BlogErvaringen

Ethnische Rhinoplastie Review bij FlyHealth

By September 9, 2020September 13th, 2020No Comments

FlyHealth biedt Ethnische Rhinoplastie. Ons doel is om patiënten van over de hele wereld te voorzien van betrouwbare cosmetische behandelingen in de meest prestigieuze zorginstellingen in Turkije. Asly, een patiënt bij FlyHealth, nam contact met ons op over een revisieoperatie. Dit betekent dat de procedure extra lastig is, omdat de chirurg eerder gemaakte fouten moet corrigeren. Asly besloot om een procedure genaamd etnische rhinoplastie te ondergaan. In dit artikel delen we graag Asly’s ervaring met FlyHealth.

Wat is een Ethnische Rhinoplastie?

Voordat we ingaan op de ervaringen van één van de patiënten van FlyHealth die ervoor gekozen heeft om deze procedure te ondergaan, is het belangrijk dat je ook begrijpt wat Ethnische Rhinoplastie is. Een etnische rhinoplastie is een term die vaak wordt gebruikt om rhinoplastie (neuscorrectie) die meestal wordt uitgevoerd op niet-blanke individuen te beschrijven. Een huidige trend in de wereld van cosmetische chirurgie is het verbeteren van fysieke kenmerken met behoud van de etnische uitstraling. Daarom wordt deze behandeling meestal gekozen door personen van kleur. Het doel van de operatie is om de neus te hervormen om het meer symmetrisch te maken, maar met behoud van de etniciteit.

Wat was je eerste ervaring met FlyHealth?

De eerste ervaring van Asly met FlyHealth was niet voor haarzelf, maar voor haar moeder. De moeder van Asly had haar eigen onderzoek gedaan naar betrouwbare zorginstellingen. Hierdoor kwam zij bij FlyHealth terecht. Ze liet kronen en implantaten plaatsen, een procedure die behoorlijk gespannen kan zijn voor de patiënt. Ze vond de procedure erg soepel verlopen en de minimale hoeveelheid zwelling is uiteindelijk opgetreden. Allemaal hints dus naar een goed uitgevoerde operatie door de expert.

Hoe heb je etnische rhinoplastie bevonden bij FlyHealth?

Asly’s eigen operatie, etnische rhinoplastie, verliep soepel volgens de arts. Nadat ze een aantal vragen had, beantwoorde de arts de vragen zonder problemen en twijfel. ‘Mijn operatie was afgelopen vrijdag, het is nu dinsdag. Het is goed gelukt en ik ben erg blij met het resultaat.’ zei Asly. Over het algemeen is ze erg blij met de resultaten van haar neuscorrectie.

Wat is jouw mening over de diensten van FlyHealth?

Asly is erg te spreken over FlyHealth en zegt het zeker aan te raden aan mensen die cosmetische chirurgie willen. Ze was erg blij met het hele proces van het begin tot het einde. De ervaring kan heel stressvol zijn natuurlijk. Daarom werkt FlyHealth hard om het verblijf van de patiënt zo comfortabel en stressvrij mogelijk te maken. Bij het ondergaan van cosmetische chirurgie is overmatige stress natuurlijk het laatste wat je wilt als het kan leiden tot misselijkheid en andere negatieve factoren. Stress zou zelfs je herstel kunnen beperken.

 

Asly was erg blij met de begeleiding die ze onderweg kreeg en hoe ze werd bijgestaan waar ze hulp nodig had. ‘FlyHealth nam het heel goed op. Ze hadden transfers, vertalers en vervoer van al onze bestemmingen. Van het hotel naar de tandartsstudio en de klinieken.’ zei Asly. FlyHealth voorziet de patiënt ook van taxi’s om het verblijf en de reis zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Nogmaals, het laatste wat wij willen dat je ervaart zijn stress en angst.

 

Zou je weer een keer terugkomen bij FlyHealth?

De beoordeling van Asly in de video was zeer positief, dus het is veilig om aan te nemen dat wanneer ze ooit overweegt nog een procedure te ondergaan dat ze FlyHealth zeker weten zou contacten om in ieder geval de mogelijkheden te bespreken. Ook de ervaring van haar moeder heeft natuurlijk een positieve invloed op haar gehad. Zij en haar moeder zullen in de nabije toekomst wel terugkomen, omdat de tandheelkundige procedure van haar moeder nog niet is afgerond. De moeder van Asly heeft haar implantaten correct in haar mond laten plaatsen en wacht nu op de kronen.

 

Ze komen niet met z’n tweeën. De moeder van Asly neemt namelijk al haar geïnteresseerde vrienden mee. Natuurlijk zijn wij erg blij om te horen dat ze veel vertrouwen in ons hebben en dat ze allebei de procedures goed hebben ervaren. We kijken ernaar uit om ze weer te verwelkomen en ook om de verschillende mogelijkheden te bespreken met hun vrienden die ook cosmetische chirurgie willen ondergaan.

Ethnische Rhinoplastie bij FlyHealth

We begrijpen dat het kiezen van een medische instelling waar je cosmetische chirurgie zou kunnen ondergaan zeer moeilijk is. Je hebt misschien vragen zoals ‘wat houdt de procedure in?’ of ‘wat vonden eerdere patiënten van FlyHealth?’. Nou, we zijn erg blij om je alle antwoorden en informatie te geven die jij nodig hebt om een goede beslissing te kunnen maken waar jij volledig achter staat. Bekijk onze neuscorrectie beoordelingen en hoor wat mensen vinden van een rhinoplastie bij FlyHealth.

Als je nog meer wilt weten over de mogelijkheden, biedt FlyHealth ook gratis consultatie aan als je geïnteresseerd bent in onze cosmetische ingrepen. Krijg gratis consultatie en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

FlyHealth blogs

Gewichtsverlies operatie istanbulBlogErvaringenPlastische Chirurgie

Gewichtsverlies Ervaring

Gewichtsverlies operatie Istanbul Onze patiënt eindige haar gewichtsverlies operatie Istanbul met een enkele aardige woorden en gedachtes over de services van FlyHealth. "Hallo, ik ben Monique Borst, bijna mijn hele leven ben ik al op dieet en niks heeft geholpen.…
flyadmin
February 13, 2019