie is uitgevallen, begint in de 6e maand weer te groeien. 70-80% van het resultaat wordt gezien aan het einde van het 1e jaar. Het kan 1,5 tot 2 jaar duren voordat het volledige resultaat te zien is.