Blog

Wat zijn de voordelen van tandheelkundige implantaten?

By August 17, 2015April 6th, 2020No Comments

Tandheelkundig Implantaat turkije istanbul - FlyhealthImplantaten voor ontbrekende tanden

Tanden zijn gemaakt om een ​​leven lang mee te gaan. Maar soms moet je ze kwijt voor een aantal redenen. Jij hebt tandheelkundige implantaten nodig. Tanden kunnen alles treffen, van de spijsvertering  tot de gezondheid in je lichaam. Omdat ze een belangrijke rol spelen. Moeten ontbrekende tanden worden vervangen. Door nieuwe om het verloren kauwen vermogen terug te krijgen of schadelijke gevolgen voor andere tanden te voorkomen.

Hier zijn  er ook andere belangrijkere problemen zoals het verlies van zelfvertrouwen of slecht voorkomen door. Het verlies van één of meer tanden. Tandheelkundige implantaten worden altijd beschouwd. Als een optie om de ontbrekende tanden terug te krijgen. Gebruik van tandheelkundige implantaten voor ontbrekende tanden wordt al langer dan 50 jaar beschouwd. Als een effectieve behandelingsmethode. De behandeling wordt beschouwd als beter dan hars gebonden bruggen, bridework of enige vorm van endodontric behandelingen.

Als patiënt is het begrijpelijk dat het moeilijk keuze is. Tandheelkundige implantaten voor ontbrekende tanden. FlyHealth werkt met de beste tandheelkundige experts om een ​​kwalitatief tandheelkundig implantaat dat jaren meegaat te adviseren.

Wat zijn implantaten?

Implantaten zijn substituten die fungeren als een anker voor een vervanging van een tand of stel van vervangen tanden.

Voldoe ik aan de vereisten voor implantaten?

Implantaat patiënten zijn van alle leeftijden. Omdat er geen beperkingen  zijn voor tandheelkundige implantaten. Iedereen kan een blessure, ziekte of gewoon een tandbederf hebben gehad waardoor de tand mist. Deze patiënten zijn niet meer in staat om verwijderbaar kunstgebit te dragen, maarde tandarts zal zorgvuldig u examineren en beslissen of het mogelijk is voor u.

Wat voor soort implantaten zijn er?

Er zijn verschillende maten, vormen en merken van implantaten. FlyHealth gebruikt het beste merk dat heel lang meegaat, de  tandarts zal beslissen over de juiste maat.

Heb ik genoeg bot?

Het is belangrijk voor een tandheelkundig implantaat dat kandidaten genoeg bot ondersteuning. Er zijn echter vele manieren om uw botstructuur of de kwaliteit te verbeteren wanneer u er tekort komt. De tandarts zal de beste oplossing hiervoor maken.