Blog

vergroot jouw schoonheid I 360 Body Lift & Fleur De Lis

By October 13, 2020No Comments

360 Body Lift & Fleur De Lis

FlyHealth heeft een groot assortiment aan cosmetische ingrepen. Ons uiteindelijke doel is om patiënten uit alle hoeken van de wereld te voorzien van hoogwaardige cosmetische behandelingen in de meest prestigieuze en betrouwbare zorginstellingen in Turkije. Melanie besloot om een 360-body lift en fleur de lis te nemen. Dit betreft een procedure om het gehele lichaam symmetrisch te maken. In dit artikel delen we de ervaring van Melanie met FlyHealth, hoe ze de behandeling heeft ervaren en hoe het nu met haar gaat.

Waarom heb je contact opgenomen met FlyHealth?

Ik had net een lange periode aan gewichtsverlies achter de rug. Ik was ruim 60 kilo afgevallen! Als je dusdanig veel gewicht afvalt, dan is het onvermijdelijk dat je met loshangend vel komt te zitten. Het was echt een groot probleem Het gaat over elkaar heen schuren, het zorgt voor irritatie en het maakt me ongemakkelijk. Daarnaast is het ook iets wat je niet zomaar zelf verhelpt. Het is het resultaat van de huid die zich uitstrekt om de gewichtstoename mogelijk te maken, maar tijdens deze periode verliest de huid dus ook de natuurlijke flexibiliteit. Daarom blijft er veel loshangen vel over wanneer iemand zo veel afvalt.

Dit stoorde me en ik wilde er iets aan doen zodat ik mijn normale leven weer kon oppakken. Ik nam contact op met FlyHealth om te praten over mijn opties en mogelijke behandelingen voor mijn aandoening en we kwamen uit op de 360-body lift. Deze procedure zou in staat zijn om mijn overtollige vet te verwijderen en symmetrie in mijn lichaamsvorm te herstellen.

Hoe heb je FlyHealth ervaren?

Na mijn eerste ontmoeting met FlyHealth, werd het duidelijk dat ze een goed medisch reisbureau zijn die echt zorgt voor hun patiënten en kosten noch moeite besparen om ze te voorzien van een comfortabel verblijf. Ook waren ze echt geweldig en direct ook heel communicatief. Hierdoor voelde ik me gewaardeerd en erg welkom. FlyHealth hielp me met de communicatie met mijn chirurg en samen kwamen we tot de conclusie dat de beste operatie voor mij de 360-body lift zou zijn.

Hoe was je behandeling na de operatie?

De hulp aangeboden door FlyHealth nadat ik geopereerd was is iets dat ik waardeer. Uiteraard, het ondergaan van cosmetische chirurgie gaat niet alleen over de operatie zelf, maar ook over je herstel en hoe zij je helpen gedurende je herstel. Ze waren erg behulpzaam gedurende mijn herstel. Daarnaast was het ziekenhuis ook van zeer hoge standaard, dat is natuurlijk een zeer goed punt van een medische reisbureau. Het ziekenhuis weerspiegelt de organisatie zelf. Dit was nog een indicatie dat FlyHealth precies was wat ik nodig had. Georganiseerd, hygiënisch, professioneel en behulpzaam.

Diner met FlyHealth in Hilton

Diner met FlyHealth in Hilton

Hoe heb je de medische experts ervaren?

De artsen waren zeer communicatief en ondersteunend. Wanneer ik iets nodig had, waren ze er onmiddellijk voor mij. Iedereen reageerde erg snel op mijn behoeften en aarzelde niet om me te helpen wanneer ik erom vroeg. Dit heeft me erg geholpen bij mijn herstel en revalidatie en heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik weer sneller op de been was. Dit voelde erg goed en zal ik niet snel vergeten.

Hoe voel je je nu?

Na de geweldige nabehandeling door FlyHealth, en natuurlijk de goed uitgevoerde cosmetische chirurgie, voel ik me geweldig. Afvallen is geen leuk proces, maar het is het wel allemaal waard. De hoeveelheid overtollige huid is iets waar ik niet zelf vanaf kon komen en ik ben erg dankbaar dat er organisaties bestaan, zoals FlyHealth, die patiënten om een dusdanig goede manier helpen om hun doelen te realiseren. Het genezingsproces is echt iets bijzonders en ging ook verrassend snel, deels te wijten aan iedereen zo behulpzaam en attent was. Echt, wanneer ik iets nodig had ze waren er altijd voor mij en ik voel dat dit echt heeft mijn herstel gestimuleerd.

Ik voel me geweldig. Mijn lichaam laat me weer goed voelen en ik voel me zeker van mezelf. Ik boek absoluut nog een keer bij FlyHealth. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar plaatsvinden. Ik raad FlyHealth zeker aan!

Wat kan FlyHealth voor jou betekenen?

Benieuwd wat FlyHealth voor jou kan doen? Wij hebben veel cosmetische ingrepen waaruit jij kunt kiezen, dus bekijk onze website en check wat geschikt is voor jou. Check ook onze voor-en-na pagina om een indruk te krijgen van de behandeling en wat het voor jou kan betekenen. Wil je gepersonaliseerd advies? Vraag gratis consultatie aan om een goed beeld te krijgen van de beste behandelin voor jou.

FlyHealth Blog

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019