Lichaamshaar-Transplantatie Turkije

Bent u het slachtoffer van hoofdhaarverlies, maar u wordt  steeds afgewezen door klinieken die u afschrijven als een hopeloos geval? Geef geen gehoor aan dit negatieve antwoord. Lichaamshaar Transplantatie Turkije is een oplossing.

Don’t take ‘no’ for an answer, u hebt nog steeds een kans om uw hoofdhaar te restaureren.

De donorharen kunnen ook van uw borstkas, baard, schouders, buik, armen en benen komen.

Body Hair Transplantation (BHT), ook bekend als ‘Body Hair to Head Transplant’ (BHHT), is een haarrestauratie operatie dat gebruik maakt van de geavanceerde follicular unit extraction (FUE) methode, om zo de haarfollikels van verschillende gebieden van het lichaam naar het hoofd te brengen. Lichaamshaar transplantatie naar het hoofd in Turkije is ontworpen om haar te restaureren en herstellen en zo verscheidenen gevallen van haarverlies te verhelpen. Op een consistente basis zal de transplantatie levens veranderende resultaten opleveren voor patiënten die voorheen waren afgewezen als zijnde zwakke haartransplantatie kandidaten, door andere klinieken

Tientallen jaren lang was het onmogelijk om een succesvolle haartransplantatie te verrichten zonder dat er voldoende donor haar aanwezig was om de kalende plekken te bedekken. Het is dus zeer goed nieuws voor deze patiënten die alle hoop hadden opgegeven om hun hoofdhaar terug  te hebben.

Lichaamshaar naar hoofdtransplantatie is een van de meest opmerkelijke technieken in de haartransplantatie industrie vandaag de dag. Met de hedendaagse technologie is er eenonbegrensde hoeveelheid donorhaar beschikbaar

Door transplantatie van lichaamshaar naar het hoofd, kan  nieuw haar worden ‘geoogst’ vanuit de baard, schouders, borstkas, buik, armen en benen.

Kost van lichaamshaartransplantatie Turkije

Hoewel lichaamshaartransparantie geen veelvoorkomende behandeling is, resulteert het niet in een hoge kostprijs. De kosten van een lichaamshaar transplantatie in Turkije zijn voor voor de meeste patiënten betaalbaar. Net als bij een traditionele haartransplantatie operatie,  zijn de kosten voor een lichaamshaartransplantaties variabel en afhankelijk van gebruikte technologie tijdens de operatie, de chirurg zijn honorarium, de kliniek’s faciliteiten en de haarrestauratie techniek.

Haartransplantie Turkije biedt een betaalbaar alternatief tegenover de dure behandelingen in Verenigd-Koninkrijk. Het staat de patiënten toe om tot 70% te besparen op de gehele behandeling.

Voordelen van een Lichaamshaartransplantatie

Personen die hun haar en hoop hebben opgegeven na slechte resultaten te hebben ervaren door het gebruik van conventionele technieken, kunnen hun teruggetrokken haarlijn laten restaureren door middel van de lichaamshaar transplantatie techniek. Lichaamshaartransplantatie is enkel voor patiënten met een prominente kaalheid en die onvoldoende donor haar op het hoofd hebben.

  • De behandeling is er voor patiënten met extreme kaalheid (inclusief kaalheid door androgenetic alopecia of als een resultaat van omvangrijke littekens)
  • Minimaal optredend
  • Minimale littekenvorming
  • Snel herstel

Lichaamshaar transplantatie werkwijze

Om de procedure te starten zal de chirurg eerst het donor gebied, waarvan de transplantaten worden genomen, scheren. Follicular Unit Extraction (FUE) is de techniek die wordt gebruikt tijdens de lichaamshaartransplantatie. Dit brengt met zich mee dat de gezonde haarfollikel van het donor gebied wordt verwijderd (borstkas of een lichaamsdeel naar keuze waar er genoeg haar is). De transplantaten worden onttrokken uit het donor gebied en voorzichtig getransplanteerd naar het hoofd. Een FUE procedure kan enkele uren in beslag nemen, afhangende van het aantal transplantaten die moeten worden getransplanteerd. Voor ongeveer een week na de transplantatie, kan het zijn dat het donor gebied rood is en plaatselijk gezwollen.

Goede kandidaten voor lichaamshaar transplantatie

De typische patiënt is iemand die reeds meerdere haartransplantaties heeft ondergaan en die nu op zoek is naar extra donor gebieden om zo een vollere bos haar te verkrijgen. Patiënten die voldoende en kwaliteitsvol lichaamshaar hebben, kunnen een lichaamshaar transplantatie ondergaan.

Herstel na de lichaamshaar transplantatie

Tijdens de eerste weken na de transplantatie is het aangeraden om niet deel te nemen aan inspannende activiteiten. U kan ook een periode ondervinden dat u haar verliest waarbij de oppervlakkige haarfollikel uitvalt. Dit gebeurd omdat de follikel zo plaatsmaakt voor het zetten van de haarwortel in de nieuwe locatie.

FlyHealth haartransplantatie blog

vrouwen haartransplantatieBlogHaartransplantatie

Haarverlies, een irritant verschijnsel

Vrouwen haartransplantatie Het geeft iedereen een identiek karakter, het is duidelijk zichtbaar en makkelijk aanpasbaar. Wat is het , het is je haar, je kapsel. Het geen wat je een uitstraling kan geven, vrouwelijk, mannelijk verleidelijk, sportief of klassiek. Maar…
flyadmin
January 17, 2019