BlogPlastische Chirurgie

Er zullen altijd redenen zijn waarom voor een operatie

By February 11, 2015April 7th, 2020No Comments

treatments

Operatie in Istanbul

Er zullen altijd redenen zijn waarom u dunnere benen wenst, een slankere lijn , een kleinere neus , of voller haar. En deze redenen gaan veel verder dan een eenvoudige wens om te veranderen met operatie in Istanbul . U kunt een nieuwe look wensen om een gevoel van eigenwaarde te creëren , een betere verzorging van je lichaam, een versterking van jouw zelfvertrouwen of gewoon iets voor jou . Mensen over de hele wereld reizen voor een beter welzijn en een beter emotionele status en wij zullen blij zijn om u te helpen bij deze persoonlijke reis door het veranderen van de manier waarop je kijkt en helpt u zich zekerder te voelen over jezelf.

We begrijpen dat het ondergaan van een operatie mijlen ver van huis erg moeilijk kan zijn . Vergeet niet dat je niet alleen bent ! FlyHealth team staat voor klaar om u thuis te laten voelen en zal u allen bijstaan langs de reis van uw behandeling voor operatie in Istanbul . Een selectie van ervaren chirurgen en zorginstellingen zal klaar zijn voor uw wensen in Turkije , België en Nederland .

U kunt ons in persoon ontmoeten in ons kantoor in Leiden. U krijgt de mogelijkheid om uw vragen te stellen, te praten over de behandelplan en de prijzen. Als u beslist om op hetzelfde moment te boeken kunnen wij u een 5% korting geven op uw behandelingsprijs en u kunt komen wanneer het u uit komt in 2020-2021.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor het maken van een afspraak

Maak vlug een afspraak bij FlyHealth

Voor meer informatie hierover neemt contact met ons op via Whats app +31 6 86078924

Heeft u een behandeling in gedachte? Bent u op zoek naar een geschikte oplossing?

U weet al wat voor soort behandeling u zou willen hebben, maar u heeft bedenkingen of weet niet wat de beste oplossing voor u is. Neem nu contact met ons op om een persoonlijke patiënt-coördinator toegewezen te krijgen. Na het eerste contact met uw patiënt-coördinator zullen u speciale oplossingen worden aangeboden voor operatie in Istanbul.