BlogErvaringen

BBL in Istanbul

By March 12, 2019April 2nd, 2020No Comments

BBL in Istanbul

Onze patiënt was erg blij met de informatie over de BBL in Istanbul en nazorg proces  nadat ze deze heeft gekregen in een persoonlijke consult op ons kantoor in Leiden, Nederland.. ze was zo tevreden dat ze direct in het kantoor heeft geboekt.

Na haar aankomst in Istanbul waren er inderdaad heen verrassingen meer. Zoals afgesproken werd ze op het vliegveld opgehaald en naar het patiënten appartment gebracht. Ze koos ervoor om naar het appartement te gaan en niet naar een hotel omdat in dot appartement ook een babysitter voor haar kind aanwezig was. Dit was heel belangrijk voor jaar. De babysitter was een hele aardige dame die ook heerlijke Traditionele Turkse ontbijt elke dag klaar maakte.

Alles was duidelijk uitgelegd en geen verrassingen

De dag naar de aankomst was het de dag van de operatie. Ze werd door haar zeer aardige host naar het ziekenhuis gebracht voor alle noodzakelijke test en na de positieve resultaten hiervan, werd ze opgenomen in het ziekenhuis voor de operatie. Alles ging zoals van te voren was besproken. Tot in detail toe.. doordat was ze totaal niet nerveus.

Er werd na de operatie geconstateerd dat haar bloedniveau te laag was. Ze moest hierdoor een dag langer ter observatie in het ziekenhuis blijven, om zeker te zijn dat ze gezond het ziekenhuis zou verlaten.

Nu dat het tijd voor haar is om naar huis te gaan wilt ze nog het volgende melden: “ Ik zal iedereen FlyHealth aanraden, alle informatie die ze mij gaven was waarheid en klopte 100%”

before-after-brazilian-butt-lift-08

Ervaringen

neuscorrectieBlog

Neuscorrectie bij FlyHealth

De perfecte vorm voor uw neus: Hoe neuschirurgie de neusfunctie en esthetiek kan verbeteren Het meest opvallende deel van je gezicht is niet uw oogkleur. Noch uw lippen. Het meest opvallende kenmerk van uw gezicht is eigenlijk de vorm van…
flyadmin
February 26, 2024
corneBlog

Corné zijn haartransplantatie in Istanbul met FlyHealth

Stel je voor: een betoverende stad doordrenkt van geschiedenis en cultuur, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten, heerlijke culinaire lekkernijen kunt proeven en kunt verdwalen in kleurrijke bazaars. Nu stel je voor dat je deze prachtige stad kunt verkennen…
flyadmin
December 17, 2023
vaser liposuctie aftekenenBlog

Wat is Vaser liposuctie?

Liposuctie, een veelgevraagde cosmetische ingreep, richt zich op het verwijderen van overtollig vet uit specifieke lichaamsgebieden, zoals de buik, heupen, benen, armen en kin. Er bestaan drie verschillende methoden voor liposuctie: de traditionele, Vaser, en laser liposuctie. Onder deze methoden…
flyadmin
November 19, 2023