ErvaringenPlastische Chirurgie

Neuschirurgie Ervaring O.A, London (UK)

By January 1, 2017December 5th, 2022No Comments

O.A, London (UK)

Neuschirurgie

“Bedankt voor goede service en uitstekende resultaten!”

Omar uit Londen vertelt over zijn ervaringen met FlyHealth en zijn behandeling voor neuschirurgie in Turkije. Tot nu toe is hij erg tevreden met de resultaten en wacht hij op de volledige resultaten van een operatie. Kosten neuscorrectie Turkije is heel laag.

Hij zegt; “Ik heb met FlyHealth geboekt om naar Istanbul te komen om een neusoperatie te doen in Turkije, wat een geweldige ervaring was om de operatie hier in Istanbul met FlyHealth te doen.” De procedure voor en na is ook geweldig. ervan, zou je het geweldig vinden. “

Kwaliteit staat bij FlyHealth hoog in het vaandel

Het belangrijkste is dat wij de beste service kunnen leveren aan al onze klanten. Wij bieden een breed scala aan behandelingen aan onder andere een neuscorrectie. Wij helpen u graag de mogelijkheden te bespreken met opties als luxe accommodatie, privé transfers, hosting en uitstapjes. Naast de behandeling kunt u genieten van het prachtige Turkije. Wij zijn in staat om het mooiste van Turkije dankzij onze jarenlange ervaring in medisch toerisme. Zodra u thuiskomt bent u er zeker van dat u uitgerust bent en dat u zichzelf zelfverzekerder gaat voelen!

 

Hoge kwaliteit voor scherpe prijzen

Wij kunnen scherpe prijzen aanbieden voor neuscorrecties met tegelijkertijd hoge kwaliteit behandelingen. Kosten neuscorrectie Turkije is lager dan Nederland. Dit komt mede doordat prijzen voor neuscorrecties lager zijn, ten opzichte van andere landen. Daarnaast zijn andere kosten, zoals het verblijf ook lager dan in de meeste Europese landen. Doordat wij maatwerk aanbieden, is het per persoon en behandeling verschillend wat de kosten hiervoor zijn. Sommige mensen willen tijdens hun verblijf alleen de behandeling laten doen. Terwijl andere mensen daarentegen de prachtige steden willen zien zoals Istanbul. Maak een prachtige boottocht over de Bosporus of ga shoppen in de Grand Bazar! Het is allemaal mogelijk dankzij het maatwerk dat wij bieden aan al onze klanten. Wij komen graag met u in contact!