BlogHaartransplantatie

FlyHealth haartransplantatie in Istanbul 

By March 24, 2015April 6th, 2020No Comments

platelet rich plasma turkijeGoedkope haartransplantatie

De meeste mannen denken niet eens na over kaalheid. Totdat het hun eigen probleem wordt. Haaruitval, technisch genaamd alopecia. Het is een probleem dat vooral is gerelateerd is aan mannelijke bevolking. En hormonen, namelijk testosteron, zijn de schuld. Helaas is er niets wat we kunnen doen tegen hormonen. Dus er is nog steeds geen manier dat medicijnmannen het verkolingsproces konden stoppen. En kaalheid kan een ernstig probleem zijn voor de mensen die beginnen dun haar te hebben vanboven. Terwijl sommige in staat zijn om gewoon het feit te accepteren dat haarverlies onvermijdelijk is voor de meerderheid. Van de mannelijke bevolking, voor vele anderen is dit een duidelijk teken van veroudering, en terwijl ze hun haar verliezen, verliezen ze ook hun zelfvertrouwen en ze denken dat ze niet langer als knappe man zullen beschouwd worden. Goedkope haartransplantatie is een oplossing.

Haartransplantatie in Turkije

Gelukkig heeft tegenwoordig esthetische geneeskunde een aantal manieren waarop haarverlies kan worden gestopt. Of zelfs chirurgisch teruggedraaid. Terwijl dit laatste niet noodzakelijk. Betekent dat er nieuwe haren groeien, maar transplantatie in een mogelijke optie. Die het mogelijk maakt gedurfde gebieden van het hoofd weer te laten begroeien met haar. Hormonale veranderingen. Die verantwoordelijk zijn voor androgeen kalende invloed treffen haren vooraan en bovenop de schedel. Gewoonlijk uit die in de opnieuw in goede staat. Hierdoor kan de chirurg enten of follikels van de achterkant van het hoofd verwijderen. Die vervolgens ingevoegd worden in kalende gebieden.

Het process van haartransplantatie

Dit is een relatief gemakkelijke en pijnloze werkwijze. Die slechts vereist dat de patiënt plaatselijke verdoving gegeven wordt. Het enige nadeel van deze werkwijze was het feit dat het tijdrovend is. Het verwijderen van haren en ze opnieuw planten kan tot enkele uren duren. Nadat de procedure compleet is, moet de patiënt antibiotica nemen bij ontsteking, en na slechts een paar dagen kan hij terugkeren naar zijn werk en normale leven. Het litteken dat overblijft in het achterhoofd na de operatie is zeer klein en onzichtbaar, en nadat het haar gegroeid is, wordt het nog kleiner, totdat het nauwelijks mogelijk is om te merken, zelfs met een loep.

En wat gebeurt er na de operatie?

Mannen die haartransplantatie ondergaan moeten worden voorbereid op het feit dat de nieuwe haren in maximaal 6 weken zullen uitvallen. En dat dit normaal is. Er moeten geen zorgen zijn dat het haar niet terug groeit. Omdat het nieuwe haar zal beginnen groeien om het oude te vervangen. 60% van het getransplanteerde haar overleeft meestal. Dit is meer dan genoeg om een ​​man een nieuwe look en meer zelfvertrouwen te geven.

FlyHealth haartransplantatie in Istanbul

Terwijl vele jaren geleden haartransplantaties erg duur waren en dus alleen beschikbaar voor degenen die echt welstellend waren, ging tegenwoordig niet alleen de prijs naar beneden, maar ook nieuwe mogelijkheden kwamen met de uitbreiding van de medisch toerisme, wat betekent dat met FlyHealth haartransplantatie in Istanbul gedaan kan worden voor een zeer goede prijs, terwijl het nog steeds zeer veilig is en alleen uitgevoerd door deskundige en ervaren chirurgen.