ErvaringenPlastische Chirurgie

Neuschirurgie Ervaring, S.H. (London)

By November 26, 2016December 5th, 2022No Comments

S.H. (London)

Neuschirurgie

Neusoperatie

S.H. uit Londen had een neusoperatie in Istanbul. Op haar zesde dag in Istanbul, vertelde ze haar vriendelijke gevoelens en meningen over het klusje doen met FlyHealth. Ze zegt: “Het was een geweldige ervaring met FlyHealth. Ze zijn bescheiden, aardig, spraakzaam, het was heel gemakkelijk om met hen te communiceren, toen ik naar Istanbul kwam, was alles georganiseerd. “

Het kan zijn dat u onzeker bent over uw neus. Bijvoorbeeld, omdat u de vorm niet mooi vind. Wij begrijpen dat u daar graag verandering in ziet. Een kleine verandering aan uw neus kan grote invloed hebben op uw voorkomen. Daarnaast zult u snel merken dat u zich zelfverzekerder gaat voelen. Natuurlijk wilt u zo een correctie niet zomaar laten doen door een willekeurige chirurg. Het is eenmaal een ingrijpende verandering. Onze chirurgen hebben jarenlange ervaring in het vak en gaan zeer nauwkeurig te werk.

Wat doet de dokter bij een neuscorrectie?

Tijdens een neuscorrectie veranderen onze chirurgen de botstructuur in uw neus naar de gewenste vorm of positie. De ingreep vindt plaats onder algehele verdoving. Over het algemeen kan gezegd worden dat bij een neuscorrectie weinig complicaties optreden. Doordat onze chirurgen nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaan. U moet na een neuscorrectie overnachten in het ziekenhuis en dan kunt gelijk terug naar uw hotel of luxe accommodatie. De dag na de operatie worden de tampons verwijdert uit uw neus en doet de chirurg een controle. Na de controle kunt u genieten van uw vakantie en kunt u bijvoorbeeld Istanbul bewonderen. Wij bespreken graag de mogelijkheden tijdens een gratis consult op ons kantoor of via de telefoon.