BlogHaartransplantatie

Gezichtsbeharing transplantatie 

By December 9, 2016April 6th, 2020No Comments

Gezichtsbeharing transplantatie 

Wanneer mensen het hebben over haaruitval, dan hebben ze het altijd over haaruitval op de hoofdhuid, maar het verlies van gezichtsbeharing en wenkbrauwen vallen ook onder de term haaruitval.

Gezichtsbeharing transplantatie wordt meestal gezien als een teken van mannelijkheid en mannelijke volwassenheid. Iedere man heeft graag een baard of enige andere vorm van gezichtsbeharing om te laten zien dat ze een man zijn en zich graag een man willen voelen. Vrouwen willen tegenwoordig ook een man die er soms ruw en mannelijk uit ziet.

Helaas is niet iedere man gezegend met een gezichtsbeharing, of het nu een volle baard is, snor of bakkebaarden. De oorzaken hiervan kunnen in de genetische poel of  dat men diverse ongelukken ( in welke vorm dan ook) in het verleden heeft gehad en door het littekenweefsel 9 denk hierbij aan een litteken in de wenkbrauwen o.d.) er geen haren meer willen groeien in het gezicht. Gezichtsbeharing transplantatie is een oplossing.

Voor mannen die dit hebben is een haartransplantatie een uitkomst. Het is tegenwoordig mogelijk om alle vormen van gezichtsbeharing te laten groeien. Of het nu om een volle baard gaat of een snor of herstel van wenkbrauwen of wimpers, alles is mogelijk door de wondere wereld van haartransplantaties.

Gezichtsbeharing Transplantaties in Turkije

In Turkije zijn de klinieken voor haartransplantaties zijn maatgevend en voornamelijk op het gebied van herstel van gezichtsbeharing en transplantaties voor lichaamsbeharing. Ze geven met zekerheid een volle baard, snor of bakken baarden.

De behandeling wordt gedaan in 1 sessie en binnen een aantal dagen ziet het getransplanteerde gebied eruit als stoppelbaard. Zodra het gebied is hersteld, kan het getransplanteerde haar gewoon worden  geschoren, getrimd of worden geknipt als normaal haar. Het is zelfs mogelijk om op littekenweefsel nieuw haar te transplanteren. Zodat u weer een strakke volle baard of snor kan krijgen. Herstel van de gezichtsbeharing heeft zich al succesvol bewezen met een minimale risico’s. Alle behandelingen worden in 1 sessie uitgevoerd en onder lokale verdoving.

Belangrijkste  kenmerken van haartransplantaties is dat ze permanent zijn, maar ze zijn alleen permanent als de juiste nazorg procedures/protocollen worden gehandhaafd.  Deze procedures/protocollen worden geadviseerd door de behandelde arts. Het is dus van grootst belang dat u een ervaren arts uitkiest. Hoe ervaren de arts des te beter de nazorg procedure is.

Welke type gezichtsbeharing transplantaties  zijn er allemaal mogelijk in Turkije ?

Iedere man heeft andere wensen voor zijn gezichtsbeharing. Of het nu een smal ringbaardje is of een volle hipster baard. Hieronder worden alle verschillende type gezichtsbeharing transplantaties omgeschreven:

Baarden

Men maakt gebruik van de Follicular unit extraction. Hierdoor is het mogelijk om allerlei soorten baarden en snorren te maken.  De techniek is als volgt, er worden haarwortels van een gezonde donor locatie verwijderd ( meestal achter op de hoofd). Deze worden daarna op de gewenste locatie ingebracht. Dit is een techniek die al eerder gebruikt is voor normale haartransplantaties. Hierdoor is het mogelijk om de gewenste gezichtsbeharing te laten groeien en bij houden.

Snorren

Snorren hebben een aardige opkomst gemaakt de laatste jaren.  Men wilt graag weer een volle snor en is hier zelf niet toe in staat om hem te laten groeien. Een snor transplantaties is ook geschikt om littekens van een hazenlip weg te kunnen laten werken. Na het verminderen van het littekenweefsel worden rondom dit gebied nieuwe haarwortels geplaatst om zo een begroeiing te laten groeien en de litteken te verbergen.

Wenkbrauw transplantatie

Wenkbrauwen geven je gezicht een uitstraling. Ze laten je emoties zien en versterken. Als je geen wenkbrauwen hebt doordat dit genetisch is, door een ongeluk of verkeerd epileren  kan dit emotionele schade veroorzaken bij elk geslacht.  De meeste laten hun wenkbrauwen tatoeëren of tekenen. Dit is niet meer nodig tegenwoordig. Het is nu ook mogelijk om een wenkbrauw transplantatie te krijgen.

Voor de operatie wordt de vorm, dikte en haargroei van de wenkbrauw samen bepaald met de arts. Het haar voor de wenkbrauw wordt van een gezonde donorlocatie vandaan gehaald.

Bakken baarden

Een bakken baarden transplantatie is een operatie  waarbij haar getransplanteerd wordt naar de gebieden aan de zijkant van het gezicht, daar waar het haar dunner is geworden of daar waar geen haar groeit door acne littekens of andere littekens.. Bakkebaarden zijn al populair sinds de tijd van Elvis. Het maakt niet uit welke type bakkebaard je wilt lopend tot je baard of allen los alles is mogelijk

Gezichtsbeharing transplantatie herstel

Gezichtsbeharing transplantatie wordt uitgevoerd onder lokale  verdoving meestal met een orale verdoving., afhankelijk van de keuze van de patiënt.Deze behandeling duurt meestal2 tot 5 uur en is pijnloos. Dit zelfde geldt ook voor de herstelperiode.  Binnen de eerste 5 dagen na de behandeling zullen er kleine korsten rondom de getransplanteerde haren vormen. Het is van belang dat dit gebied absoluut droog blijft.

Op dag 2 mag de patiënt naar huis  en of mag  naar huis reizen. Zolang hij maar geen fysieke activiteiten doet. Aan het gezicht is de komende 3 a 4 dagen wel te zien dat er iets gedaan is.. De hechtingen die in het donorgebied zitten zijn oplosbaar en men hoeft dus niet naar de kliniek om deze te laten verwijderen.

Het getransplanteerde haar zal naar 2 weken uitvallen, maar binnen 3 maanden groeit dit weer volledig terug voor de rest van je leven.

Als u meer informatie wilt over het bovenstaande of een gratis prijsofferte aanvragen kunt u altijd contact met ons  opnemen.

FlyHealth Medical Travel Blog

neuscorrectieBlog

Neuscorrectie bij FlyHealth

De perfecte vorm voor uw neus: Hoe neuschirurgie de neusfunctie en esthetiek kan verbeteren Het meest opvallende deel van je gezicht is niet uw oogkleur. Noch uw lippen. Het meest opvallende kenmerk van uw gezicht is eigenlijk de vorm van…
flyadmin
February 26, 2024
corneBlog

Corné zijn haartransplantatie in Istanbul met FlyHealth

Stel je voor: een betoverende stad doordrenkt van geschiedenis en cultuur, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten, heerlijke culinaire lekkernijen kunt proeven en kunt verdwalen in kleurrijke bazaars. Nu stel je voor dat je deze prachtige stad kunt verkennen…
flyadmin
December 17, 2023
vaser liposuctie aftekenenBlog

Wat is Vaser liposuctie?

Liposuctie, een veelgevraagde cosmetische ingreep, richt zich op het verwijderen van overtollig vet uit specifieke lichaamsgebieden, zoals de buik, heupen, benen, armen en kin. Er bestaan drie verschillende methoden voor liposuctie: de traditionele, Vaser, en laser liposuctie. Onder deze methoden…
flyadmin
November 19, 2023